פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומים כלליים ושרותים לחברים
  שוק פתוח (אחראי: rafi)
   פאוץ' דייג EVERGREEN TP |
עמודים: [1] 2 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: פאוץ' דייג EVERGREEN TP (נקרא 9240 פעמים) |
הדפסה |
|
|
אוקיי החלטתי להשאיר את כל הציוד אצלי בסוף, אבל מוכר רק את הפאוץ' כי אף פעם לא כזה אהבתי. פאוץ' של EVERGREEN דגם TP, נקנה ב-FISHFACTOR מחיר עלות אצלהם - 520 מוכר ב - 350 ש"ח 
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 12, 2016, 10:46:47 AM על ידי אופק ביטון
|
|
-------------------------------
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
חסר מחיר
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
אם אפשר לשאול, למה אתה מוכר ? (כי אם אני זוכר טוב קנית לא מזמן)
|
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
כמובן חסר מחיר ותמונות 
|
|
|
|
|
חסר מחיר
עדכנתי, תודה  אם אפשר לשאול, למה אתה מוכר ? (כי אם אני זוכר טוב קנית לא מזמן)
נמכר כי אין לי זמן בכלל לזה, אני סטודנט, תקופת המבחנים בדרך והיא קשה ממה שחשבתי + הגשת פרוייקט. אני עוד לא יסיים את הלימודים ואני כבר יתגייס אז אין לי זמן בכלל לתחביב. כמובן חסר מחיר ותמונות  התמונות כבר בדרך, המחיר פורסם.
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אתה סגור על המחיר?
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
אתה סגור על המחיר?
סגור. הכל מצב חדש, כמו לקנות בחנות רק ב700 שקל פחות
|
|
|
|
אייל וייס
|
חבר פורום
מנותקגיל:
48
050-9020301
|
|
בהצלחה במכירה 
|
אתה קם בבוקר, ברוך השם, כל השאר בונוס  Ocean Kayaks-Prowler Trident 15
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
תשקול למכור בפיצול, יהיה לך יותר סיכוי לא כל מי שנכנס לעולם הז'רזו'ר יכול להשקיע ישר סכום כזה
|
|
|
|
|
תשקול למכור בפיצול, יהיה לך יותר סיכוי לא כל מי שנכנס לעולם הז'רזו'ר יכול להשקיע ישר סכום כזה
מעדיף שייקחו את הכל כחבילה לא רוצה להתעסק בבודד Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
|
raz_p
|
דייג זרזור בעיקר חבר פורום    
מנותקגיל:
25
דג באשדוד
|
|
מעדיף שייקחו את הכל כחבילה לא רוצה להתעסק בבודד Sent from my iPhone using Tapatalk ממליץ שאם יהיה ביקוש של כמה אנשים לקנות ציוד בנפקד, נגיד אחד רוצה את החכה.., השני את הרולר.., השלישי רוצה את התיק וכמה דמויים וכו' ככה הסיכוי שיקנו הרבה יותר גדול ככה כמה וכמה אנשים יהנו מהציוד ולא רק אחד  אני לדוגמה מתעניין בכמה דמויים ובתיק/פאוץ' כמובן תלוי במחיר  בתור התחלה נכנסת חזק לתחום, לא ממליץ לעשות זאת למרות שהסיכוי שיקנו את הציוד גדול יותר מאשר ציוד יותר פשוט אך עדיןן יש מצב פה להפסד כספי גדול יותר מאשר ניסיון למכור סט בינוני יחסית בחצי מחיר..
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
אם לא תמכור כחבילה אני מעוניין במחזיק לחכה: Golden Mean ROD HOLDER במידה וכן שלח מחיר בפרטי
|
|
|
|
|
מעדיף שייקחו את הכל כחבילה לא רוצה להתעסק בבודד Sent from my iPhone using Tapatalk ממליץ שאם יהיה ביקוש של כמה אנשים לקנות ציוד בנפקד, נגיד אחד רוצה את החכה.., השני את הרולר.., השלישי רוצה את התיק וכמה דמויים וכו' ככה הסיכוי שיקנו הרבה יותר גדול ככה כמה וכמה אנשים יהנו מהציוד ולא רק אחד  אני לדוגמה מתעניין בכמה דמויים ובתיק/פאוץ' כמובן תלוי במחיר  בתור התחלה נכנסת חזק לתחום, לא ממליץ לעשות זאת למרות שהסיכוי שיקנו את הציוד גדול יותר מאשר ציוד יותר פשוט אך עדיןן יש מצב פה להפסד כספי גדול יותר מאשר ניסיון למכור סט בינוני יחסית בחצי מחיר.. אני לא רוצה להיתקע עם ציוד כבר חוויתי את זה בעבר.. לא התחלה שלי.. כבר 5 שנים Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
|
רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בהצלחה במכירה
|
|
|
|
raz_p
|
דייג זרזור בעיקר חבר פורום    
מנותקגיל:
25
דג באשדוד
|
|
מעדיף שייקחו את הכל כחבילה לא רוצה להתעסק בבודד Sent from my iPhone using Tapatalk ממליץ שאם יהיה ביקוש של כמה אנשים לקנות ציוד בנפקד, נגיד אחד רוצה את החכה.., השני את הרולר.., השלישי רוצה את התיק וכמה דמויים וכו' ככה הסיכוי שיקנו הרבה יותר גדול ככה כמה וכמה אנשים יהנו מהציוד ולא רק אחד  אני לדוגמה מתעניין בכמה דמויים ובתיק/פאוץ' כמובן תלוי במחיר  בתור התחלה נכנסת חזק לתחום, לא ממליץ לעשות זאת למרות שהסיכוי שיקנו את הציוד גדול יותר מאשר ציוד יותר פשוט אך עדיןן יש מצב פה להפסד כספי גדול יותר מאשר ניסיון למכור סט בינוני יחסית בחצי מחיר.. אני לא רוצה להיתקע עם ציוד כבר חוויתי את זה בעבר.. לא התחלה שלי.. כבר 5 שנים Sent from my iPhone using Tapatalk כן אני מבין אתה זה אבל אם יהיו לך מתעניינים בטוחים לכל דבר בנפרד אז זה יהיה כמו למכור הכל ביחד.. פשוט למכור הכל אבל לכמה אנשים באותו יום, תראה שכל היוד מכוסה לכמה אנשים ורק אז תמכור אם לא תחכה עד שיכוסה על הכל או שמיהו יבוא וייקח הכל
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|