|
|
בדיג פתיונות בזמן האחרון,על מה עבד לכם טוב יותר?על סבידה או על קלאמרי? בשעה טובה תפסתי סבידות ויש אצל חבר קלאמרים שנתפסו לפני כמה ימים,בתכנון לצאת היום לדיג פתיונות חופי וכמובן שנביא גם סבידה וגם קלאמרי,רק רוצה לדעת מה הולך יותר טוב שככה נדע ממה להביא יותר.
חוץ מזה, אםכבר מדברים,במה אתם מעדיפים להשתמש?באופן אישי אני אוהב את הצמיגות של הסבידה והעמידות שלה-יותר קשה לקטנים להוריד מהקרס.
|
|
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
מנסיון שלי אין הבדל ביניהם שניהם טובים באותה המידה רק שקלמרי רצת יותר דק ויותר נוח לתפור אותו על הקרס
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
|
מנסיון שלי אין הבדל ביניהם שניהם טובים באותה המידה רק שקלמרי רצת יותר דק ויותר נוח לתפור אותו על הקרס
עם קצת מיומנות ומספריים חדות ניתן לחתוך את רצועות הסבידה מהצד הרחב ואז מתקבלת רצועה קצת פחות עבה ויותר נוחה לתפירה.
|
|
|
|
|
|
|
איזה דגים אתה רוצה לתפוס?
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
אני גם חושב כך , הדג שהוא רעב הוא לא בודק מה לאכול 
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
קלמארי תופס אינטיאסים לא פחות מסבידה לדעתי והרבה יותר קל לתפירה וגם לנשנוש מצד שני 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #6 ב- : ינואר 14, 2016, 21:26:06 PM » |
|
תלוי בסוג הדג המטורגט
בהצלחה בהמשך
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #7 ב- : ינואר 14, 2016, 22:12:39 PM » |
|
תלוי בסוג הדג המטורגט
בהצלחה בהמשך
אפשר הסבר 
|
|
|
|
|
|
|
הרצועות מיועדות לדיג חופי סטנדרטי-מרמירים וסרגוסים בעיקר.את ראשי הסבידות ככה"נ אני אוריד בבורות ללוקוסים או שאחצה אותם ואתפור ללברקים.
|
|
|
|
|
|
|
חוץ מזה שיש לי מטקות שלא ראו ים הרבה זמן..אחכה לאיזו מזרחית טובה ואכניס סבידה קפואה 
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
הרצועות מיועדות לדיג חופי סטנדרטי-מרמירים וסרגוסים בעיקר.את ראשי הסבידות ככה"נ אני אוריד בבורות ללוקוסים או שאחצה אותם ואתפור ללברקים. בגלל זה אני אומר שזה לא משנה , מרמרים וסרגוסים הוצאתי על שתי הפיתיונות .
|
|
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
אני כבר רשמתי בכל מיני הזדמנויות קלמרי/סבידה הם הפתיונות היחידים אצלי קודם כל הם לא נופלים מהקרס ולא משנה כמה חזק זורקים דבר שני כל הדגים הלא צימחוניים אוכלים קלמרי וסבידה אז אין לך שום בעיה עם הפתיונות האלה
|
|
|
|
|
|
|
אני כבר רשמתי בכל מיני הזדמנויות קלמרי/סבידה הם הפתיונות היחידים אצלי קודם כל הם לא נופלים מהקרס ולא משנה כמה חזק זורקים דבר שני כל הדגים הלא צימחוניים אוכלים קלמרי וסבידה אז אין לך שום בעיה עם הפתיונות האלה
אני יודע שאלו פתיונות מעולים!פשוט רציתי לדעת מה עבד לכם הכי טוב בתקופה האחרונה ומה כל אחד מכם מעדיף. חוץ מזה אלון,שכחת להוסיף קישקע של עוף 
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
הרצועות מיועדות לדיג חופי סטנדרטי-מרמירים וסרגוסים בעיקר.את ראשי הסבידות ככה"נ אני אוריד בבורות ללוקוסים או שאחצה אותם ואתפור ללברקים. לדיג חופי אני מעדיף קלמארי. יותר עדין מהסבידה ודווקא בגלל שיותר קל למנשנשים הקטנים לנגוס בו ולאכול אותו הוא יותר אטרקטיבי לדעתי. כשמתחילים לעלות בגודל של הפיתיון ובדגי המטרה , יעילות הסבידה עולה עד שהיא מתאזנת מול קלמארי שלם... ולמרות זאת, גם בשלמים אני מעדיף קלמארי... 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|