rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 5/1/2012 | צפון רחב : חיפה - חדרה | מים מלוחים | רגוע ונמוך | מעל 50 מטר | דיג מסירה - טרולינג |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
בצהרים | דמוי דג בינוני - יוזורי כמדומני | טונה כחולה | 1 | 80ק"ג |
הדו"ח:לא.... לצערי לא אני זה שתפס.....  אך שמח עבור מי שתפס, מכירו אישית ואיננו כותב בפורומים... מקבל היום טלפון משלומי אבוקדו.... @@@@ תפס טונה כחולה ענקית!!!!! בהמשך שומע ממנו שהוא בדרך למעגן הקישון - ואז מגיעה התמונה....... נתפסה על דמוי, מכונה אומוטו 30 חוט 40ליב'!!!!!! מרדף אחרי הדג ומקצוענות בטופ שבטופ, והדג עלה בסופו של דבר.... מה שאומר שתמיד יש מה לצפות להפתעות לא צפויות....  בעקבות כתיבה לא ברורה שלי (נכתב בחופזה) נוצרה אי הבנה אז- חברים יש כאן בלבול...... 
שלומי אבוקדו דייג מעולה שבמעולים אך לא הוא שתפס את הדג....
ה@@@@ זה במקום שמו של הבחור, קוראים לו דווקא @@@@ ואכן איננו כותב בפורומים... גם משום שהוא דג לפרנסתו ומידי יום כמעט יוצא לים...
הוא ושלומי חברים,
שלומי קפץ לקישון כדי לראות את הדג ולהגיד מברוק, על הדרך הוא הצטלם עם הדג ושלח אלי את התמונה...
ברור ששלומי כותב בפורומים, רק השבוע הוא הגיב כאן בדוחות ובפורום הדיג מסירה...  שלומיאבוקדו והטונה...
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 06, 2012, 02:42:59 AM על ידי rafi
|
|
-------------------------------
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
40 ליברות   ? כבוד  דג מרשים ביותר מציע שיעשה יצוא ליפן
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
לא להאמין !  מרשים הגודל כמו הדמוי שעליו נתפס....בלתי נתפס פשוט.... !  כבוד לאבוקדו , אתה כבר לא ירוק בכלל ! 
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
העולם התכווץ או שזה פשוט דג ענק ?  שלומי אבוקדו לא כותב בפורומים ? שלח לי כתובת מגורים שלו ותראה איך הבנאדם מתחיל לזמר  רפי , תחלוב אותו קצת.. עומק עבודה.. פיתיון.. שעות.. בקיצור.. יש לי סיכוי להוציא רבע מזה מהקיאק ?
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
אביב.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
|
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
גם 10 אחוז זה הרבה לעונה הזאת
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
רון דדון
|
Gone fishin... חבר. ISF. חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
העולם התכווץ או שזה פשוט דג ענק ?  שלומי אבוקדו לא כותב בפורומים ? שלח לי כתובת מגורים שלו ותראה איך הבנאדם מתחיל לזמר  רפי , תחלוב אותו קצת.. עומק עבודה.. פיתיון.. שעות.. בקיצור.. יש לי סיכוי להוציא רבע מזה מהקיאק ? רבע מזה בקיאק גומר את השפולה ב-10 שניות ואז לוקח אותנו לטיול איים ביוון  אחד כזה לוקח אותנו להוואי 
|
|
|
|
shay 38
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
העולם התכווץ או שזה פשוט דג ענק ?  שלומי אבוקדו לא כותב בפורומים ? שלח לי כתובת מגורים שלו ותראה איך הבנאדם מתחיל לזמר  רפי , תחלוב אותו קצת.. עומק עבודה.. פיתיון.. שעות.. בקיצור.. יש לי סיכוי להוציא רבע מזה מהקיאק ? באמת רפי קצת אבל קצת הרבה לחלוב ... דמוי...או חי.... עומק... ציוד... זמן .....(גם מרגע התקיפה עד לעליית הדג לסירה ) באמת רפי כמו שאני מכיר אותך עבודה זה עד הסוף אחרת 
|
|
|
|
עדי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
שלומיאבוקדו והטונה...
יותר נכון : הטונה ושלומי אבוקדו. 
|
איזהו חכם? הלומד מכל אדם, איזהו גיבור? הכובש את יצרו, איזהו עשיר? השמח בחלקו, איזהו מכובד? המכבד את הבריות
|
|
|
|
היום ראיתי את התמונה בפייסבוק עם הדמוי צעצוע לדג כזה וחשבתי זו איזה בדיחה. עכשיו אני מבין שזו לא היתה בדיחה ונעשה כאן משהוא מדהים. כרגיל שלומי יודע תמיד להפתיע ועכשיו הוא הפתיע ברמה שאףא אחד לא יכול להעלות לעצמו על הדעת. שלומי יתותח כל הכבוד איזה כיף לראות את התמונה הזאת והחיוך שלך . שיחקת אותה הפעם באמת בגדול
|
|
|
|
|
 what the fuck  איך דבר כזה נתפס על 40 ליברות  האבוקדו הזה נשמע כמו איזה פלפל חריף ! מה העומק המדוייק שהממוטה הזאת נתפסה בו ?
|
|
|
|
סער זאבי
|
חבר פורום
מנותקגיל:
46
הבן שלי התחיל לדוג בגיל שנתיים וחודשיים
|
|
מי שמכיר את שלומי מבין שגם עם חוט תפירה הוא היה מוציא דג כזה מקצוען אמיתי ואדם מקסים . מגיע לו דג כזה
|
אם תקשיבו למנוסים מכם רק תרויחו וחשוב לא להרים ידיים הבומבה כבר תבוא על המקל...
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
חברים יש כאן בלבול......  שלומי אבוקדו דייג מעולה שבמעולים אך לא הוא שתפס את הדג.... ה@@@@ זה במקום שמו של הבחור, קוראים לו דווקא @@@@ ואכן איננו כותב בפורומים... גם משום שהוא דג לפרנסתו ומידי יום כמעט יוצא לים... הוא ושלומי חברים, שלומי קפץ לקישון כדי לראות את הדג ולהגיד מברוק, על הדרך הוא הצטלם עם הדג ושלח אלי את התמונה... ברור ששלומי כותב בפורומים, רק השבוע הוא הגיב כאן בדוחות ובפורום הדיג מסירה... 
|
|
|
|
Peter
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
34
|
|
ואו חתיכת מפלצת  .. ועוד על בד 40 ליברות כל הכבוד וחבלללל שהוא לא כותב בפורומים..... 
|
dude !! when nothing goes right.....go left !!
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|