פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   קצת מתוק, דוח מתוקים לסגירת שנת 2011 ותחילת 2012 שנה אזרחית טובה! |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: קצת מתוק, דוח מתוקים לסגירת שנת 2011 ותחילת 2012 שנה אזרחית טובה! (נקרא 5823 פעמים) |
הדפסה |
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
תודה רבה, אכן יצאה אחת התמונות היפות, אליה צילם 
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יופי של דוח ושל דג. כל הכבודץ לגבי התמונות, יותר נוח לצרף תמונות שישר נפתחות בהודעה עצמה ולא להוביל לאתר אחר. זה חוסך בזמן... 
|
-------------------------------
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
|
|
|
|
Dragon79
|
רק דגים מתים שוחים עם הזרם חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
לצערי למרות שהתערובת כבר הייתה מוכנה לא יצא לי להגיע לאגם השבת . שמח לראות שאצלכם עסקים כרגיל  יופי של תמונות  שהעונה הקרבה תצמיח לך שיאים חדשים  יופי של פרגון לקולגה... ומתכוון דווקא בתחום התמונות המרהיבות....  כוכב, לאור התמונות ובמיוחד העליונה, יש לך מתחרה..... איתמר, הותרת אותי עם פה פעור.... התמונה העליונה היא צילום נדיר.... הדו"ח מרהיב, יש בו הכל מכל.... חוויות.... מקצוענות... שיתוף בכל... תפיסה ושחרור... תענוג  ככה זה במתוקים  - אין מתחרים יש קולגות  ( גם בצילום , אולי יום אחד נעשה תערוכת תמונות )
|
"אם אין לך שום דבר נחמד להגיד עדיף שלא תגיד את זה במילים אחרות"
|
|
|
itamar26
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
37
|
|
ככה זה במתוקים  - אין מתחרים יש קולגות  ( גם בצילום , אולי יום אחד נעשה תערוכת תמונות ) [/quote] כן אפשר לעשות תערוכה זה רעיון טוב! 
|
|
|
|
Dragon79
|
רק דגים מתים שוחים עם הזרם חבר פורום    
מנותקגיל:
46
|
|
ככה זה במתוקים  - אין מתחרים יש קולגות  ( גם בצילום , אולי יום אחד נעשה תערוכת תמונות ) כן אפשר לעשות תערוכה זה רעיון טוב!  [/quote] רק עוד כמה מאות של תמונות עוצרות נשימה ואפשר לחפש מבנה 
|
"אם אין לך שום דבר נחמד להגיד עדיף שלא תגיד את זה במילים אחרות"
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
ככה זה במתוקים  - אין מתחרים יש קולגות  ( גם בצילום , אולי יום אחד נעשה תערוכת תמונות ) כן אפשר לעשות תערוכה זה רעיון טוב!  רק עוד כמה מאות של תמונות עוצרות נשימה ואפשר לחפש מבנה  [/quote] עד שיהיה מבנה.... נתתם רעיון, זרקתם כפפה.... אז הנה- מקום לכל התמונות המרהיבות, שלכם ושל כולנו..... http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=2524.0
|
|
|
|
|
yaniv
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
45
|
|
כל הכבוד איתמר ללא ספק דוח משובח !! ואחלה סיום לעונת 2011
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
כוכב, לאור התמונות ובמיוחד העליונה, יש לך מתחרה.....
איתמר, הותרת אותי עם פה פעור.... התמונה העליונה היא צילום נדיר....
פתחתי את העיניים מוקדם בבוקר, הוצאתי את הראש מהאוהל, ואז קלטתי את התמונה הזאת מול הפנים שלי. ישר תפסתי את המצלמה ורצתי לצלם. חבל שלא הייתה לי מצלמה יותר מקצועית 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אני זה אליה (הודעה ראשונה שלי, הרגע נרשמתי לפורום  ) אז כרגיל, היה מאוד כיף לצאת עם איתמר לעוד סופ"ש של דיג בכנרת. נהנתי כמובן להוציא את הדג שבהתחלה שחה לכיווני ונתן תחושה שהוא בכלל השתחרר, ואז לקראת הסוף הוכיח שיש לו חגורה שחורה בג'ודו ולא הפסיק "לנגוח". רק בשביל לסדר את העניין הקטן הזה, איתמר ישן יותר ממני במצטבר  שתהיה לכולם שנה אזרחית טובה! אז אחרי שנהניתי פעם נוספת מהדוח המרהיב איתמר, גילינו את השותף... ברוך הבא אליה, אתה מוזמן להרגיש בבית.... לזרום.... להמשיך לישון פחות.... להנות מהדיג.... וגם כאן 
|
|
|
|
|
אז אחרי שנהניתי פעם נוספת מהדוח המרהיב איתמר, גילינו את השותף... ברוך הבא אליה, אתה מוזמן להרגיש בבית.... לזרום.... להמשיך לישון פחות.... להנות מהדיג.... וגם כאן  תודה רבה! ואל דאגה, איתמר ישן יותר ממני 
|
|
|
|
noam
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איך אני מת על דוחות מהכינרת
כל הכבוד קפיטן
|
|
|
|
almog118
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
[/color אחלה דו"ח נהנתי לקרוא אותו!!!וכל הכבוד על השחרור..!!!
|
|
|
|
roi_b
|
מתעניין
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
איזה קרפיונים מכובדים