|
fishtech
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | | 5/12/2015 | דרום - אשדוד | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - בוס ובולונז |
| תפיסות דגים |
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 17:30 | בצק רגיל - | סרגוס (סרגוס משורטט) | | |
הדו"ח:ניקוי ראש לסיום השבת ...סוף סוף ים גלי קצת שמייצר קצף מעל הסלעים הצמודים למרינה. שעה וחצי עם הבולונוז שלי . כוון מצוף לעומק 5 מטר בערך משקל המצוף 3 גרם שלוש משקולות פקמן של גרם שני קרסים 8.בצק מבושל ללא תוספות התבלת מנת דגים קטנה וחביבה ללא השקעה גדולה ... לא צריך יותר. שבוע טוב
|
|
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
24
|
|
|
|
-------------------------------
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
|
|
יפה . קצר וקולע  sml41
|
|
|
|
|
|
הנהלת ISF
|
הנהלת האתר חבר פורום    
מנותקגיל:
14
|
|
ברוך הבא לפורום וליומן דוחות הדיג בפרט  ככל שתראה לנכון, אתה מוזמן לגלות לנו את שמך הפרטי  וכמובן תרגיש בנוח לתת כמה מילים על עצמך - כראות עיניך כמובן, כך שתרגיש לגמרי בבית ואז גם נראה לך היכן החדר עם הקפה  ועם המקרר של הבירות
|
|
|
|
|
|
fishtech
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ברוך הבא לפורום וליומן דוחות הדיג בפרט  ככל שתראה לנכון, אתה מוזמן לגלות לנו את שמך הפרטי  וכמובן תרגיש בנוח לתת כמה מילים על עצמך - כראות עיניך כמובן, כך שתרגיש לגמרי בבית ואז גם נראה לך היכן החדר עם הקפה  ועם המקרר של הבירות בשמחה ותודה על קבלת הפנים  איציק בן 44 מאשדוד טכנאי מחשבים עצמאי אם מישהו צריך עזרה בתחום אשמח לעזור הדייג האהוב עליי בולונז בעיקר.
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
יופי של סרגוסים , וברוך הבא לפורום איציק 
|
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
איציק, ברוך הבא אלינו  אחלה מנת סרגוסים לניקוי הראש ומילוי הבטן 
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
ברוך הבא לפורום ולממשק הדוחות  יופי של ניקוי ראש וסרגוסים  הזכרת לי חבר ישן שהכינוי שלו היה "איציק אשדוד" 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
|
ברוך הבא לפורום וליומן דוחות הדיג בפרט  ככל שתראה לנכון, אתה מוזמן לגלות לנו את שמך הפרטי  וכמובן תרגיש בנוח לתת כמה מילים על עצמך - כראות עיניך כמובן, כך שתרגיש לגמרי בבית ואז גם נראה לך היכן החדר עם הקפה  ועם המקרר של הבירות בשמחה ותודה על קבלת הפנים  איציק בן 44 מאשדוד טכנאי מחשבים עצמאי אם מישהו צריך עזרה בתחום אשמח לעזור הדייג האהוב עליי בולונז בעיקר. איציק , יופי של מנת סרגוסים , כייף לא נורמאלי בבורות  . מאחל עוד כניסות יפות כאלה בהמשך 
|
|
|
|
|
|
fishtech
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ברוך הבא לפורום ולממשק הדוחות  יופי של ניקוי ראש וסרגוסים  הזכרת לי חבר ישן שהכינוי שלו היה "איציק אשדוד"  אהלן גיאצ'וק מה שלומך איך האשה והילדים ....(כמה ילדים היום שיהיו בריאים ?) זה אותו איציק אשדוד מימי פורום תפוז רק הכינוי השתנה כשמצאתי את הפורום הזה כמו שאתה מבין אני לא מהמתמידים ולפעמים נוטש את הים והדוחות לזמן רב אבל תמיד חוזר .
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
ברוך הבא לפורום ולממשק הדוחות  יופי של ניקוי ראש וסרגוסים  הזכרת לי חבר ישן שהכינוי שלו היה "איציק אשדוד"  אהלן גיאצ'וק מה שלומך איך האשה והילדים ....(כמה ילדים היום שיהיו בריאים ?) זה אותו איציק אשדוד מימי פורום תפוז רק הכינוי השתנה כשמצאתי את הפורום הזה כמו שאתה מבין אני לא מהמתמידים ולפעמים נוטש את הים והדוחות לזמן רב אבל תמיד חוזר . וואו  נראה לי שאני הולך למלא לוטו היום  טוב לראות אותך כאן ומקווה שנראה יותר  אצלי הכול טוב ומקווה שגם אצלך! ברוך הבא 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
לישי
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בתאבון !
|
|
|
|
|
|
טרחונסקי
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ברוך הבא וכבוד על הדגים 
|
|
|
|
|
|
|
ברוך הבא איציק אין על בולונז ,בעצם יש חכת זרזור  אישית אוהב מאוד את הבולנז ,לאחרונה קצת חזרתי אליו בדייג בורים וזה הנאה גדולה... אחלה ארוחה מה צריך יותר? אולי בירה קרה אם פילוטה של רמי (מכיר?) היית מוציא יותר סרגוסים מאשר על הבצק. שווה בדיקה למי שלא מכיר ומזכיר את הדוחות של מאמון עכשיו זה הזמן ובים עובד יוצאים כמויות בהצלחה בהמשך איציק ותמשיך לתת חשק
|
|
|
|
|
|
|
ברוך הבא לפורום איציק  אחלה של כניסה עם סרגוסים יפים שאפו
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|