|
התחלתי את הצד המזרחי של הגדר בזרזור, את הצפוני בגיג , והמערבי בטרולינג.  תמונה של הצד המערבי:
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 22, 2016, 14:44:52 PM על ידי yigal
|
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
מדהים !!!
|
-------------------------------
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
 אין מילים
|
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
|
 אין מילים יש מילים .כמו ,שהיה פעם מערכון: במילה אחת- טוב. בשתי מילים -לא טוב! 
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
מעולה שבמעולים יצירה שכולה הנאה
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
אתה בנית את החכות לבד ?
|
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
צור.
|
אחראי חבר פורום    
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
עבודה יפה עם רמת גימור מדהימה אם לא היית כותב שאתה בנית הייתי בטוח שזה פס יצור של אחת החברות הגדולות שתי שאלות ברשותך 1.האם המקלות למכירה 2.אם כן מה עלות של מקל ז'ירז'ור אולטרה לייט תשובה אפשר גם בפרטי אם לא מתאים לך לפרסם ברבים
|
|
|
|
|
מה נגיד א. אלוף העולם ב. יצירתי מאוד ג. חכם בעשיה ד. מדויק מאוד ה. הגדול ביותר שיש בבניה
|
|
|
|
|
עבודה יפה עם רמת גימור מדהימה אם לא היית כותב שאתה בנית הייתי בטוח שזה פס יצור של אחת החברות הגדולות שתי שאלות ברשותך 1.האם המקלות למכירה 2.אם כן מה עלות של מקל ז'ירז'ור אולטרה לייט תשובה אפשר גם בפרטי אם לא מתאים לך לפרסם ברבים
פס יצור מגיע לרמה גבוהה כאשר בונים סדרה קטנה לפי הזמנה! בדרך כלל במקלות מעל 400 ד.ולא תמיד! בדקתי את הכי טובים! תמונה לדוגמא :מקל בהזמנה מארה"ב - מחיר 650 דולר. שים לב לעבודה המרושלת-מרווחים בליפוף! . 
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 28, 2016, 07:06:30 AM על ידי yigal
|
|
|
|
|
|
אתה בנית את החכות לבד ?
מה פתאום לבד!  יש לזה מכונה, היא עושה את כל העבודה לבד! 
|
|
|
|
צור.
|
אחראי חבר פורום    
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
פס יצור מגיע לרמה גבוהה כאשר בונים סדרה קטנה לפי הזמנה! בדרך כלל במקלות מעל 400 ד.ולא תמיד! בדקתי את הכי טובים! היו לי 2 מקלות טיאגרה חדשות ונתתי אותם לחבר !  תמונה לדוגמא :מקל בהזמנה מארה"ב - מחיר 650 דולר. שים לב לעבודה המרושלת-מרווחים בליפוף! .  אפשר גם להיות חבר שלך 
|
|
|
|
|
חלק מהצד הצפוני! 
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 21, 2016, 07:51:29 AM על ידי yigal
|
|
|
|
|
|
גם אני מציע חברות רשמית 
|
|
|
|
|
גם אני מציע חברות רשמית  [/quote] אפשר גם להיות חבר שלך  [/quote תודה ,תודה רבה! כמו, שלימדו אותי פעם: אושרו של אדם הוא בחבריו!  אבל מסכן מי ,שזקוק להם! 
|
|
|
|
מור אמסלם
|
חבר פורום
מנותקגיל:
42
|
|
אתה יכול לפרט בדיוק מה אתה עושה ? אתה קונה חכות ועושה להם ליפוף ? או מתקן ? ואיך לעזעזל ניתן להניח יד על חכה כזו  ?
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|