פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   חוות דעת על סט |
עמודים: 1 [2] 3 4
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: חוות דעת על סט (נקרא 8187 פעמים) |
הדפסה |
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
הבנתי אותכם!
מומלצ לרדת בעובי החוט לדוגמה ל 0.30 ולהשתמש בשוק לידר?
תלוי באיזה מטווה חוף אתה דג בדיוק לכן חשוב , רולר שיכול לתת לך את שתי האפשרויות לדוג במקום מסולע ,וחוטים דקים יותר למקום חולי , אבל גם לזה יש אפשרות לחפש רולר שיש לו שתי שפולות וכך תוכל לשים בכל שפולה עובי חוט שונה , עוד דבר נוסף שאני ראיתי ברולר של PEEN בדגם שאתה מדבר אין לו ON-OFF שזה אומר במידה ואתה מרים יותר מידי חוט ואתה רוצה להוריד אתה חייב להשתמש בקלאץ של הרולר ולמשוך ידני . ברולר הזה יש רק שפולה אחת .
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 30, 2015, 20:38:56 PM על ידי MOTI-M
|
|
-------------------------------
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
הבנתי אותכם!
תלוי באיזה מטווה חוף אתה דג בדיוק לכן חשוב , רולר שיכול לתת לך את שתי האפשרויות לדוג במקום מסולע ,וחוטים דקים יותר למקום חולי , אבל גם לזה יש אפשרות לחפש רולר שיש לו שתי שפולות וכך תוכל לשים בכל שפולה עובי חוט שונה , עוד דבר נוסף שאני ראיתי ברולר של PEEN בדגם שאתה מדבר אין לו ON-OFF שזה אומר במידה ואתה מרים יותר מידי חוט ואתה רוצה להוריד אתה חייב להשתמש בקלאץ של הרולר ולמשוך ידני . אסבר ונמק אתה לא מובן למה אתה מתקוון ON-OFF
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
הבנתי אותכם!
תלוי באיזה מטווה חוף אתה דג בדיוק לכן חשוב , רולר שיכול לתת לך את שתי האפשרויות לדוג במקום מסולע ,וחוטים דקים יותר למקום חולי , אבל גם לזה יש אפשרות לחפש רולר שיש לו שתי שפולות וכך תוכל לשים בכל שפולה עובי חוט שונה , עוד דבר נוסף שאני ראיתי ברולר של PEEN בדגם שאתה מדבר אין לו ON-OFF שזה אומר במידה ואתה מרים יותר מידי חוט ואתה רוצה להוריד אתה חייב להשתמש בקלאץ של הרולר ולמשוך ידני . אסבר ונמק אתה לא מובן למה אתה מתקוון ON-OFF הידית שיש לך בגוף הרולר ,כדי שתוכל לסובב את השפולה ימינה ושמאלה ,הוסבר ונומק 
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
הבנתי אותכם!
תלוי באיזה מטווה חוף אתה דג בדיוק לכן חשוב , רולר שיכול לתת לך את שתי האפשרויות לדוג במקום מסולע ,וחוטים דקים יותר למקום חולי , אבל גם לזה יש אפשרות לחפש רולר שיש לו שתי שפולות וכך תוכל לשים בכל שפולה עובי חוט שונה , עוד דבר נוסף שאני ראיתי ברולר של PEEN בדגם שאתה מדבר אין לו ON-OFF שזה אומר במידה ואתה מרים יותר מידי חוט ואתה רוצה להוריד אתה חייב להשתמש בקלאץ של הרולר ולמשוך ידני . אסבר ונמק אתה לא מובן למה אתה מתקוון ON-OFF הידית שיש לך בגוף הרולר ,כדי שתוכל לסובב את השפולה ימינה ושמאלה ,הוסבר ונומק  ומה רע לעבוד רק עם הקלץ , מי נוגע בכלל בכפתור הזה  זה לא ידית זה כפתור
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 30, 2015, 20:48:25 PM על ידי yoelsh
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
ומה רע לעבוד רק עם הקלץ , מי נוגע בכלל בכפתור הזה  זה לא ידית זה כפתור יואל מזל שאני מכיר אותך ,ויודע איזה ציוד יש לך  יש לך רולר ללא הכפתור הזה ?
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
ומה רע לעבוד רק עם הקלץ , מי נוגע בכלל בכפתור הזה  זה לא ידית זה כפתור יואל מזל שאני מכיר אותך ,ויודע איזה ציוד יש לך  יש לך רולר ללא הכפתור הזה ? יש לכולם את הכפתור הזה אך הוא לא בשימוש , יש את הקלץ שעושה את העבודה הכפתור הזה לפעמים הוא הקשל במערכת
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
מוטי הרולרים של דיוואה שדיברת עליהם, מה המחיר הממוצע שלהם ?
|
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
ומה רע לעבוד רק עם הקלץ , מי נוגע בכלל בכפתור הזה  זה לא ידית זה כפתור יואל מזל שאני מכיר אותך ,ויודע איזה ציוד יש לך  יש לך רולר ללא הכפתור הזה ? יש לכולם את הכפתור הזה אך הוא לא בשימוש , יש את הקלץ שעושה את העבודה הכפתור הזה לפעמים הוא הקשל במערכת טוב אני יכול להגיד לך דבר ,בזמן שהייתי מזרזר היה לי את הרולר penn sargus שהוא גם מגיע ללא הכפתור במידה והייתי מרים את הדמוי עד קצה החכה הייתי צריך לפתוח קלאץ ולמשוך ידני את החוט ,אבל שיש לך את הכפתור הזה אין צורך למשוך ידני את החוט , במידה ואתה מרים את הריג שלך בדייג חופי עד קצה החכה והסביבל שלך נוגע ואתה רוצה להוריד חוט ,אתה מוריד ידני ? ואז כל פעם אתה צריך לשחק בקלאץ . אני יכול להגיד לך שאת הרולר מכרתי רק מהסיבה שלא היה לי נוח כל פעם למשוך בחוט ,או לשחק בקלאץ .
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
מוטי למה אתה צועק עלי
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
מוטי למה אתה צועק עלי יואל חבל אני בא עכשיו עד הבית שלך 
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
 תודה בנוגע לכפתור, הדבר שהכי מפחיד אותי בלקנות רולר. תמיד התקלה הראשונה שיש ברולר. אם יהיה רולר בלעדיו אני יותר מאשמח לקנות אותו 
|
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
MOTI-M
|
מנותקגיל:
52
|
|
בנוגע לכפתור, הדבר שהכי מפחיד אותי בלקנות רולר. תמיד התקלה הראשונה שיש ברולר. אם יהיה רולר בלעדיו אני יותר מאשמח לקנות אותו אני יכול להגיד לך דבר אחד לא היה לי רולר שהיה לי בעיה , נכון ברולרים שאין להן איכות זה הדבר הכי גרוע שיש אבל ,אני לדוגמה יש לי רולרים שהם 9 שנים שאני עובד איתם לא היה פעם אחת בעיה , ולא רק זה שגם 9 שנים לא היו בתיקון .
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
מיקרים בודדים שהיו בעיות עם הכפתור הזה ,
לדעתי כל אחד ולמה שהוא רגיל
בעבר הישתמשתי הרבה בכפתור הזה ,
כיום לרוב לא נוגע בכפתור הזה , אני עובד בעיקר עם הקלץ
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 30, 2015, 21:27:17 PM על ידי yoelsh
|
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
מוטי למה אתה צועק עלי יואל חבל אני בא עכשיו עד הבית שלך  אתה מעיים על מישהו  הקפה מוכן רק תגיע
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2] 3 4
|