תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
31/12/2011 | מרכז רחב: חדרה - תל אביב יפו | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
8:02 | דמוי סיליקון - Dragon hammer | לברק-חלק | 2 | 1.8 |
הדו"ח:
שלום חברים יקרים, לפני שנתחיל אבקש מכם ללחוץ play על השיר הבא ולאחר מכן נגש לעינייננו
ציוד להיום:
+מקל: Shimano moonshot 2.70 7-28
+רולר:Shimano ultegra 3k
דמוים להיום:
+סיליקונים - דרגון
+139F לבן נקוד
+Sugapen
+ניקלים
+פופרים למינהם
הדמוי שזכה בכבוד:
+סיליקון דרגון -לבן עם גב ורוד שבקצהו ספינר(קומבינה שלי ^_^)
הדוח:
לילה קודם לכן מגיעים החברים לבדוק את השטח.. אך השטח לא רוצה לבדוק אותנו, שקט ושממה! פשוט מדברית.
מחליט לבדוק האם נשארו סבידות+קלמארים באיזור לפחות לא לחזור בידיים ריקות
זורק בובה דמוי גמברי אל המים מקבל עצירה ולאחר מכן חוזרת אלי הבובה חצויה לגמרי! GcH Gc
מה לעזאזל זה יכול להיות אני חושב לעצמי, slap אבונפחה.. גם פה.. נו באמת!!!!!
מחליף דמוי ונשאר בתחום הסבידות/קלמאר. זריקה 3-4 עצירה ברחוק, 50 מטר מהחוף הוקסט והיא בדרך אלי כמו שאמר חבר: "פתאום אני רואה סבידה עושה סקי על יד אחת" חחחח לאחר שאני מבין שזאת סבידה מוריד את מהירות הגלגול על מנת שלא תתנתק לי מהדמוי גם ככה היא השריד האחרון.
מכניס לשקית ולאפוד. מחליטים לסגור את היום ולבקר במקום שוב מחר.
היום שאחרי:
מקבל טלפון מחבר ב 4 בבוקר, מכירים את זה שאתם מסתכלים על השעון ואומרים לעצמכם אולי אם אני לא אענה הוא יפסיק לצלצל ואז פשוט אומר שלא התעוררתי? אבל הפעם המחשבה הזאת חלפה מהר מראשי
מתעורר לובש את הסרבל החדש והופ! כבר מחכים לי למטה. נכנס אל הרכב מחליפים שלומות ומתחילים בנסיעה אל החוף, כמובן שמרחלים כמו זקנות על דייג ועל איזורים חדשים ותפישות מרשימות.
בלי להתעכב יותר מידי אנחנו כבר בחוף! נפגשים עם שאר החברים.. אחמ אחמ עמית אין עליך אחי כייף לראות אותך על הבוקר :

כל אחד מתישב על ריפ ולא עוזב אותו כאילו יש הרגשה שמשהו הולך לקרות!
עוד לפני שהאור עולה.. חבר שולף לברקון על סיליקון מסוג maggot לבן פנינה של dragon+Jighead
שאר החברה מוחדרים מוטיבציה זורקים את הדמויים כאילו אין מחר!!! פתאום שוב קפיצה פה קפיצה שם... ומפלצת שמחליטה לקפוץ ברחוק לא זוהה העצם מתארים לעצמנו שהיה גומבר גדול או אינטיאס.
מחליפים לניקלים ומנסים לפגוע לו בראש אך לשווא.
עוד כמה זריקות ויש!!! נעילה! על סלע!!!!! מנסה לשחרר משיכה לפה משיכה לשם ולא יצא הגזר.
מחליט לקרוע את החוט כי זהו זמן יקר.
מחליף לדמוי סיליקון שערב קודם לכן הורכב בקומבינה ונוסה פשוט הוספתי ספינר בראש הדמוי החלפתי את הקרס לבודדת והלבשתי את הסיליקון כמו שאומרים DUBLE ACTION!
אחרי מספר זריקות מזהה קפיצה וזורק לאיזור גלגול איטי מאוד הניב תקיפה! ניעור כמו שרק לברק יודע לעשות ויציאת חוט! פייט שנגמר לאחר 2 דקות כאשר הדג עלה מעולף על מדף הסלע שעליו עמדתי
אחרי שקצת בלבלתי לכם את המח! להל"ן תמונות מצורפות וסרטון חמדמד
מכאן ועד לפעם הבאה, שלכם דין.