לאחרונה התחבטתי עם עצמי אם להוסיף עוד מקל לדייג בקפיץ עד עכשיו השתמשתי במקל אחד D.A.M BLACK PANTER TELE160 3.00 60-160 שעושה אחלה עבודה למרות שזה 3מ אני מצליח להוציא זריקות טובות בכינרת היו לי כמה תפיסות טובות איתו אז הלכתי והוספתי את אותו הדגם שבפוקוס מצאתי אותו אצלנו בעיר במחיר סביר של 150 שקל
לפעמים החיים מורידים אותי על הברכיים אין שומר את השער, אין סימן משמיים. אני רואה אנשים שחיים חלומות ותקוות אנשים שחיים רק תככים ומזימות. יש ששואלים שאלות ואין תשובות יש כאלה מלאים רק טענות ודרישות.
באמת מעניין אותי ההיתי צריך יותר מ160 גרם ? האמת שאני בדרך כלל מכין כדור בצק במשקל של 100 גרם מינוס 20 גרם ובדרך כלל לא צריך להוסיף משקולת אם כן אז זה משקולת של 20 גרם שהיא בתכלס 17 15 גרם
מה שכן אני משתדל לעצב את הכדור בצק לאליפסה ניראה לי שזה אמור גם להוריד מעומס הזריקה בקשר לאורך המקל יש אותו דגם שהוא 3.60 מ אבל לא הצלחתי למצוא אותו לצערי
באמת מעניין אותי ההיתי צריך יותר מ160 גרם ? האמת שאני בדרך כלל מכין כדור בצק במשקל של 100 גרם מינוס 20 גרם ובדרך כלל לא צריך להוסיף משקולת אם כן אז זה משקולת של 20 גרם שהיא בתכלס 17 15 גרם
מה שכן אני משתדל לעצב את הכדור בצק לאליפסה ניראה לי שזה אמור גם להוריד מעומס הזריקה בקשר לאורך המקל יש אותו דגם שהוא 3.60 מ אבל לא הצלחתי למצוא אותו לצערי
אם המשקל שאתה זורק בפועל מתאים לחכה והביצוע עונה על הדרישות, אחלה
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."