|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
צלם מקרוב מה זה 70 מטר,מי מצלם מטווח כזה בכלל לא לוחץ. הנה צפרדעון מ5 מטר בערך
כשיש לך תעלות גדרות ועדר של ג'מוסים בינך לבין העיט אז מצלמים מ 70 מ' יאלה תזיז את התחת שלך ובא ליום צילום האמת שאת הדאה לא יצא לי לצלם עדיין אולי אגיע יום אחד עם חבר ועדשות תותח לצלם אדבר איתך בכיף הדאה הזו עומדת במקום קבוע וניתן להתקרב אליה לטווח של 15 מ' חוץ מימנה יש עוד 10 פריטים בשטח האגמון במשך כל השנה
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
קבל בזה מצוייה מ5 מטר
יופי של תמונות
|
|
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #32 ב- : ינואר 13, 2016, 01:40:19 AM » |
|
הטבע הישראלי במלא הדרו
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
|
|
-------------------------------
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
קבל בזה מצוייה מ5 מטר ועוד צפרדעון מ5-6 מטר
אחד ה"צפרדעונים" היפים שראיתי ואחת התמונות היפות  יש לאן לשאוף 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איזה יופי של תמונות דוב, נהיה פה פורום צילום...אבל זה מצוין..זה כל המהות של פורום על החוף.. תביאו לנו עוד תמונות מדי פעם אתה וצור.. צור, תכין לך איזה עדשת 600 למרחקים...וכמובן גם תקציב של אוטו משומש לטובת העדשה 
|
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
איזה יופי של תמונות דוב, נהיה פה פורום צילום...אבל זה מצוין..זה כל המהות של פורום על החוף.. תביאו לנו עוד תמונות מדי פעם אתה וצור.. צור, תכין לך איזה עדשת 600 למרחקים...וכמובן גם תקציב של אוטו משומש לטובת העדשה  לא יודע מה אתך אבל לי יש אחת טאמרון 150-600 משודכת לקאנון 70 b
|
|
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איזה יופי של תמונות דוב, נהיה פה פורום צילום...אבל זה מצוין..זה כל המהות של פורום על החוף.. תביאו לנו עוד תמונות מדי פעם אתה וצור.. צור, תכין לך איזה עדשת 600 למרחקים...וכמובן גם תקציב של אוטו משומש לטובת העדשה  לא יודע מה אתך אבל לי יש אחת טאמרון 150-600 משודכת לקאנון 70 b מה איתי?! אני יגיד לך.. אני שמח שלא נפלתי במחלת הצילום..משתדל לחסוך לסירה הבאה שלי..ועוד פרוייקטים בחיים שאין לי זמן לכולם אז מגבלת כסף וזמן מוציאה אותי מקטע הצילום ושמח על כך, למרות שעבדתי בזמנו עם יוסי אשבול על פרוייקט משותף עם החוויאים שם הוא הרביץ אחלה תמונות...
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
איזה יופי של תמונות דוב, נהיה פה פורום צילום...אבל זה מצוין..זה כל המהות של פורום על החוף.. תביאו לנו עוד תמונות מדי פעם אתה וצור.. צור, תכין לך איזה עדשת 600 למרחקים...וכמובן גם תקציב של אוטו משומש לטובת העדשה  לא יודע מה אתך אבל לי יש אחת טאמרון 150-600 משודכת לקאנון 70 b מה איתי?! אני יגיד לך.. אני שמח שלא נפלתי במחלת הצילום..משתדל לחסוך לסירה הבאה שלי..ועוד פרוייקטים בחיים שאין לי זמן לכולם אז מגבלת כסף וזמן מוציאה אותי מקטע הצילום ושמח על כך, למרות שעבדתי בזמנו עם יוסי אשבול על פרוייקט משותף עם החוויאים שם הוא הרביץ אחלה תמונות... כבר קיבלת הזמנה להגיע ליום צילומים באגמון לצלם תוכל עם הציוד שלי יותר נכון של הבן שלי
|
|
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אם בצילום בפורום דייג עסקינן הנה גם דג ועיטם לבן זנב צעיר מתוייג באגמון
|
|
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 14, 2016, 01:28:06 AM על ידי dovdov
|
|
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אם בצילום בפורום דייג עסקינן הנה גם דג ועיטם לבן זנב צעיר מתוייג באגמון
סחתיין על העיטם!
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אחד המקצוענים בדייג זה הפרפור עקוד
|
|
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 14, 2016, 21:48:45 PM על ידי צור.
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
נקבה יפיפיה וגם דייגת לא רעה 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
צור לא יודע אם זה בגלל ההקטנה לפורום אבל כל התמונות רכות ולא ממש חדות.
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אם בכל פעם התוצאה תהיה כאלו תמונות מרהיבות כמו שהעלו כאן צור, דובדוב.... אז פעם בחודשיים קח חופשה צור...  או שננסה אחרת.... אין חופשה, ופשוט פעם בחודש תעלו תמונות... 
|
|
|
|
|
|
|
אם בכל פעם התוצאה תהיה כאלו תמונות מרהיבות כמו שהעלו כאן צור, דובדוב.... אז פעם בחודשיים קח חופשה צור...  או שננסה אחרת.... אין חופשה, ופשוט פעם בחודש תעלו תמונות...  מסכים איתך בהחלט רפי חברים ...תמונות מדהימות 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|