פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   מאוד מאוכזב מהדייגים הספורטיביים... אפילו מתוסכל.. |
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: מאוד מאוכזב מהדייגים הספורטיביים... אפילו מתוסכל.. (נקרא 11172 פעמים) |
הדפסה |
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
24
|
|
 |
|
|
אני גם רוצה לומר את דעתי:
איסור מוחלט על צלילה חופשית - חיסול הדגה ובעיקר הלוקוסים
דייג מקיאקים ומסירות - הגבלה על כמות הדגים, אנשים לוקחים כמה אינטיאסים המון טונות ולהקות של דוראדואים זה גם מחסל את הים
דייג חוף - הגבלה על כמות/ משקל דגים. סרגוסים קטנים להקות גומברים לברקים אטוטים וזה רק על קצה המזלג. כם אנחנו הורסים את הים ! אז אפשר להגיד ש"הנזק שלנו הוא כלום לעומת המסחריים" לעומת זו מילה ענקית אני יכול לומר שבסריקה של 2 קמ של רצועת חוף (שמגיע להרבה יותר מרחק) אפשר לראות דייגים עם סרגוסים מרמירים ולפעמים גם דגים יותר גדולים אז פגשתי 14 דייגים כל אחד תפס 5 סרגוסים ו3 מרמירים זה אומר 112 דגים וזה עוד חלק קטן מאותו החוף אלו טונות של דגים של דגים בכל יום ברחבי הארץ ו"חוף שלם לא דג אחד" זה ממה שראיתם וברור שיש כאלו שתפסו ומשקרים אז לא תמיד הימים יפים אבל בשבוע גם הדייג הספורטיבי (ואני מדבר רק על החוף) הורג טונות כאלו בלי מודעות (לא בכוונה באמת) לוקחים דגים קטנטנים וכל מה שזז. וזה רק מהמקום שלי
דייגי הסירות והקיאקים לוקחים להקות שלמות ואלפי אנשים יוצאים בכל שבוע אלו גם טונות ! להקות של טונות דוראדואים כמה אינטיאסים להקות של פלמידות ומה לא !
על צלילה חופשית אני אפילו לא רוצה לדבר..יורים בכל מה שזז
ובאמת שאני מפרגן ומתלהב לראות תפיסות של להקות של דגים ונהנה מזה ולא אומר שאם הייתי במקומכם לא בטוח שהייתי משחרר. אבל ככה אנחנו הישראלים כל עוד אין הגבלה ניקח כמה שאפשר. אז כן המסחריים שוחטים את הים ואנחנו עושים כמעט את אותו הדבר !
|
|
-------------------------------
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
|
|
תראו את מצרים! מדינה 80 אחוז לא יודעים לכתוב את השם שלהם ,אבל שומרים חוק ,שבזמן השרצה אסןר לדוג עם רשת! 10 שנות מאסר! בדיג בחקה מהחוף ו מסירה הם לא רואים סכנה! עובדה !הדיג שם משגשג! כל כותבי המחקרים יודעים ,שדג בזמן השרצה לא אוכל ולא נוגע בפיתיון! בכל זאת כל המחקרים מסולפים לטובת המושחטים! מפחינתי זאת עבירה יותר חמורה! מפחינתי אנחנו בכאילו המדינה הנאורה והכחמה יותר ממצרים? לא! אנחנו מציגים את עצמנו כמפגרים בכל העולם עם החוק החדש הזה!
|
|
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
 |
|
|
דייג מקיאקים ומסירות - הגבלה על כמות הדגים, אנשים לוקחים כמה אינטיאסים המון טונות ולהקות של דוראדואים זה גם מחסל את הים
דייג חוף - הגבלה על כמות/ משקל דגים. סרגוסים קטנים להקות גומברים לברקים אטוטים וזה רק על קצה המזלג. כם אנחנו הורסים את הים ! אז אפשר להגיד ש"הנזק שלנו הוא כלום לעומת המסחריים" לעומת זו מילה ענקית אני יכול לומר שבסריקה של 2 קמ של רצועת חוף (שמגיע להרבה יותר מרחק) אפשר לראות דייגים עם סרגוסים מרמירים ולפעמים גם דגים יותר גדולים אז פגשתי 14 דייגים כל אחד תפס 5 סרגוסים ו3 מרמירים זה אומר 112 דגים וזה עוד חלק קטן מאותו החוף אלו טונות של דגים של דגים בכל יום ברחבי הארץ ו"חוף שלם לא דג אחד" זה ממה שראיתם וברור שיש כאלו שתפסו ומשקרים אז לא תמיד הימים יפים אבל בשבוע גם הדייג הספורטיבי (ואני מדבר רק על החוף) הורג טונות כאלו בלי מודעות (לא בכוונה באמת) לוקחים דגים קטנטנים וכל מה שזז. וזה רק מהמקום שלי
דייגי הסירות והקיאקים לוקחים להקות שלמות ואלפי אנשים יוצאים בכל שבוע אלו גם טונות ! להקות של טונות דוראדואים כמה אינטיאסים להקות של פלמידות ומה לא !
ובאמת שאני מפרגן ומתלהב לראות תפיסות של להקות של דגים ונהנה מזה ולא אומר שאם הייתי במקומכם לא בטוח שהייתי משחרר. אבל ככה אנחנו הישראלים כל עוד אין הגבלה ניקח כמה שאפשר. אז כן המסחריים שוחטים את הים ואנחנו עושים כמעט את אותו הדבר !
אני מאוד מקווה שאתה יודע מצד אחד לקבל ביקורת בונה , ומצד שני שאני לא אשמע משתלח מידי. הודעה כמו שלך היא מסוג ההודעות המסוכנות לדעתי , ולא משנה באיזה נושא. מה שאתה עשית בעצם זה לזרוק כל מיני נתוני סטטיסטיקה שאין מאחוריהם אף מחקר מדעי . יש אנשים ( לוביסטים ביניהם ) שמאוד אוהבים לזרוק מספרים באוויר שמשרתים את המטרה שלהם , זו שיטה ידועה. מספיק שאחד שיושב במקום הנכון, ומאמין שיש לו את הכח לתת או למנוע , שקיבל מידע כזה מבלי לבדוק האם יש משהו מאחוריו ועוד "מאמין " בכל ליבו שהמפרסם יודע על מה הוא מדבר , וגורלות נחרצים. לצורך הדוגמה אני יכול לומר , בוודאות מלאה ש: 1. 100% ממי שיש לו קיאק יהיה מוכן לשלם על רשיון ,להיות מוגבל בחודשים מסויימים אם הוא יהיה בטוח שתהיה אכיפה ומצב הדגה ישתפר. 2. 85% מאלו שתפסו דג מתחת לקילו ישחררו אותו. 3. 90% מאלו שתפסו דג אכיל קטן יחסית , והם עובדים גם על חי , ייתפרו אותו כדי לתפוס דג יותר גדול. 4. 112.4% מאלו שתופסים אבו-נפחות מקללים את היום שהם קנו ציוד דייג. אני מקווה שאתה מבין לאן אני חותר, אם זורקים מספרים באוויר וכל מיני חישובים , לפחות לצרף איזו אסמכתא שיש דברים בגו. לגופו של עניין ודיון , אני אוכל להעתיק לך מחקרים שנעשו בעולם ( ושלחתי לרפי היום ) על כך שהדייג הספורטיבי תורם לתיירות ולכלכלה המקומית. המשך יום טוב. זוהר
|
|
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד
אני רוצה להוסיף מעט על מה שזוהר אמר. אם דייג חופי או מקיאק היה הורג את הדגה... אז האמינו לי שממזמן כבר לא היו יותר דגים בים. מה אתם חושבים שהדייג הומצא בשנים האחרונות? אתם חושבים שרשתות דייג הומצאו ב-100 שנה האחרונות? דייג זה אחד מהענפים המעטים שהוא קיים מאז שהעולם הזה קיים. פשוט בכל מקום בעולם אם לא יפקחו על הדגה ויתנו לאנשים לעשות ככל העולה על רוחם אז לא היתה נשארים דגים בעולם. לא חסרים מינים שונים של בעלי חיים שכבר ממזמן נכחדו מהעולם. כדרך אגב, תראו את סרטי הדייג מהעולם. אלו שנוסעים לטיול דייג, שם רואים איך בעלי הסירה שמוכרים להם את החוויה ומצלמים עבורם את השייט לחוצים להחזיר את הדג למים מיד אחרי שהם מצלמים את הדייג עם הדג. הם יודעים שאם הדגים לא יחזרו... פשוט לא תהיה יותר עבודה.
|
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
24
|
|
 |
|
|
אני מאוד מקווה שאתה יודע מצד אחד לקבל ביקורת בונה , ומצד שני שאני לא אשמע משתלח מידי. הודעה כמו שלך היא מסוג ההודעות המסוכנות לדעתי , ולא משנה באיזה נושא. מה שאתה עשית בעצם זה לזרוק כל מיני נתוני סטטיסטיקה שאין מאחוריהם אף מחקר מדעי . יש אנשים ( לוביסטים ביניהם ) שמאוד אוהבים לזרוק מספרים באוויר שמשרתים את המטרה שלהם , זו שיטה ידועה. מספיק שאחד שיושב במקום הנכון, ומאמין שיש לו את הכח לתת או למנוע , שקיבל מידע כזה מבלי לבדוק האם יש משהו מאחוריו ועוד "מאמין " בכל ליבו שהמפרסם יודע על מה הוא מדבר , וגורלות נחרצים. לצורך הדוגמה אני יכול לומר , בוודאות מלאה ש: 1. 100% ממי שיש לו קיאק יהיה מוכן לשלם על רשיון ,להיות מוגבל בחודשים מסויימים אם הוא יהיה בטוח שתהיה אכיפה ומצב הדגה ישתפר. 2. 85% מאלו שתפסו דג מתחת לקילו ישחררו אותו. 3. 90% מאלו שתפסו דג אכיל קטן יחסית , והם עובדים גם על חי , ייתפרו אותו כדי לתפוס דג יותר גדול. 4. 112.4% מאלו שתופסים אבו-נפחות מקללים את היום שהם קנו ציוד דייג. אני מקווה שאתה מבין לאן אני חותר, אם זורקים מספרים באוויר וכל מיני חישובים , לפחות לצרף איזו אסמכתא שיש דברים בגו. לגופו של עניין ודיון , אני אוכל להעתיק לך מחקרים שנעשו בעולם ( ושלחתי לרפי היום ) על כך שהדייג הספורטיבי תורם לתיירות ולכלכלה המקומית. המשך יום טוב. זוהר אתה צודק זוהר אמנם באמת זרקתי מספרים (כנראה בלי לשים לב) אבל בכל זאת אני בטוח שהדייג הספורטיבי בלבד לוקח טונות של דגים מדי שבוע  נכון שיהיו מוכנים רישיון וכל אלו אבל כל עוד אין רישיון הם לוקחים מה שנראה להם גם אם זו כמות ענקית גם המסחריים לוקחים הכל מהכל כי אין חוק אבל הם זורקים והורגים את מה שלא נראה להם אשמח מאוד לראות את המחקרים מהמקום שזה מעניין אותי
|
|
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
 |
|
|
אני מאוד מקווה שאתה יודע מצד אחד לקבל ביקורת בונה , ומצד שני שאני לא אשמע משתלח מידי. הודעה כמו שלך היא מסוג ההודעות המסוכנות לדעתי , ולא משנה באיזה נושא. מה שאתה עשית בעצם זה לזרוק כל מיני נתוני סטטיסטיקה שאין מאחוריהם אף מחקר מדעי . יש אנשים ( לוביסטים ביניהם ) שמאוד אוהבים לזרוק מספרים באוויר שמשרתים את המטרה שלהם , זו שיטה ידועה. מספיק שאחד שיושב במקום הנכון, ומאמין שיש לו את הכח לתת או למנוע , שקיבל מידע כזה מבלי לבדוק האם יש משהו מאחוריו ועוד "מאמין " בכל ליבו שהמפרסם יודע על מה הוא מדבר , וגורלות נחרצים. לצורך הדוגמה אני יכול לומר , בוודאות מלאה ש: 1. 100% ממי שיש לו קיאק יהיה מוכן לשלם על רשיון ,להיות מוגבל בחודשים מסויימים אם הוא יהיה בטוח שתהיה אכיפה ומצב הדגה ישתפר. 2. 85% מאלו שתפסו דג מתחת לקילו ישחררו אותו. 3. 90% מאלו שתפסו דג אכיל קטן יחסית , והם עובדים גם על חי , ייתפרו אותו כדי לתפוס דג יותר גדול. 4. 112.4% מאלו שתופסים אבו-נפחות מקללים את היום שהם קנו ציוד דייג. אני מקווה שאתה מבין לאן אני חותר, אם זורקים מספרים באוויר וכל מיני חישובים , לפחות לצרף איזו אסמכתא שיש דברים בגו. לגופו של עניין ודיון , אני אוכל להעתיק לך מחקרים שנעשו בעולם ( ושלחתי לרפי היום ) על כך שהדייג הספורטיבי תורם לתיירות ולכלכלה המקומית. המשך יום טוב. זוהר אתה צודק זוהר אמנם באמת זרקתי מספרים (כנראה בלי לשים לב) אבל בכל זאת אני בטוח שהדייג הספורטיבי בלבד לוקח טונות של דגים מדי שבוע  נכון שיהיו מוכנים רישיון וכל אלו אבל כל עוד אין רישיון הם לוקחים מה שנראה להם גם אם זו כמות ענקית גם המסחריים לוקחים הכל מהכל כי אין חוק אבל הם זורקים והורגים את מה שלא נראה להם אשמח מאוד לראות את המחקרים מהמקום שזה מעניין אותי רועי אני חייב לא להסכים אתך לא מדובר בטונות בכלל ואפילו קח את כל הדייגים בחוף המדובר ואין להם 30 קג דגים ביחד כאשר אתה כותב נופלים על להקה על מה אתה מדבר אי אפשר להוציא להקה עם חכה רק שתבין מס הפריטים בלהקה מתקרב למאות ועד אלפים ואם דיג זה או אחר הוציא בלחץ 20 דגים זה לא מתקרב ללהקה וגם זה אירוע שמתרחש פעם בכמה שנים ולא כל שבוע ולא כל הדייגים זוכים לזה אני ראיתי אך סירה מוציאה להקה אמיתית תאמין לי 5דקות הם הוציאו מה שלא הוצאתי בשנה וחצי שאני דג פשוט שלפו כמה מאות של עטעוטים וכל מה שהיה שם אין בכלל מקום להשוואה דיגים ספורטיבים לא יכולים להרוס את הדגה גם אם הם חפצים בכך בנוגע לקיאקים אני יצאתי עם חברים כ10 פעמים לים וביחד עם עוד 4 קיאקים יצא רק פלמידה אחת וככה זה בדרך כלל יבש משהו פחד לא מוציאים טונות ולא בטיח כמובן יש אלופים שמצליחים הרבה יותר ומוציאים כמעט בכל יציאה וגפ אז מדובר בשניים שלושה דגים פעם בשבוע ולפעמים פעם בחודש דיגי סירות אני מכיר צוות שמצליח מאד בתפיסות שלו ושתדע הצלחה זה כ 7 פלאמידות ביציאה שעל הסיפון יש כ6 דיגים תעשה את הממוצע סירות דיג מסחריות פורשות רשת בבוקר ובצהרים כבר אין לא לקיאקיסטים ולא לדיגי הסירות הספורטיבים מה לחפש באזור דע לך שזה רחוק שנות אור מטונות שלא לדבר על השיחרורים מה שלא נעשה עי סירות מסחריות הן מבצעות מה שנקרא חיסולים פשוט זורקים למים דגיגים שפשוט לא שרדו את הוצאתם מהרשת ופה מדובר בטונות וכל יום וכפול 25 מכמורות
|
|
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 17, 2016, 16:38:18 PM על ידי yosi asuline
|
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
רפי אתה צודק ואם אין להגיד משהוא על המצב לפחות צריך למצוא את המילים לאילו שמשקיעים אני חייב להודות שאינני בקי כמו שצריך בכל הנתונים והנאמר בדיונים ולכן כשאינני בקי אני נמנע מלהביע דעה ראשית אשתדל לעבור על כל החומר ללמוד אותו ולהבין כמו שצריך דבר שני אשתדל לתמוך ולפרגן לחברים ובראשם אתה שמשקיעים מזמנם היקר לצורך העניין אני מעריך מאוד את ההשקעה והמאמץ
|
|
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
24
|
|
אסולין וזוהר שכנעתם אותי...אני חוזר בי 
|
|
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
|
|
לא משנה כמה פעמים נסיתי לקרוא את זה אני חייב להודות שאני לא בנוי מהחומר הנכון שנדרש להבנת הנושא ברמה הדקויות ועד שראית את מה שצור כתב גם לא ידעתי אך להגיב על הפוסט הזה צור אמר את זה בצורה שאני יכול להזדהות איתה בטח שתודה ענקית לכל מי שנלחם ויודע את המלאכה ההרגשה שאנחנו בידים טובות מאד וחובה עלינו לחזק אותך ואותכם וכמובן כל מה שאני יכול לעשות בכדי לתרום לעניין אני אעשה
|
|
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
|
|
אסולין וזוהר שכנעתם אותי...אני חוזר בי  זה כי אתה תותח
|
|
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
56
|
|
 |
|
|
ישבתי עם עצמי וחשבתי קצת על המצב בזוית אחרת הסתכלתי במראה וחשבתי האם אנחנו הספורטיביים באמת כאלה תמימים חברים אני אומר לכם עכשיו במבט אחר שאנחנו לא כאלה תמימים ואני יסביר
בעל סירת דיג מסחרי יוצא ליום עבודה פורס רשתות כחוק ועושה הכל כחוק משלם לאגף הדיג כחוק ומשלם מיסים כחוק ומה שהוא מוציא ברשתות עמידה זה כמה דגים קטנים שבקושי מספיקים לו לדלק הוא חוזר הבייתה ונכנס אלינו לפורום והוא רואה בעלי סירות שלא משלמים לאגף הדיג ושאין להם רשיונות לדיג מסחרי ושהם אשכרה דופקים קופה שיכולה לסדר אותו כלכלית לשבועיים ואז הוא מדפדף בפורום והוא רואה דיון האם זה בסדר שדיגים ספורטיביים מוכרים דגים הוא צריך לשלם מיסים על הדגים שהוא מוכר ודיגים ספורטיביים לא משלמים כלום ודופקים לו את הפרנסה בנוסף הוא רואה דוחות שחיטה של מזרזרים שמוציאים גומברים סבידות וחיות אחרות והוא בקושי מוציא דגים בשביל הדלק ולהוסיף חטא על פשע הספורטיביים עוד רוצים לצאת נגדו בעתירות כאלה ואחרות והוא אומר לעצמו פאק!!! הוא פונה לאגף הדיג ולכל מי שאפשר שיעזרו לו בגלל שזאת הפרנסה שלו!!!
חברים זה לא אומר שכל המסחריים באמת כאלה תמימים וטובים אבל אנחנו צריכים קודם כל להסתכל על עצמנו ולדעת שאנחנו בסדר ורק אחר כך לבוא בתלונות לאחרים
מוגש כנקודה מאוד חשובה למחשבה
|
|
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
|
|
 |
|
|
ישבתי עם עצמי וחשבתי קצת על המצב בזוית אחרת הסתכלתי במראה וחשבתי האם אנחנו הספורטיביים באמת כאלה תמימים חברים אני אומר לכם עכשיו במבט אחר שאנחנו לא כאלה תמימים ואני יסביר
בעל סירת דיג מסחרי יוצא ליום עבודה פורס רשתות כחוק ועושה הכל כחוק משלם לאגף הדיג כחוק ומשלם מיסים כחוק ומה שהוא מוציא ברשתות עמידה זה כמה דגים קטנים שבקושי מספיקים לו לדלק הוא חוזר הבייתה ונכנס אלינו לפורום והוא רואה בעלי סירות שלא משלמים לאגף הדיג ושאין להם רשיונות לדיג מסחרי ושהם אשכרה דופקים קופה שיכולה לסדר אותו כלכלית לשבועיים ואז הוא מדפדף בפורום והוא רואה דיון האם זה בסדר שדיגים ספורטיביים מוכרים דגים הוא צריך לשלם מיסים על הדגים שהוא מוכר ודיגים ספורטיביים לא משלמים כלום ודופקים לו את הפרנסה בנוסף הוא רואה דוחות שחיטה של מזרזרים שמוציאים גומברים סבידות וחיות אחרות והוא בקושי מוציא דגים בשביל הדלק ולהוסיף חטא על פשע הספורטיביים עוד רוצים לצאת נגדו בעתירות כאלה ואחרות והוא אומר לעצמו פאק!!! הוא פונה לאגף הדיג ולכל מי שאפשר שיעזרו לו בגלל שזאת הפרנסה שלו!!!
חברים זה לא אומר שכל המסחריים באמת כאלה תמימים וטובים אבל אנחנו צריכים קודם כל להסתכל על עצמנו ולדעת שאנחנו בסדר ורק אחר כך לבוא בתלונות לאחרים
בנצי אנחנ בסדר התרחיש שהעלת הוא תרחיש דימיוני רוב הסיכויים שהוא יראה איזו מכירה של מזרזר לא קיימת הוא יראה גם שכל המזרזרים פה תופסים דג אחד או שניים פעם בחודש ולפעמים יותר הוא יראה דוחות של שיחרורים של דגים שאותם הוא היה מוכר אם היו אצלו ומעל לכל הוא לא כזה תמים שתופס דגיגים שמספיקים לו לדלק כי הרגע הוא שחט באיזו שמורה להקה בפנים ולמול המצלמה של המזרזר וגם נפנף מולו בגנץ ובאחת האצבעות בוא נשאר מציאותיים אגב לא מכיר מזרזר אחד שמוכר דגים
|
|
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 17, 2016, 21:55:36 PM על ידי yosi asuline
|
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
לא חושב שאפשר להשוות בין דייג מסחרי עם רשתות לבין מזרזר פשוט לא אותו הדבר  מצד שני אתה צודק גם לדייגים הספורטיביים יש חלק בדילול הדגה אבל לא כמו המסחריים. לדעתי, צריך להתקין איסור דייג גורף בעונת הרבייה גם לספורטיביים וגם למסחרים- לטווח הארוך רק נרוויח מזה 
|
|
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
 |
|
|
בנצי אנחנ בסדר התרחיש שהעלת הוא תרחיש דימיוני רוב הסיכויים שהוא יראה איזו מכירה של מזרזר לא קיימת הוא יראה גם שכל המזרזרים פה תופסים דג אחד או שניים פעם בחודש ולפעמים יותר הוא יראה דוחות של שיחרורים של דגים שאותם הוא היה מוכר אם היו אצלו ומעל לכל הוא לא כזה תמים שתופס דגיגים שמספיקים לו לדלק כי הרגע הוא שחט באיזו שמורה להקה בפנים ולמול המצלמה של המזרזר וגם נפנף מולו בגנץ ובאחת האצבעות בוא נשאר מציאותיים אגב לא מכיר מזרזר אחד שמוכר דגים בנצי כל עוד ההיתה עם הדייג הספורטיבי מסירה ההיתי איתך ברגע שעברתה למזרזרים לדעתי די פיספסתה כן שחכתה את הדייג החופי שתופש את האינטיאסים מהחוף מעניין לאן אולך אותו אינטיאס  ספק גדול שאינטיאס שניתפש מהחוף משוחרר לים בחזרה עם השכמנו שדייג ספורטיבי מסירה מביא תוצאות טובות למה המיסחרי לא מעיף את הרשת מהים ועובר לשיטה של הספורטיבי בנוסף לזה יוכל לקחת גם ספורטיבים לדייג בתשלום והרי לך אותו מסחרי מתפרנס בכבוד ללא עשיית נזק
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
לא חייבים להגיב באריכות ולא חייבים להתייחס לכול מילה. לא צריכים להיות בקיאים בנושא ולא צריך להיות שותפים בעשייה מאחורי הקלעים. צריך להיות מעורבים, לדעת מה קורה, לתמוך באלו שעושים ולהיות מוכנים לתת את האקסטרה מייל כשיידרש. אם מישהו קורא את השירשור הזה ומרגיש שהוא בעד מה שאנחנו מקדמים, שזה לטובתו, שזה אולי יביא לשיפור המצב, שפשוט יצרף  אחד סמלי ויישגר... אז הנה שלי לדוגמה. 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
|