רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
מחפש ריג
« ב- : ינואר 26, 2016, 13:39:11 PM » |
|
פורסם פה פעם ריג בסיסי לדייג חופי עם קרסים עם טבעת עליהם ואני לא מוצא אותו אשמח אם מישהו יתן לי קישור
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
פורסם פה פעם ריג בסיסי לדייג חופי עם קרסים עם טבעת עליהם ואני לא מוצא אותו אשמח אם מישהו יתן לי קישור
רותם שלום לא כל כך הבנתי לאיזה ריג אתה מתכוון ריג שהנקודות לקרסים מעל המשקולת ? ממה עשוייה הטבעת ואיפו אמורה להיות ?
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
אני גם לא כל כך הבנתי 
|
-------------------------------
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
תרשום בחיפוש ריג חופי קל ונוח  אני הבנתי  אני חושב 
|
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
|
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 27, 2016, 08:13:02 AM על ידי gaichuk
|
|
|
|
|
רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
דבר ראשון. סליחה על החוסר הבנה . מצטער אני התכוונתי לריג שבחוט המוביל הוא עשה לולאות מהחוט ולתוכם הולבשו קרסים לא רגילים אלא עם עין .שאפשר להשחיל לחוט.מקווה שהבנתם ושוב סליחה ותודה 
|
|
|
|
רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
רותם שלום לא כל כך הבנתי לאיזה ריג אתה מתכוון ריג שהנקודות לקרסים מעל המשקולת ? ממה עשוייה הטבעת ואיפו אמורה להיות ? אם אני לא טועה הקרסים מעל המשקולת
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 26, 2016, 20:02:37 PM על ידי roye c5
|
|
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
פדיחה שלי לא שמתי לב ....  תודה רבה זה בדיוק זה 
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
בהצלחה איתו  הריג אני חושב מבין היחידים שלא מסתבך.. אבל שים לב שחוט 0.45 וקרס 4 לא נכנס.. כלומר חוט עבה וקרס קטנה לא יעבוד (לפעמים גם עם קרס גדולה)
|
|
|
|
רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בהצלחה איתו  הריג אני חושב מבין היחידים שלא מסתבך.. אבל שים לב שחוט 0.45 וקרס 4 לא נכנס.. כלומר חוט עבה וקרס קטנה לא יעבוד (לפעמים גם עם קרס גדולה) בהחלט חשוב לקחת לתשומת הלב
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
ריג הכי פשוט שכל אחד יכול לעשות ,כמובן זה הסרטון שאני עשיתי לפני הרבה שנים , כמובן שבקשר לעובי החוט כל אחד יכול להחליט מה לשים אין בעיה ,זה רק המחשה מה ניתן לעשות בהצלחה רותם 
|
|
|
|
רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה מוטי הסרטונים האלה ממש מחכימים והם בעברית שזה לי לפחות בלי זה אני לא קולט כמו שצריך
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
תודה מוטי הסרטונים האלה ממש מחכימים והם בעברית שזה לי לפחות בלי זה אני לא קולט כמו שצריך
אני כרגע עושה כמה סרטונים של כל הסוגים של הריגים שאפשר לעשות ,בקרוב זה יעלה כאן וכל אחד יכול לבחור מה הכי מתאים לו . 
|
|
|
|
|
אני כרגע עושה כמה סרטונים של כל הסוגים של הריגים שאפשר לעשות ,בקרוב זה יעלה כאן וכל אחד יכול לבחור מה הכי מתאים לו .  מחכה בקוצר רוח.יישר כוח!
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|