פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   האם הדג אריאן עושה קאמבק? |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: האם הדג אריאן עושה קאמבק? (נקרא 4346 פעמים) |
הדפסה |
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
שאפו ענק על המאמר. מרתק מאוד הדג הזה ,מסתורי ונדיר. זכיתי לראות מעקבים של פריטים קטנים העונה של 1קילו ורתיחה שלהם במרחק 150 מטר מהחוף. הבנתי שלא דג הכי טעים,באירופה מחזרים אותו למים כי לא טעים ,האמנם?
באירופה (וביבשות אחרות) מחזירים דגים למים מסיבות נוספות ולא רק בגלל שהוא לא טעים. האריאן דווקא נחשב טעים ביותר אבל יש מקומות שהוא מקבל יחס של VIP ומשחררים אותו מתוך תקווה שהוא יצליח לשמור על עצמו ושלא ייעלם מהים...
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
שאפו ענק על המאמר. מרתק מאוד הדג הזה ,מסתורי ונדיר. זכיתי לראות מעקבים של פריטים קטנים העונה של 1קילו ורתיחה שלהם במרחק 150 מטר מהחוף. הבנתי שלא דג הכי טעים,באירופה מחזרים אותו למים כי לא טעים ,האמנם?
צריך לשקלל את כל צורות הדיג הקימות כולל מסחרי , אפשר לספור על יד את כמות התפיסות , זה לא אומר שהדג לא נמצא , כן אומר שהוא מיסתורי ביחס לדגה בארץ . לדעתי הדג טעים ונתפס ונלקח באירופה , תלוי בדייגים ... זאת כתבה מהסוג שכדאי לנעוץ , חבל שתיעלם בדפיי הפורום 
|
|
|
|
|
אני לא יודע עד כמה הוא היה נפוץ לפני שהתחלתי לדוג בים אבל ב-15 שנה האחרונות הוא די נדיר עם תפיסות פה ושם ולא יותר. אני יודע על אחד שנתפס לא מזמן בראש הנקרה בז'ירז'ור כבד לאינטיאסים. לפני 10 שנים ז'ירז'רנו לבייבי אינטיאסים באנדרטה באכזיב ובין לבין הסתובבו שם גם אריאנים שתקפו הכול. לצערי הרב התקיפה היחידה אצלי היתה על הידרו פופר של יוזורי שהתהפך עם הקרס על החוט  מה שהיה הכי מדהים זה שהם תקפו עוגני חטיפה של בחור שעבד שם ונתפסו מהפה  התפיסה היפה ביותר שזכורה לי היתה של גולן מיארה ז"ל שתפס אחד של 13 קילו בבית ספר שדה על בורי חי ששוחרר עם קרס בלבד על החוט הראשי  היה נחמד לראות אותם עושים קאמבק  עם כול החרמייקסים שהופיעו בחופים שלנו, דג אכיל לא יזיק...  בהחלט דיון פורה ומעשיר על דג שאנו לא רואים בכל יום.ידוע לי שתפסו כמה עריאנים על בורים חיים מול השוברים באשקלון(לפני כמה שנים). גיא,המצב שתיארת של הבחור שעבד עם משולשת חטיפה(כיוון על בורים גדולים),כנראה בזמן שהוא הקפיץ ומשך את המשולשת במים,האור שפגע בקרסים החזיר נצנוץ ואז בעצם העופרת תפקדה כמו ז'ורז'רה
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
יאללה קאמבק.. הלוואי  כל דג ממשפחת האינטיאס המפוארת- יתקבל כאן בזרועות פתוחות 
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
כתבה מעניינת ותגובות מעניינות... שאפו ענק על המאמר. מרתק מאוד הדג הזה ,מסתורי ונדיר. זכיתי לראות מעקבים של פריטים קטנים העונה של 1קילו ורתיחה שלהם במרחק 150 מטר מהחוף. הבנתי שלא דג הכי טעים,באירופה מחזרים אותו למים כי לא טעים ,האמנם?
זאת כתבה מהסוג שכדאי לנעוץ , חבל שתיעלם בדפיי הפורום  לנעוץ מתאים, רק העניין הוא שנעיצת כל הדיונים החשובים תביא לדף שחציו העליון דיונים נעוצים... אפשר להכניס אותו עם קישור לשרשור הנעוץ הזה של קישורים לדיונים חשובים/מעניינים במיוחד - http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=2655.0או לפתוח בפורום הז'רזור שרשור כזה של קישורים לדיונים חשובים ולנעוץ שם.. דעתך?
|
|
|
|
|
 |
|
|
כתבה מעניינת ותגובות מעניינות... שאפו ענק על המאמר. מרתק מאוד הדג הזה ,מסתורי ונדיר. זכיתי לראות מעקבים של פריטים קטנים העונה של 1קילו ורתיחה שלהם במרחק 150 מטר מהחוף. הבנתי שלא דג הכי טעים,באירופה מחזרים אותו למים כי לא טעים ,האמנם?
זאת כתבה מהסוג שכדאי לנעוץ , חבל שתיעלם בדפיי הפורום  לנעוץ מתאים, רק העניין הוא שנעיצת כל הדיונים החשובים תביא לדף שחציו העליון דיונים נעוצים... אפשר להכניס אותו עם קישור לשרשור הנעוץ הזה של קישורים לדיונים חשובים/מעניינים במיוחד - http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=2655.0או לפתוח בפורום הז'רזור שרשור כזה של קישורים לדיונים חשובים ולנעוץ שם.. דעתך? תודה על ההתיחסות , הרעיון בכללי מעבר לכתבה ( המרתקת בעיניי ) , הוא ליצוק תוכן כדיי שלפחות רוב האנשים שרשומים בפורום , יוכלו לקרוא בצורה זמינה מתי שרק ירצו . לאחרונה צילמתי שניי סירטונים עם תוכן לפורום הזירזור , הם נדחקו מהר כתוצאה מפתיחת אינספור דיונים שרובם חוזרים על עצמם , אין בהם שום תוכן מוצק , ככה כל העמוד מתמלא בלי סוף - כמובן שיש מקום לשאלות ותשובות , אך ראוי לתת במה לאלה שטורחים על כתיבת והעלאת נושאים עם תוכן . לשאלתך , כן אני בעד דיון אחד כללי ששם ירוכזו דיונים עם תוכן והוא יהייה נעוץ לטובת הכלל . חג שמח ...
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
זאת כתבה מהסוג שכדאי לנעוץ , חבל שתיעלם בדפיי הפורום  לנעוץ מתאים, רק העניין הוא שנעיצת כל הדיונים החשובים תביא לדף שחציו העליון דיונים נעוצים... אפשר להכניס אותו עם קישור לשרשור הנעוץ הזה של קישורים לדיונים חשובים/מעניינים במיוחד - http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=2655.0או לפתוח בפורום הז'רזור שרשור כזה של קישורים לדיונים חשובים ולנעוץ שם.. דעתך? תודה על ההתיחסות , הרעיון בכללי מעבר לכתבה ( המרתקת בעיניי ) , הוא ליצוק תוכן כדיי שלפחות רוב האנשים שרשומים בפורום , יוכלו לקרוא בצורה זמינה מתי שרק ירצו . לאחרונה צילמתי שניי סירטונים עם תוכן לפורום הזירזור , הם נדחקו מהר כתוצאה מפתיחת אינספור דיונים שרובם חוזרים על עצמם , אין בהם שום תוכן מוצק , ככה כל העמוד מתמלא בלי סוף - כמובן שיש מקום לשאלות ותשובות , אך ראוי לתת במה לאלה שטורחים על כתיבת והעלאת נושאים עם תוכן . לשאלתך , כן אני בעד דיון אחד כללי ששם ירוכזו דיונים עם תוכן והוא יהייה נעוץ לטובת הכלל . חג שמח ... חושב שאתה צודק לגמרי...  פותח דיון כזה ומניח כי שחר יתמוך...
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
זאת כתבה מהסוג שכדאי לנעוץ , חבל שתיעלם בדפיי הפורום  לנעוץ מתאים, רק העניין הוא שנעיצת כל הדיונים החשובים תביא לדף שחציו העליון דיונים נעוצים... אפשר להכניס אותו עם קישור לשרשור הנעוץ הזה של קישורים לדיונים חשובים/מעניינים במיוחד - http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=2655.0או לפתוח בפורום הז'רזור שרשור כזה של קישורים לדיונים חשובים ולנעוץ שם.. דעתך? תודה על ההתיחסות , הרעיון בכללי מעבר לכתבה ( המרתקת בעיניי ) , הוא ליצוק תוכן כדיי שלפחות רוב האנשים שרשומים בפורום , יוכלו לקרוא בצורה זמינה מתי שרק ירצו . לאחרונה צילמתי שניי סירטונים עם תוכן לפורום הזירזור , הם נדחקו מהר כתוצאה מפתיחת אינספור דיונים שרובם חוזרים על עצמם , אין בהם שום תוכן מוצק , ככה כל העמוד מתמלא בלי סוף - כמובן שיש מקום לשאלות ותשובות , אך ראוי לתת במה לאלה שטורחים על כתיבת והעלאת נושאים עם תוכן . לשאלתך , כן אני בעד דיון אחד כללי ששם ירוכזו דיונים עם תוכן והוא יהייה נעוץ לטובת הכלל . חג שמח ... חושב שאתה צודק לגמרי...  פותח דיון כזה ומניח כי שחר יתמוך... נפתח  בקישור הזה - http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=24276.0השרשור הספציפי על האריען יועבר בעוד יום-יומיים לפורום דיג בז'רז'ור - ואז הקישור אליו יוכנס לשרשור "הדיונים החשובים"...
|
|
|
|
|
יפה אמרתם וביצעתם  אני לא מתרגש בקלות , הכתבה הזאת ריתקה וריגשה אותי ...ולכן אני מקפיץ לטובת מי שראה דג או שניים , וצמא למשהו אחר 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2]
|