פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   מה יש ברולר שימאנו סטאלה |
עמודים: [1] 2
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
נושא: מה יש ברולר שימאנו סטאלה (נקרא 3154 פעמים) |
הדפסה |
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
האם מישהו יכול להאיר את עניי בעניין מה עושה את הרולר הזה יקר כל כך 
|
|
-------------------------------
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
24
|
|
חומרים איכותיים יותר, הכל יותר טוב בו רולר מצויין. בכל זאת, לדעתי לא שווה.. גם רולרים פשוטים יותר נותנים תפוקה דומה. יש כאלו שקנו אחת ובסוף שמו בכל הסטים שלהם סטלה.. רולר ענק ביכולת אני מאמין 
|
|
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
|
zinger
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
|
|
מנכ"ל צוות יורדי הים
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
כמו שיש מרצדס או ב.מ.וו ... ומאידך לא כולם יעדיפו את המכוניות הללו... נחשבת למכונה מאוד איכותית, עמידה וחזקה, גם נוחה לעבודה... אין כאן עניין של מצדיק או לא מצדיק את המחיר - כמו ברכבים שציינתי... יש מי שלדעתו המחיר מוצדק ויש מי שלדעתו אפשר להסתפק ברולר זול יותר או מעט יותר.. למשל יש לי שימנו טווין-פאוור פי.ג'י שלדעתי תתמודד מול כל אינטיאס כמו הסטלה - אולי בגלל האנטגוניזם שלי כלפי מותגים בכלל אז בחרתי בה ולא בסטלה... הסבר מצוין שלומי שמדבר בעד עצמו.. 
|
|
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
56
|
|
דעתי פה היא שונה מאחרים קודם כל חצי מהמחיר זה בשביל המותג לא שאני מזלזל ברולר אבל יש רולרים לא פחות טובים ברבע מחיר אני תמיד מחפש את הזול אבל שהאיכות שלו לא תהיה גרועה יש לי 2 רולרים טיקה ספין פוקוס 7000 שהם כבר עמדו במבחנים קשים מאוד(פלמידות. אנטיאסים. כריש תלת סיפרתי) אז אולי הם לא עובדים כל כך חלק כמו השימאנו אבל הם יכולים להתמודד עם כל דג שיבוא והכי מצחיק שהמחיר שלהם ממש עממי מומלץ בחום
|
|
|
|
|
|
AviramLevi
|
צוות המורים! חבר פורום
מנותקגיל:
37
צוות המורים
|
|
כנל הסלינה, אצלי בקיאק הוציאה הכל בלי שום בעיה
|
צוות המורים!  צוות המורים!
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #6 ב- : נובמבר 30, 2015, 08:54:29 AM » |
|
מותג שעומד בשם שלו
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
מותג. זה בא לידי ביטוי בשתי דרכים. הראשונה והברורה יותר שזה המחיר שהם דופקים בסוף... השניה, כול התקורות וההעמסות שיש לחברה ענקית כמו שימנו... לשימנו יש מעל 13 אלף עובדים בכול העולם והיקף מכירות של כמעט 3 מיליאד דולר כשרבע מזה מגיע מתחום הדיג. הנדסה, פיתוח, יישומים, שיווק, מכירות, פרסום, מחסנים, לוגיסטיקה, שירות לקוחות, כספים, מנהלה, תפעול וכול מה שמסביב גורמים לכול דבר לעלות פי כמה וכמה... שורה תחתונה, עלויות גבוהות ומיתוג יוקרתי. אם תיקחו רולר של שימנו ותייצרו אותו מחוץ לחברה ובלי השם שמופיע עליו, הוא יעלה רבע... 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
קצת לא ברור לי מה אתם רוצים משימאנו, או מהסטלה.
נתחיל מזה שאין לי סטלה, אבל אם מישהו מעוניין לקנות לי אחת ליומולדת (אוטוטו) אז אני אקבל בשמחה.
שימאנו מתמחרים את הסטלה לפי עלויות הפיתוח, ייצור, שיווק... וגם לפי מדרג של עלויות לרולרים השונים שלהם. אם הסטלה היה עולה חצי מחיר, אז כל הרולרים האחרים היו יורדים לחצי מחיר ושימאנו היו פושטים רגל.
נכון שאם תייצרו סטלה בלי עלויות פיתוח ושיווק ובלי השם שימאנו היא תעלה רבע. אבל מישהו צריך לפתח, גם את החומרים וגם את המבנה וגם את הפטנטים שעושים את הרולר טוב כמו שהוא.
כמו ברוב המוצרים שמבוססים על פיתוח, בסופו של דבר הדברים שאתם נהנים מהם ברולרים הזולים קודם כל מפותחים עבור הסדרה היקרה, אחר כך הם מחלחלים מטה לרולרים הזולים יותר, ואז אפשר להנות מרולרים כמו הטווין פאוור שעולים הרבה יותר זול.
לגבי העלות/תועלת, אז אם אשתמש באלגוריה של רפי, להגיד שרולר X גם יעשה את העבודה, זה כמו להגיד שסובארו ויגואר יביאו אותכם לאותו יעד באותם פקקים. אבל אם תשבו ביגואר ותשבו בסובארו בפקקים, אני בטוח שתרגישו את ההבדל. יש כאלו שבשביל שהרולר יגלגל חלק וללא חופשים, גם אחרי חמש שנים, מוכנים לשלם יותר. יש לי אוקומה אקליפס שמשמש אותי כבר חמש שנים לפתיונות וגיג לייט ובולוס ומה לא, אני מאוד מרוצה ממנו, הוא עלה פחות מחמישית ממחיר סטלה, ואין סיבה שלא יוכל להתמודד גם עם דגים גדולים, אבל עדיין הוא לא מגלגל חלק והדוק כמו סטלה.
והכי חשוב, כמו בכל דבר זה עניין של סדרי עדיפות, יש מי שיכול ומוכן להשקיע ברולר, יש מי שמשקיע במצלמה, יש מי שמשקיע בחכה ויש מי שמשקיע בדלק כדי להגיע לחופים נידחים.
|
|
|
|
|
zinger
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
לא רציתי לעשות פרסומת ושמתי סרטונים ובכוונה . חד משמעי אין רולר שעומד ביכולות של סטלה ואין מה להשוות לרולרים אחרים . נכוןןןןןן שהמחיר בשמיים ולדעתי לא מוצדק , אבל כמו שרפי אומר מרצדס זה מרצדס וטיוטה זה טיוטה . ואין מה להשוות כי ת'אכלס שניהם עושים עבודה אבל מבטיח לכם לא אותה איכות. שאלה : אם היום שמים לך בחניה מרצדס או טיוטה אומרים לך קח במתנה מה היית לוקח ? תודה על התשובה היא ברורה תרתיי משמע 
|
|
מנכ"ל צוות יורדי הים
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
לא רציתי לעשות פרסומת ושמתי סרטונים ובכוונה . חד משמעי אין רולר שעומד ביכולות של סטלה ואין מה להשוות לרולרים אחרים . נכוןןןןןן שהמחיר בשמיים ולדעתי לא מוצדק , אבל כמו שרפי אומר מרצדס זה מרצדס וטיוטה זה טיוטה . ואין מה להשוות כי ת'אכלס שניהם עושים עבודה אבל מבטיח לכם לא אותה איכות. שאלה : אם היום שמים לך בחניה מרצדס או טיוטה אומרים לך קח במתנה מה היית לוקח ? תודה על התשובה היא ברורה תרתיי משמע  זינגר, עכשיו הבנתי אותך, אתה רוצה סטלה מתנה ממישהו 
|
|
|
|
|
|
|
לא רציתי לעשות פרסומת ושמתי סרטונים ובכוונה . חד משמעי אין רולר שעומד ביכולות של סטלה ואין מה להשוות לרולרים אחרים . נכוןןןןןן שהמחיר בשמיים ולדעתי לא מוצדק , אבל כמו שרפי אומר מרצדס זה מרצדס וטיוטה זה טיוטה . ואין מה להשוות כי ת'אכלס שניהם עושים עבודה אבל מבטיח לכם לא אותה איכות. שאלה : אם היום שמים לך בחניה מרצדס או טיוטה אומרים לך קח במתנה מה היית לוקח ? תודה על התשובה היא ברורה תרתיי משמע  זינגר, עכשיו הבנתי אותך, אתה רוצה סטלה מתנה ממישהו  כבר קיבל 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
56
|
|
 |
|
|
לא רציתי לעשות פרסומת ושמתי סרטונים ובכוונה . חד משמעי אין רולר שעומד ביכולות של סטלה ואין מה להשוות לרולרים אחרים . נכוןןןןןן שהמחיר בשמיים ולדעתי לא מוצדק , אבל כמו שרפי אומר מרצדס זה מרצדס וטיוטה זה טיוטה . ואין מה להשוות כי ת'אכלס שניהם עושים עבודה אבל מבטיח לכם לא אותה איכות. שאלה : אם היום שמים לך בחניה מרצדס או טיוטה אומרים לך קח במתנה מה היית לוקח ? תודה על התשובה היא ברורה תרתיי משמע  נפלת על מכונאי תכלס הייתי לוקח מרצדס כדי למכור אותה ולקנות טויוטה ושישאר לי הרבה עודף בשביל לקנות סירה  מותגים הם לא תמיד טובים יותר ממוצרים אחרים כמו שמרצדס עד כמה שזה נשמע אבסורד לא יותר טובה מטויוטה ויש הרבה דגמים של מרצדס שהם ממש פח אשפה על 4 גלגלים לאומת זאת לא שמעתי על הרבה דגמים של טויוטה שהם פח אשפה ולמעשה לא שמעתי אפילו על דגם אחד אז מי שיש לו כסף מיותר ורוצה לשלם על מותג שיבושם לו ושיהנה אני מתקמצן ולא קונה מותגים אבל אני לא מתפשר על האיכות יש הרבה יצרנים שמיצרים מוצרים שלא נופלים באיכותם מהמותגים אבל גם יש הרבה יותר יצרנים שפשוט מיצרים זבל חד פעמי צריך פשוט לחפש ולשמוע חוות דעת של אנשים שקנו אז אני המלצתי על טיקה ספין פוקוס שעבר התעללות ממשית והרולר פשוט סוס עבודה 4 שנים לא ראה מים הוציא חמורים מהים עבר מאות קילומטרים של איסוף חוט בזירזור כבד וגם הוציא כריש של יותר מ-100 קילו ועדיין עובד כמו סוס אז אולי הוא לא עובד חלק כמו שימאנו וגם לא קוראים לו שימאנו גם לא שילמתי עליו כמו שימאנו אבל הוצאתי עליו דגים כמו השימאנו ואולי גם יותר לא ריחמתי עליו כי הוא לא יקר כמו השימאנו זיזלתי בתחזוקה שלו כי הוא לא יקר כמו השימאנו אבל הוא עדיין עובד כמו השימאנו ובינתיים כל מי שהמלצתי לו על הרולר הזה וקנה אותו רק בירך אותי
|
|
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 30, 2015, 23:35:34 PM על ידי בנצי (אלון )
|
|
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
|
|
 |
|
|
לא רציתי לעשות פרסומת ושמתי סרטונים ובכוונה . חד משמעי אין רולר שעומד ביכולות של סטלה ואין מה להשוות לרולרים אחרים . נכוןןןןןן שהמחיר בשמיים ולדעתי לא מוצדק , אבל כמו שרפי אומר מרצדס זה מרצדס וטיוטה זה טיוטה . ואין מה להשוות כי ת'אכלס שניהם עושים עבודה אבל מבטיח לכם לא אותה איכות. שאלה : אם היום שמים לך בחניה מרצדס או טיוטה אומרים לך קח במתנה מה היית לוקח ? תודה על התשובה היא ברורה תרתיי משמע  נפלת על מכונאי תכלס הייתי לוקח מרצדס כדי למכור אותה ולקנות טויוטה ושישאר לי הרבה עודף בשביל לקנות סירה  מותגים הם לא תמיד טובים יותר ממוצרים אחרים כמו שמרצדס עד כמה שזה נשמע אבסורד לא יותר טובה מטויוטה ויש הרבה דגמים של מרצדס שהם ממש פח אשפה על 4 גלגלים לאומת זאת לא שמעתי על הרבה דגמים של טויוטה שהם פח אשפה ולמעשה לא שמעתי אפילו על דגם אחד אז מי שיש לו כסף מיותר ורוצה לשלם על מותג שיבושם לו ושיהנה אני מתקמצן ולא קונה מותגים אבל אני לא מתפשר על האיכות יש הרבה יצרנים שמיצרים מוצרים שלא נופלים באיכותם מהמותגים אבל גם יש הרבה יותר יצרנים שפשוט מיצרים זבל חד פעמי צריך פשוט לחפש ולשמוע חוות דעת של אנשים שקנו אז אני המלצתי על טיקה ספין פוקוס שעבר התעללות ממשית והרולר פשוט סוס עבודה 4 שנים לא ראה מים הוציא חמורים מהים עבר מאות קילומטרים של איסוף חוט בזירזור כבד וגם הוציא כריש של יותר מ-100 קילו ועדיין עובד כמו סוס אז אולי הוא לא עובד חלק כמו שימאנו וגם לא קוראים לו שימאנו גם לא שילמתי עליו כמו שימאנו אבל הוצאתי עליו דגים כמו השימאנו ואולי גם יותר לא ריחמתי עליו כי הוא לא יקר כמו השימאנו זיזלתי בתחזוקה שלו כי הוא לא יקר כמו השימאנו אבל הוא עדיין עובד כמו השימאנו ובינתיים כל מי שהמלצתי לו על הרולר הזה וקנה אותו רק בירך אותי בנצי אותי שכנעת גם אני לא איש של מותגים אני מעדיף ךדעת מה עובד באמת ושיקראו לזה גם רולר חובזה יש מצב לקישור לרולר כי אני לא מצליח למצוא אותו באיביי תודה בכל אופן
|
|
|
|
עריכה אחרונה: דצמבר 01, 2015, 08:56:40 AM על ידי yosi asuline
|
|
|
|
|