איציק
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
60
|
|
מי יכול לצרף קישור להסברים איך מעלים תמונה תודה איציק
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 28, 2016, 20:30:10 PM על ידי איציק
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
איציק
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
60
|
|
תודה רבה
|
|
|
|
איציק
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
60
|
|
תמונות מהצד המזרחי של הכנרת כמו שאמרתי התוצאות טובות = 
|
|
|
|
איציק
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
60
|
|
יום שישי לפני הסערה
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
יום שישי לפני הסערה
יפה מאד  עכשיו שאתה שולט בהכנסת התמונות, אתה יכול לפנק אותנו בדוח מסודר עם כול הפרטים 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
תמונות מהצד המזרחי של הכנרת כמו שאמרתי התוצאות טובות =  איציק ראשית אני חייב לציין שזו אחלה תוצאה כאחד שאוהב את דייג המושטים בכינרת אני ושאר החברים שמחוברים לסגנון דייג זה נשמח לראות דוח נשמח גם לקבל פרטים על אזור הדייג , מצב מזג האוויר , עננות ,רוחות , מצב השמש איזה פתיון , דמויים , וצבעים עבדו
|
|
|
|
|
תמונות מהצד המזרחי של הכנרת כמו שאמרתי התוצאות טובות =  איציק ראשית אני חייב לציין שזו אחלה תוצאה כאחד שאוהב את דייג המושטים בכינרת אני ושאר החברים שמחוברים לסגנון דייג זה נשמח לראות דוח נשמח גם לקבל פרטים על אזור הדייג , מצב מזג האוויר , עננות ,רוחות , מצב השמש איזה פתיון , דמויים , וצבעים עבדו  נשמח מאוד
|
S.F
|
|
|
|
אכשיו ראיתי כתבה על זיהום בכנרת שגורם לניבוט שרירים ועם ראיתם דגים שוחים על הצד בכינרת אז סיכוי גדול שהם חולים במחלה הזאת הרבה ציפורים בכנרת אכלו דגים כאלו ומתו ! להיזהר !!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
אכשיו ראיתי כתבה על זיהום בכנרת שגורם לניבוט שרירים ועם ראיתם דגים שוחים על הצד בכינרת אז סיכוי גדול שהם חולים במחלה הזאת הרבה ציפורים בכנרת אכלו דגים כאלו ומתו ! להיזהר !!!!!!!!!!!!!!!!
אפשר קישור לכתבה?
|
S.F
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
חבל שהורסים מתנת טבע נדירה ויחידה במינה פה בארצנו הקטנה
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
|
אני לא יודעה אבא שלי הראה לי אולי אחר כך
|
|
|
|
אברהם כהן
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
48
|
|
בס"ד יש את הכתבה הבאה שהיא די ישנה (לפני כמעט 4 שנים) http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/346/484.htmlוזה מחלה בעיניים של הדגים שמשרד החקלאות טוען שהוא בודק. אם אמצא עוד משהו אני אעדכן. בכל מקרה הוירוס הזה טוענים שהוא אינו מסוכן לבני אדם.
|
כל האוכל דג ביום דג ניצול מדג
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אה זה כתבה ברוסית
רוסית?? הכתבה בעברית  שים לב שלא נפתח לך חלון אחר בטעות...
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|