|
עדיין לא הבנתי אך לזרזר קלמרים משהו יכול להסביר לי 
|
|
|
|
|
עדיין לא הבנתי אך לזרזר קלמרים משהו יכול להסביר לי  תשנה את השם ואני אסביר לך 
|
-------------------------------
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
שישי ה-25 לדצמבר ים נמוך וירח מלא קלמארי אחד גדול לפני השקיעה ועוד אחד קטן ב-7 בערב. חלש מאד....  מישהו ניסה אתמול ויכול לשתף אם היו תפיסות או שגם אצלו היה יבש?
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
סתו טלל
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
26.12.15 (היום) - בת גלים (חיפה). נתפסו 5 קלמרי על ימשיטה גודל 2.2 + 3 בשעות 16:-17:30 וגם סבידה אחת.
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
26.12.15 (היום) - בת גלים (חיפה). נתפסו 5 קלמרי על ימשיטה גודל 2.2 + 3 בשעות 16:-17:30 וגם סבידה אחת.
תודה סתו 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
היום בטרולינג קלאמרי בעומק 3 מטר , נסיון של 20 דקות , בשעה 05:20 עלו 2 קלאמרי. הראשון הביא אבו נאפחה מפלצת  השני נתרם לטלויזיות בחוף 
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
AviramLevi
|
צוות המורים! חבר פורום
מנותקגיל:
36
צוות המורים
|
|
היום בטרולינג קלאמרי בעומק 3 מטר , נסיון של 20 דקות , בשעה 05:20 עלו 2 קלאמרי. הראשון הביא אבו נאפחה מפלצת  השני נתרם לטלויזיות בחוף  אני חייב לנסות את זה אבי.... אגב היה עוד משהו היום חוץ מהאבו המקולל??
|
צוות המורים!  צוות המורים!
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
היום בטרולינג קלאמרי בעומק 3 מטר , נסיון של 20 דקות , בשעה 05:20 עלו 2 קלאמרי. הראשון הביא אבו נאפחה מפלצת  השני נתרם לטלויזיות בחוף  אני חייב לנסות את זה אבי.... אגב היה עוד משהו היום חוץ מהאבו המקולל?? לא. היה ים ממש לא נעים ובניגוד לתחזיות שהבטיחו לגונה עם הרבה  .. לצערנו הייתה רוח דרומית ערה , ים צ'ופי עם גלי צד שהתקפלו עלינו.. הגיג לא היה כלום , חי (א"נ  ) , וטרולינג היה זוועה לכיוון דרום ותענוג לכיוון צפון עם הגל והרוח. בטרולינג לקחה פלמידה והשתחררה , 3 דקות מאוחר יותר מפרשית לקחה לי את כל החוט 
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
Sagi
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מוצ"ש 26/12 21:30 1 קלאמרי
27/12 00:20-00:40 2 קלאמרי
היו עוד קלאמרים שהסתובבו בשטח ולא הצלחתי לתפוס. ים עובד ללא גלים. ירח מלא מוסתר כנראה מאחורי עננים. דמויים פשוטים.
|
|
|
|
|
26/12 התחלתי לדוג על ימשיטה בשעה 10:00 כלום. עברתי בשעה 2:00 לבובה ב5 ש"ח 6 קלמרי וסבידה אחת. תוך שעה.
אשדוד, ים ללא גלים, ירח מלא.
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
omrii
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יום שני 28.12 שעות 19:00-22:00 ריפים של תל ברוך דרום. מצב ים רגוע עם מזרחית חזקה שפל חזק עם גאות נכנסת. המון תקיפות ונעילות אבל בסוף סבידה אחת קרוב לקילו ועוד קלמר קטן. ברגע שהגאות נכנסה התקיפות נעלמו לגמרי גם הירח בדיוק התחיל לעלות ולצאת קצת מהעננים אבל עדיין לא היה מורגש. נקודה חשובה זה שהגאות נכנסה והפסיקו התקיפות.
|
|
|
|
סתו טלל
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יום שלישי 29.12, אכזיב 19:30-21:30. הים בשפל, רגוע, אין ירח, רוח דרומי מזרחית קלה מאוד עד לא מורגשת, המים צלולים.
לא היה כלום, לא על בובות של 3.5 ולא עם אולטרא-לייט, גם בשיטות גילגול שונות. היו גם הרבה ציידי קלמרי אחרים, למייטב ידעתי אף אחד לא תפס כלום.
|
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
יום שבת 26/12
ים עם קצת סוואלים ירח כמעט מלא, הרבה תקיפות 8 קלמארי + סבידה אחת, בובות רגילות
יום ראשון 27/12
ים שקט ירח מלא ,מספר תקיפות 7 קלמארי בובות רגילות
יום שני 28/12
ים שקט ירח מלא קצת רוחות מזרחיות ,אין כמעט תקיפות 3 קלמארי, בובות רגילות
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
יום שלישי 12.1.2016
התחלה ב- 19:00 סיום ב- 21:20 נהריה - פוצקר יצאה לי סבידה אחת , בחור לידי הוציא שתיים צח יכול להוסיף מה הוא תפס כי הוא נשאר אחרי ( הייתה לו אחת שהלכתי )
|
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|