|
AviramLevi
|
צוות המורים! חבר פורום
מנותקגיל:
37
צוות המורים
|
|
תותח על בכל הסגנונות אחלה חתיכה יקטנציק וכמו שהחברה לפניי אמרו - מומלץ לא לעמוד בקו המים כאשר מטרגטים לברקים, הדג חשדן מאוד המון פעמים רודף עד למטר האחרון ושם תוקף או מוותר. בפעם הבאה עם זוגיה 
|
-------------------------------
צוות המורים!  צוות המורים!
|
|
|
|
|
איזה כיף לראות שגיאצוק מעלה דוח ואז מסתכלים על הלוגו רואים שהוא לא בצבע ירוק ומחכים להפתעה ! כלכך מגוון אני נהנה מהדוחות שלך וכמובן מהדגים ! כל הכבוד העונה בפתח יהיה נחמד לראות ממך עוד
|
|
|
|
|
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #32 ב- : ינואר 26, 2016, 19:13:24 PM » |
|
תאמין לי אתהההההה
Sent from my SAMSUNG-SM-G925A using Tapatalk
|
|
|
|
|
|
savirs
|
דייג זה כל הסיפור חבר פורום  
מנותקגיל:
56
|
|
יפה מאוד גיא, לברק מכובד
אהבתי את הדו"ח ובהצלחה לפעם הבאה
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #34 ב- : ינואר 27, 2016, 07:40:15 AM » |
|
תאמין לי אתהההההה
Sent from my SAMSUNG-SM-G925A using Tapatalk
לא. אתתתתתתתת  תודה על הפירגון חברים 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
תגובה אמנם מאוחרת אך במקרה של תפיסה כזו יפה, טוב מאוחר מאף פעם לא  שאפו גיא על הלברקית ההריונית הזו, וממש לא רק עליה- האקשן חזר על עצמו כמה פעמים גם אם ללא תפיסה  אין עליך. מסמן מטרה- וחוזר איתה הביתה 
|
|
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
גיא אתה חייב לתת הסבר אך תופסים את הדג כמו שאתה תופס אותו בתמונה רק ככה הוא נראה במלוא הדרו יש שיטה או מיקום שבו אתה מחזיק?
|
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
גיא אתה חייב לתת הסבר אך תופסים את הדג כמו שאתה תופס אותו בתמונה רק ככה הוא נראה במלוא הדרו יש שיטה או מיקום שבו אתה מחזיק?
כשתהיה לך הכף יד שלו.. נדבר 
|
|
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
גיאצ'וק , פעם הבאה מבקש דו"ח מפורט ולא לזרוק לנו כמה מילים  שורה תחתונה - אתה יודע את העבודה למרות ששילמת בכמה שבויים  המטרה מקדשת את האמצעים והשגת אותה  אני נהנתי לקרוא , לא יודע מה איתכם.. 
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
|
|
כשתהיה לך הכף יד שלו.. נדבר  ť 
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
האצבע והאגודל ננעלים אחד מול השני בתוך הלוע ומתחת לזימים. הכף יד רק תומכת  שימו לב שמכסה הזימים של הלברק חד מאד! בזהירות להחדיר את האצבעות בין הבסיס והזימים (ולא בין הזימים למכסה הזימים)  מחכה לתמונה שלך 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
|
|
האצבע והאגודל ננעלים אחד מול השני בתוך הלוע ומתחת לזימים. הכף יד רק תומכת  שימו לב שמכסה הזימים של הלברק חד מאד! בזהירות להחדיר את האצבעות בין הבסיס והזימים (ולא בין הזימים למכסה הזימים)  מחכה לתמונה שלך  אתה מתכוון לחלק השפיצי מתחת למכסה זימים זה מצריך אימונים 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: פברואר 12, 2016, 18:15:31 PM על ידי yosi asuline
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
האצבע והאגודל ננעלים אחד מול השני בתוך הלוע ומתחת לזימים. הכף יד רק תומכת  שימו לב שמכסה הזימים של הלברק חד מאד! בזהירות להחדיר את האצבעות בין הבסיס והזימים (ולא בין הזימים למכסה הזימים)  מחכה לתמונה שלך  אתה מתכוון לחלק השפיצי מתחת למכסה זימים זה מצריך אימונים  ובשביל אימונים צריך לברקים 
|
|
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
|
|
האצבע והאגודל ננעלים אחד מול השני בתוך הלוע ומתחת לזימים. הכף יד רק תומכת  שימו לב שמכסה הזימים של הלברק חד מאד! בזהירות להחדיר את האצבעות בין הבסיס והזימים (ולא בין הזימים למכסה הזימים)  מחכה לתמונה שלך  אתה מתכוון לחלק השפיצי מתחת למכסה זימים זה מצריך אימונים  ובשביל אימונים צריך לברקים  בשביל לברקים צריך חופש מהאיטלקים עד מתי קו הגז 
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|