פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
   התחדשתי בסט חדש- שאלה |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: התחדשתי בסט חדש- שאלה (נקרא 1807 פעמים) |
הדפסה |
|
deelad
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
46
|
|
שלום חברים. התחדשתי בסט חדש: רולר aernos 5000xt pg וחכה alivio 270. עכשיו שמתי לב שהידית של הרולר בצד ימין, יש אפשרות לשנות לשמאל? תודה מראש
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
ברולרים (שלי לפחות) יש בורג בצד השני של הידית מפרקים אותו ומעבירים את הידית לצד השני  אני חושב שיש גם רולרים שאין בהם אפשרות לשנות (ראיתי בהודעת מכירה פעם) תנסה רוב הסיכויים שכן
|
-------------------------------
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
deelad
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
46
|
|
אני מפחד לפרק, כי אולי אני לא יצליח להחזיר במידה ולא ניתן, ואז אני לא יוכל להחזיר, בגלל זה אני רוצה להיות בטוח. אני קניתי את הרולר ממשהו פרטי ולא חנות, והוא לא יודע.
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
אין מה לדעת  הבורג הקטן שבצד הידית רק להבריג טיפה.. אישית עשיתי את זה הרבה בגלל בעיות בידית.. מכיר את זה מקרוב..
|
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
deelad
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
46
|
|
הצלחתי, תודה רבה.
|
|
|
|
deelad
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
46
|
|
שוב שלום. אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על חוט מתאים?
|
|
|
|
savirs
|
דייג זה כל הסיפור חבר פורום  
מנותקגיל:
55
|
|
חוט בד
כתוב על החכה הטווח של הליברות שמותר לשים, לא לעבור את הטווח שכתוב אחרת המקל עלול להישבר כשיבוא דג גדול וחזק
יש הרבה חוטי בד טובים, של חברות: Varivas, Sufix, Tarabuco, SunLine ועוד
בהצלחה והכי חשוב הנאה מהדייג
|
|
|
|
|
ראשית תתחדש  רק שאלה קטנה --- מה טווח הזריקה של החכה? נראה לי קצת בעייתי רולר מידה 5000 על אלויו אורך 2.70?
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
deelad
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
46
|
|
תודה רבה! 10-30 והרולר לא נראה גדול, ביחס לרולר חוף שיש לי daiwa crosscast x5000, הוא נראה ממש קטן, וגם המשקל שלו מתאים לי. עכשיו נשאר לי לקנות חוט מתאים.
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 22, 2015, 23:02:44 PM על ידי deelad
|
|
|
|
|
דור שגב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
אני מסכים עם שחר לפי בדיקה באינטרנט הרולר שוקל 380 ג' !! קשה לי להאמין שהסט מאוזן
בדר"כ משתמשים ברולרים כאלו בדייג זרזור כבד ועם מקל בהתאם אך לא נראה שהסט יהיה מאוזן ממליץ לך רק לנסות לחבר רולר בגודל 2500-3000 ותרגיש את ההבדל
|
|
|
|
deelad
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
46
|
|
קודם כל תודה רבה. יש לי עוד סט של שימנו, יותר זול, חכת גוי 210 ורולר 2500ax, משקלי זריקה 5-20. עדיין לא השתמשתי בסטים, הם חדשים לגמרי,הם נקנו מפני שאני רוצה להתחיל בז'נר.
|
|
|
|
|
אם אתה מתחיל בתחום , כפי שכתבת ,,,,,מאד ממליץ לך לשים בצד את הרולר מידה 5000 ולעבוד עם ה- 2500 שיש לך גם במקל של 10-30. במידה ויש לך אופציה להחליף אותו בחנות (לא יודע אם קנית בארץ או אם הוא חדש) ממליץ לך להחליף לגודל 3000.
רולר מידה 5000 למרות גודלו שנראה לך קטן לעומת רולרים של חוף יקשה עליך מאד את העבודה עם החכות שציינת.
רק כדי שתבין אני עובד עם מידה 5000- בג'יג לייט או בזרזור כבד של משקלים 50 גרם וצפונה.
כמו כן שם לב לטסט של החוטים שרשום על המקל כדי למנוע תקלות. יש כאן שרשור בנושא ממליץ לך לקרוא אותו.
בהצלחה
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|