|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
נראה לי שהבחורה מענינת אותך לפי עבודת השטח שעשיתה  לדעתי יש לשקול אם יש מקום להמשיך לפרסת את התמונות בפורום מהסיבה שיש פה גם ילדים שגולשים 
|
|
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
נראה לי שהבחורה מענינת אותך לפי עבודת השטח שעשיתה  לדעתי יש לשקול אם יש מקום להמשיך לפרסת את התמונות בפורום מהסיבה שיש פה גם ילדים שגולשים  אתה חושב שהילדים לא יכולים לראות את זה בדרכים אחרות? הרי זה מפורסם בדף הראשי בפייסבוק כך שכל ילדון יכול לראות את זה
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
נראה לי שהבחורה מענינת אותך לפי עבודת השטח שעשיתה  לדעתי יש לשקול אם יש מקום להמשיך לפרסת את התמונות בפורום מהסיבה שיש פה גם ילדים שגולשים  אתה חושב שהילדים לא יכולים לראות את זה בדרכים אחרות? הרי זה מפורסם בדף הראשי בפייסבוק כך שכל ילדון יכול לראות את זה ילדים גם יכולים להיכנס לאתרי פורנו בלחיצת כפתור אז אולי נעלה פה כמה תמונות  לדעתי לא נראה לי נכון לפרסם חומר כזה פה בפורום 
|
|
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
צור אין לי ספק שצריך צנזורה אבל על תכנים קשים פה זה נגיש וגם מופיע בפייסבוק והתוכן לא כל כך נורא כל ילד שיש לו פייסבוק ומתעניין באח הגדול אני מאמין שיראה את זה ויראו את זה הרבה כך שבמקרה הזה ספציפית אין טעם לצנזר
|
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
54
הים של כולם
|
|
|
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
צור אין לי ספק שצריך צנזורה אבל על תכנים קשים פה זה נגיש וגם מופיע בפייסבוק והתוכן לא כל כך נורא כל ילד שיש לו פייסבוק ומתעניין באח הגדול אני מאמין שיראה את זה ויראו את זה הרבה כך שבמקרה הזה ספציפית אין טעם לצנזר
גם פורנו נגיש וכל ילד שמתענין יוכל לראות בלחיצת כפתור עדין אני חושב שלאור זה שבפורום גולשים גם ילדים אנו המבוגרים צרכים לתת את הדעת על מה שאנו מפרסמים
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
נראה לי שלהחזיק אותה ללילה יכול להיות נחמד אבל לטווח ארוך הבנתי שהיא יקרה מדי...  לגבי התוכן וחשיפתו אני חושב שמאחר ומדובר על קישור ולא על שילוב פתוח בתוכן ההודעה ומאחר והגבלת הצפיה של ילדנו בתכנים מזיקים או פוגעים תלויה בנו ובחסימות שאנו מתקינים במחשבים הביתיים,אין צורך במחיקת ההודעה. הורים שלא מנטרים את הגלישה של ילדיהם באינטרנט מאפשרים להם גישה לתכנים גרועים עשרת מונים ממה שיש בקישור שהעלה בנצי. בקיצור,מה שיש כאן בפורום,באחריותנו. מה שמחוץ לו,אינו באחריותנו...
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
נראה לי שלהחזיק אותה ללילה יכול להיות נחמד אבל לטווח ארוך הבנתי שהיא יקרה מדי...  לגבי התוכן וחשיפתו אני חושב שמאחר ומדובר על קישור ולא על שילוב פתוח בתוכן ההודעה ומאחר והגבלת הצפיה של ילדנו בתכנים מזיקים או פוגעים תלויה בנו ובחסימות שאנו מתקינים במחשבים הביתיים,אין צורך במחיקת ההודעה. הורים שלא מנטרים את הגלישה של ילדיהם באינטרנט מאפשרים להם גישה לתכנים גרועים עשרת מונים ממה שיש בקישור שהעלה בנצי. בקיצור,מה שיש כאן בפורום,באחריותנו. מה שמחוץ לו,אינו באחריותנו... פירסום קישור זה בפורום מאפשר גם לילדים שהוריהם חוסמים את מחשב ביתם לתכנים קשים לצפות בהם לכן אני חושב שאנו צרכים להיות יותר אחריים לתכנים שאנו מעלים
|
|
|
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל:
28
כשאתה דג אתה מרגיש כמו כריש
|
|
|
|
|
|
|
|
סקווידוויד
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
גל אני לא דאגתי לרגע ישר ידעתי
|
|
|
|
|
|
החוף1
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
|
|
|
|
|
|
אביחי
|
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח! חבר פורום
מנותקגיל:
54
ויקום הגזר ויתן מכות רצח לגנן..והגנן מבסוט רצח!
|
|
|
|
|
|
|
|
Gal Levy
|
חבר פורום
מנותקגיל: