|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
מחפש למחר שישי בבוקר שותף לז'ירז'ור באזור נתניה
|
|
|
|
|
|
savirs
|
דייג זה כל הסיפור חבר פורום  
מנותקגיל:
56
|
|
צור,
כנס אלינו לחנות "שלושה דייגים - ציוד דייג וצלילה" ברחוב הנוטע 4 בנתניה ואני אשדך לך מישהו בכייף
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
צור,
כנס אלינו לחנות "שלושה דייגים - ציוד דייג וצלילה" ברחוב הנוטע 4 בנתניה ואני אשדך לך מישהו בכייף
תודה על ההזמנה 1.חיפשתי שותף למחר בבוקר 2.ביגלל השעה המאוחר ועדיין אני בלי שותף אני דוחה את היציאה לשבת ובמקומה אני יוצא לצלם אם הבן 3.אשמח להיכנס לחנות בכל מקרא אשתדל לעשות זאת מחר כשאחזור מסיבוב הצילום עם הבן אשמח אם תעדכן אותי עד איזו שעה פתוח ומה שימך האמיתי שאדע את מי לחפש בחנות אני לא מתגורר בנתניה כך שאם לא יצא מחר אכנס בביקור הבא שלי בעיר
|
|
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
מי שלא ניצל זאת הפסיד 
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
מי שלא ניצל זאת הפסיד  למה מחר בשעות הזריחה לא יהיו תנאים?
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
מי שלא ניצל זאת הפסיד  למה מחר בשעות הזריחה לא יהיו תנאים? לא הכי מבריק על הבוקר, הא? 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
|
|
מי שלא ניצל זאת הפסיד  למה מחר בשעות הזריחה לא יהיו תנאים? קודם כל , מחר בבוקר יהיו תנאים הרבה יותר לטעמי  שנית כל , מי שלא ניצל את ההזמנה - הפסיד  מי שלא ניצל זאת הפסיד  למה מחר בשעות הזריחה לא יהיו תנאים? לא הכי מבריק על הבוקר, הא?  כנראה שלא , אחרי הקפה אולי יפול לו האסימון 
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
מי שלא ניצל זאת הפסיד  למה מחר בשעות הזריחה לא יהיו תנאים? קודם כל , מחר בבוקר יהיו תנאים הרבה יותר לטעמי  שנית כל , מי שלא ניצל את ההזמנה - הפסיד  מי שלא ניצל זאת הפסיד  למה מחר בשעות הזריחה לא יהיו תנאים? לא הכי מבריק על הבוקר, הא?  כנראה שלא , אחרי הקפה אולי יפול לו האסימון  האסימון נפל 
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
יש לי חלון הזדמנויות לגיחת שקיעה שווה לנצל 
|
|
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לפי התחזיות אין לך חלון מחר בבוקר כבר הלילה הים מתחיל לעלות בקצב מהיר עם רוחות מערביות דרום מערביות
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
לפי התחזיות אין לך חלון מחר בבוקר כבר הלילה הים מתחיל לעלות בקצב מהיר עם רוחות מערביות דרום מערביות
דיברתי על חלון היום מ 14:30 עד 17:30
|
|
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
|
|
יש חלון בלגי ? 
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
החלון נגמר צור.
ניצלת אותו??
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
החלון נגמר צור.
ניצלת אותו??
חלקית  יצאתי מ 14:30עד 18:00 ים עבד יפה רצועת חוף מעורבת חול סלע בורות זרמים חוזרים וקלומטרז' לא מבוטל מחוף פולג ועד התפר ביון ווינגיט לגעש השתמשתי ב סיליקונים , ג'יגים ,דמויים אבל כלום לא יצא לא היו רתיחות לא נראו דגי פיתיון דבר אחד כן יצא כמה קלוריות פחות 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 05, 2016, 22:37:25 PM על ידי צור.
|
|
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
24
|
|
אני ניצלתי  אשקלון משעה 14:30 - 18:00 משעה 14:30 עד 17:30 סריקה של החוף שליד המרינה 3 קמ הליכה הלוך ועוד 3 קמ חזור בהלוך סריקה של כל נקודה פוטנציאלית או כמה מטרים כשאין נקודה באופק החלפה של דמוי כל 3 נקודות בערך בחזור עם מיקרו גיג ב2 נקודות וזהו. באחת מהם היה דייג חוף שדיברנו קצת והוא תפס סרגוסים אז ניסיתי לידו אחרי שנקרע לו הריג בזריקה והוא התייאש והלך. בשעה 17:30 הגעה למרינה 10 דקות מנוחה בשעה 17:40 שם דמוי לקלאמרי אחרי שערב לפני קיבלתי דיווח בווצאפ שיש סבידות הורדה של הדמוי בין הרגליים לפי עצה של איזה בחור שהיה שם (הייתי סקפטי) התקופפות של המקל הוק סט הרמה אני בלי רשת ולוקח סיכון בהעלאה (של שבירת המקל) לא קרה כלום אבל זו פעם אחרונה שאני עושה את זה  שוחרר 2 דגים ב3 יציאות בזירזור זה אחלה יחס. פעם הבאה נביא זוג והיחס יהיה טוב 
|
|
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|