תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
30/12/2011 | דרום - אשקלון | מים מלוחים | גלי | 20 - 30 מטר | דיג מסירה - טרולינג |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
08:00 | גיג בינוני - INCHIKU 150g BASSDAY | לוקוס - דאור (דקר הסלעים) | 1 | 4 ק"ג |
10-12 | דמוי דג גדול - MAYA T-FORCE | פלמידה לבנה / פלמוד (סקומברן זריז) | 7 | 20 ק"ג |
הדו"ח:
טרולינג של סוף שנה
יום שישי בבוקר נפגשים בסירה 3/4 מהצוות ,יוסי בלימודים וברור שהוא הולך להיות שותף לחוויות אם יהיו ב- SMS
לאחר חילוקי דעות קלים מתחילים את היום בגיג למרות שאני חרמן על טרולינג.
מגיעים לאזור הגיג ובדרך אני אוכל את הלב על מחזות המסך המצפצף. כתמים גדולים של דגים וביזרי וברור לי שזהו יום מדהים לטרולינג, אבל הרוב קובע והחברה רוצים גיג. בינתיים אומרים שלום לזן זק ושאר חברי הסירה שבאו לבקר מאשדוד.
ממשיכים לחפש את הדגים בקרקעית אבל הזרם החזק שולח גיג של 200 גרם למרחק של 60 מטר מהסירה והעומק 25 מטר . מנסה את מזלי עם גיגים ומחליט לעבור לחכת המזל שלי. חכת מאדיי עד 120 גרם של Major Craft Crostage . בשל הזרם החזק שם ינציקו של 150 גרם שיודע לרדת יחסית ללא שיפוע גדול. עובד איתו 5 דקות ויש נעילה במקל הספגטי האהוב. הדג נלחם ואני נהנה מכל רגע. לאחר כמה דקות יוצא אדום של 4 קילו בדיוק. מבחינתי עשיתי את שלי. החברה רצו גיג ואני "סבלתי" לבקשתם ודיון "סוער" עם סידס יום קודם לגבי יכולת ההתמודדות של חכות רכות להתמודד עם דגים גדולים. האכזבה היחידה הייתה שהמצלמה לא הופעלה מראש והתפיסה לא צולמה בלייב.
לאחר ניסיונות נוספים ללא תוצאות פיסטוק מחליט להוריד חכה אחת עם דמוי בין הדילוגים ואני אומר לו שיוריד את כולן. רק עוד קצת גיג ונעבור לטרולינג הוא אומר ומיד דג נעול על הדמוי הבודד במים. הדג עולה ומיד נפרס מערך טרולינג של 4 חכות ואיתן עולות שלל חויות.
חויות של דגים נעולים , חוטים מסתבכים והתענוג הגדול 3 נעילות בו זמנית. כל שנותר זה להנות מהסרטון ותקופת הדיג המנה ולי להישתפר בעריכת הסרטים.
אז מאחל שנת דיג פוריה ומוצלחת ושנדע לשמור על מה שיש
מנש