פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   כל טלוויזיה מרמיר ......... |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: כל טלוויזיה מרמיר ......... (נקרא 6372 פעמים) |
הדפסה |
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
אחלה דו"ח ואחלה דגים כל הכבוד  שיהיה בהצלחה בהמשך  תודה רובי   איך אני חולה על הדוחות שלך  תודה רועי  איזה דוח. גם דגים ברמה וגם ציוד ממש מעניין.והכי חשוב לא מרימים בידיים
תודה רחמים 
|
|
-------------------------------
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
מוטי  על השלל, המקצועיות בסגנון דיג חופי והבדיקות של אביזרים ושיטות חדשות . נהנתי לקרוא ובתאבון 
|
|
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
מוטי ידידי  אותי הצלחת להפתיע  ואני מבין שזה רק בגלל שלא הייתי פה לא מעט זמן  אני רואה שהחבר'ה מתים על הדוחות שלך , אז אני מבין שזו לא הפעם הראשונה..  דו"ח מקצועי , מסודר , תמונות בין מקטעים , שאפו אח יקר  וגם אני שואל , מה זה המסרק הזה ? לא היה נגיע אחת בכלל , מה שכן אנשים שעוברים כל פעם לא מבינים ,מה זה הסרגל הזה שאני משתמש והעגלה לדייג חופי ,ואומרים לי זה פעם ראשונה שאנחנו רואים דבר כזה 
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
|
|
מוטי... הרמת את רף המקצועיות בדיג חופי - גבוה גבוה...  דוח מאוד מקצועי שמראה גישה מאוד מקצועית ושלא לדבר על הציוד ... יופי של הגשה ויופי של תוצאה - גם יופי של ארוחה......  מה שרפי אמר , אצלך זה אסלי מודרני  ככה צריך להגיע לחוף ובטח שאתה נייח ולא צריך ניידות . המרמירים דופקים כבר חודש , יש ביניהם ממש חמורים והם נותנים פייט יפה . psk - שימשו אותי בזמנו שנים ארוכות , אחלה קרסים ולא יקרים . המשך הנאה 
|
|
|
|
|
|
|
מוטי...מוטי איזה תענוג לקרוא את הדוחות שלך , לראות את רמת הציוד והארגון שמגיעים לחוף (בד"כ רואה זאת בסרטונים מאיטליה וספרד) מקצוען אמיתי בכל מה שקשור לדייג החופי ,אין ספק עלינו כיתה  בתאבון על מעורב ים תיכוני מענג 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
מתאים לך לגור קרוב לים  ונראה שהדגים אוהבים לבוא לבקר אותך אז מה עוד צריך?? לגבי הסטופרים, נראה שהסטופר העליון מחליק למעלה בזמן ההטלה  את ה-PSK אני מעדיף קשורים, כסופים ובסגנון קריסטל ולא נורווגי 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
וגם אני שואל , מה זה המסרק הזה ? קודם כל תודה אבי  המסרק הוא לתליה של ריגים ,גם יותר קל להכין במקום, וגם נוח להכין את הפיתיונות על הקרסים לפני שאני מוציא את החכה ורוצה להחליף אז יש לי החלפה מהירה 
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
53
|
|
מוטי... הרמת את רף המקצועיות בדיג חופי - גבוה גבוה...  דוח מאוד מקצועי שמראה גישה מאוד מקצועית ושלא לדבר על הציוד ... יופי של הגשה ויופי של תוצאה - גם יופי של ארוחה......  מה שרפי אמר , אצלך זה אסלי מודרני  ככה צריך להגיע לחוף ובטח שאתה נייח ולא צריך ניידות . המרמירים דופקים כבר חודש , יש ביניהם ממש חמורים והם נותנים פייט יפה . psk - שימשו אותי בזמנו שנים ארוכות , אחלה קרסים ולא יקרים . המשך הנאה  תודה אייל 
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
53
|
|
מוטי...מוטי איזה תענוג לקרוא את הדוחות שלך , לראות את רמת הציוד והארגון שמגיעים לחוף (בד"כ רואה זאת בסרטונים מאיטליה וספרד) מקצוען אמיתי בכל מה שקשור לדייג החופי ,אין ספק עלינו כיתה  בתאבון על מעורב ים תיכוני מענג  זה כך שחר , אני אוהב להגיע לדייג והכל מוכן כמו שצריך ותודה ידידי היקר 
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
53
|
|
מתאים לך לגור קרוב לים  ונראה שהדגים אוהבים לבוא לבקר אותך אז מה עוד צריך?? לגבי הסטופרים, נראה שהסטופר העליון מחליק למעלה בזמן ההטלה  את ה-PSK אני מעדיף קשורים, כסופים ובסגנון קריסטל ולא נורווגי  הסטופרים נמשכים רק שיש תפיסות ולא בהטלה ,ולהחזיר אותם למקום זה שניה , אני לא אוהב קרסים קשורות אוהב לקשור לבד  בכל מקרה גיא טוב להיות קרוב לים 
|
|
|
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
סחתיין, נראה מאוד נוח ואפקטיבי, יופי של ארוחה סידרת לך
|
|
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מת על הדוחות שלך ,לומדים מכל דוח .
למה לא ניסת לתפור ולדוג על חי ? מת לראות דוח שלך עם גומבר.
לדוג על חי באזור שאני דג ניסיתי כמה פעמים להגיד לך את האמת ללא הצלחה , כמות הרשתות שיש סוגרים את הכניסה לדגים גדולים , נכון ה  יכול להיות אבל הסגירה היא כל כך גדולה , שצריך הרבה מזל  מוטי זה לא כל כך נכון יש מישהו שהיה דג במפרץ על חי והיה תופס גומברים יפים ולברקים. בקשר לכל המצופים שאתה רואה אלה רשתות לסרטנים והם לא מפריעים לדגים בכלל. אלה רשתות ששוכבות על הקרקעית.
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
53
|
|
מת על הדוחות שלך ,לומדים מכל דוח .
למה לא ניסת לתפור ולדוג על חי ? מת לראות דוח שלך עם גומבר.
לדוג על חי באזור שאני דג ניסיתי כמה פעמים להגיד לך את האמת ללא הצלחה , כמות הרשתות שיש סוגרים את הכניסה לדגים גדולים , נכון ה  יכול להיות אבל הסגירה היא כל כך גדולה , שצריך הרבה מזל  מוטי זה לא כל כך נכון יש מישהו שהיה דג במפרץ על חי והיה תופס גומברים יפים ולברקים. בקשר לכל המצופים שאתה רואה אלה רשתות לסרטנים והם לא מפריעים לדגים בכלל. אלה רשתות ששוכבות על הקרקעית. אז ננסה דב תודה על העדכון 
|
|
|
|
|
|
momi
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
הים של כולם
|
|
לא התעצלת והלכת עד הסוף או שחתכת מאמצע הדרך? איזור מעולה מנסיון אישי יש שם הפתעות, פעם הבאה נסה קרוב יותר לשוברון שיש שם, מבטיח לא תתאכזב. אחלה ארגון של הציוד
|
|
"לפעמים אתה מוצא את עצמך באמצע שום מקום ולפעמים באמצע שום מקום אתה מוצא את עצמך."
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מוטי, אין ספק שאתה בן אדם צנוע שרק מחפש ללמוד (ואני יודע כמה אתה מחפש) ואתה מקצוען בצורה נדירה בתחום הזה של הדיג החופי..הכל בגלל הגישה הפתוחה שלך והלימוד מחול. הציוד והתמונות זה פשוט תמונות לפרסומת...איזה יופי, איזה סידור.. הדגים באים בזוגות ושלישיות וזה רק פונקציה של ההשקעה והציוד המתאים. אין ספק שאתה חלוץ בתחום ובזכותך אתה תשנה להרבה אנשים ותכניס הרבה דברים שלא היה אותם עד כה בחנויות זה שהסתכלו עליך כמו חייזר עם עגלה וציוד מוזר לא מפתיע אותי  כל הכבוד
|
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|