פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   עזרתכם לפני קניית חכה חדשה |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: עזרתכם לפני קניית חכה חדשה (נקרא 3179 פעמים) |
הדפסה |
|
itay086
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
היי מה קורה חברים אז ככה, החכה הנכחית שלי נהרסה וכרגע אני לפני קניית חכה חדשה.
ראיתי חכה של מיטשל שני חלקים, קרבון, בסביבות 3.2 מ' רק לא מצאתי עליה יותר מידי מידע... אולי מישהו מכיר את החברה ויכול להמליץ..
התקציב שלי הוא בסביבות ה300 ש"ח והחכה שאני מחפש היא לדייג חופי, לדגים פשוטים.. אין יותר מידי שלל ואנחנו כרגע מתלהבים מדגים של פחות מקילו.. אני מעדיף חכת קרבון, שתוכל לתת עבודה ותהיה עמידה במידה וייתפס משהו טוב. עם רולר אני מסודר כרגע.
המיטשל שני חלקים הרגישה טוב רק אולי טיפה קצרה. בעיקרון אין לי בעיה עם טלסקופית, אבל שתהיה חזקה, ללא טבעות מודבקות בצורה חובבנית.
אשמח לעזרכתם חברים. מוכן לחרוג מהתקציב +- 100 ש"ח לטובת משהו איכותי.
תודה מראש, איתי.
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
רק טלסקופית ויש המון חברות טובות.. עובד במקרה שלי עם אלפא לידר והיא עושה את העבודה.. תתמודד עם כל דג בתנאי ששאר הציוד הוא לא פחות איכותי 
|
-------------------------------
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
itay086
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יש לך ניסיון לא טוב עם חכה 2-3 חלקים? דווקא בשיטוט פה בפורום ראיתי כמה שציינו שהיא יותר טובה מטלסקופית.
הלידר שברשותך עשויה מקרבון? מה האורך שלה?
כרגע אני עם רולר של tica מבסוט ממנו, איכותי וחזק ומספק את הצורך שלי כרגע.
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
יש לך ניסיון לא טוב עם חכה 2-3 חלקים? דווקא בשיטוט פה בפורום ראיתי כמה שציינו שהיא יותר טובה מטלסקופית.
הלידר שברשותך עשויה מקרבון? מה האורך שלה?
כרגע אני עם רולר של tica מבסוט ממנו, איכותי וחזק ומספק את הצורך שלי כרגע.
אין לי ניסיון עם חכה 2 חלקים למעט החכות זרזור שלי.. פשוט מעדיף חכה טלסקופית שהיא הרבה יותר פרקטית וניידת ותעמוד במשימה של דגים עד קילו. ואם תבוא הפתעה כהגדרתך (נגיד 3-5 ק"ג) אז גם היא תעמוד במשימה בקלות. אין טעם להשקיע מעבר לציוד בסיסי + לדגי המטרה שלך.
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
מסכים עם אבי  יש לי כ-10 חכות ואף אחת מהן לא מקרבון... חכות חוף, ניידות, נוחות לתפעול, עמידות ושמוציאות דגים של הרבה יותר מ-1 קילו ניתן לקנות גם ב-300 ואם אתה מוכן להוסיף 100 ₪ ולקנות משהו איכותי יותר, אתה בכלל מסודר...
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
עם אתה אולך על חכה טלסקופית אלפה לידר אחלה חכה
אני עובד עם חכות שלוש חלקים ומרוצה אך זה לא עומד בתקציב שלך
החכות שלוש חלקים הזולות הם סביב ה 500 שח בארץ
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #6 ב- : ינואר 04, 2016, 23:40:22 PM » |
|
אני תמיד ההמלצה שלי היה על טלסקופי , אבל אחרי שאתה דג בחכות חלקים ואני מדבר על 3 חלקים , אתה לא רוצה לראות טלסקופי יותר בחיים שלך , זה מה שאני חושב על חכות חלקים , בקשר לטלסקופי כל חכה לדגים של עד 3 קילו יעבוד ,ולא חסר במחיר שאתה רוצה .
Sent from my G7-L01 using Tapatalk
|
|
|
|
itay086
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה רבה חבר'ה, אז סביר להניח שאוותר על הרעיון של 2 חלקים כרגע.
חוץ מהלידר אלפא, יש המלצות נוספות? החכה האחרונה שלי היתה בוסטון אולימפיק בלו, עשתה עבודה נחמדה.. הייתי מעוניין להתקדם לחברה רצינית יותר כמו אוקומה, שימאנו, טיקה.. משהו מהמובילות, אם קיים היצע מהן כמובן.
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
חוץ מהלידר אלפא, יש המלצות נוספות? החכה האחרונה שלי היתה בוסטון אולימפיק בלו, עשתה עבודה נחמדה.. הייתי מעוניין להתקדם לחברה רצינית יותר כמו אוקומה, שימאנו, טיקה.. משהו מהמובילות, אם קיים היצע מהן כמובן.
הבוסטון אולימפיק סבירה ביותר וממש לא מוגבלת לדגים של קילו... שימנו מתחילות מעל לתקציב שלך לדעתי, אוקומה אני לא מכיר חכות מתאימות וטיקה טלסקופיות לא ראיתי...
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
יש לך את החכה של_Shimano_Alivio_Surf ,המחיר של החכה הוא 426 שקל .
|
|
|
|
itay086
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה. מקווה שאעדכן היום עם תמונה 
|
|
|
|
|
אני לא ממליץ על החכות של שימנו בטווח מחירים האלה
אתה צריך חכות שמתאימות ליותר ממצב ספציפי שימנו הם מתאומים לסוג ים באותו רגע שהתנאים ילכו לקיצון אתה תשתגע
|
|
|
|
jacob72
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אני תמיד ההמלצה שלי היה על טלסקופי , אבל אחרי שאתה דג בחכות חלקים ואני מדבר על 3 חלקים , אתה לא רוצה לראות טלסקופי יותר בחיים שלך , זה מה שאני חושב על חכות חלקים , בקשר לטלסקופי כל חכה לדגים של עד 3 קילו יעבוד ,ולא חסר במחיר שאתה רוצה .
Sent from my G7-L01 using Tapatalk
מוטי תשובה מעניינת,אשמח אם תסביר מדוע? מה ההרגשה הכל כך מיוחדת בחקת חלקים מול טלסקופ בדייג חופי? אין לי נסייון עם דייג חופי בחלקים,אלא רק בגי'ג
|
|
|
|
omri1
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
30
עומרי יחיאל
|
|
למה 3.2 מטר? גרוע מאוד לפי דעתי תשדל לא לרדת מה4 מטר ותגדיל לעשות אם תבחר בחכה של 4.2 אם אתה לא רוצה להשתולל עם התקציב רד מה3 חלקים... למרות שהיא יותר טובה אין ספק אבל כאן בארץ לא חושב שיש לה הצדקה אלא אם כן אתה חולה על זריקות למרחק יותר מאשר על דגים (הממ מוטי  ) אם אתה מחפש חכה סטנדרטית כמו של כולם שתהיה סבבה ממליץ לך על טלסקופית של מותג נורמלי 4.2 מטר מקרבון... היא לא צריכה לעלות לך יותר מ400 פלוס מינוס... לא חסרות כאלה בהצלחה
|
|
|
|
savirs
|
דייג זה כל הסיפור חבר פורום  
מנותקגיל:
55
|
|
בוסטון אולימפיק בלו/רד באורך של 4.20-4.50 משקלי זריקה עד 300 גר' - חכה מאוד חזקה שתיהנה ממנה
חכה מצויינת שיש לעזרא - אביב ספורט "רויאל לידר" חכה יחסית חדשה חזקה מאוד וזורקת משקלים עד 300 גר' וגם אלפה לידר חכה מעולה בגדלים של 4.20-4.50 מטר
כולם מקרבון וכולם פחות מ-300 ש"ח
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|