פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג בז'ירז'ור - מים מלוחים (אחראי: Kobiarava)
   קניתי ציוד ז'ירז'ור חדש |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: קניתי ציוד ז'ירז'ור חדש (נקרא 2252 פעמים) |
הדפסה |
|
asaf
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
זהו חברים,
זהו התחדשתי בסט לאולטרה לייט שהוא גם ללייט וגם למדיום.(יותר טוב מאשר רק ללייט) מדובר בחכה במשקלי זריקה בין 3-15 גר' שזה אומר שהיא תזרוק טוב אולטרה לייט וגם 13 גר' לייט. שם החכה הוא Catana 240L והאורך שני מטר וארבעים ס"מ. לחכה משודך רולר נהדר של ריובי 4000 ועליו חוט ניילון 35 מ"מ וגם תיק מנשא מבד כאשר בכולם לא נעשה שימוש רב, נקנו לפני כ 3 חודשים.
סה"כ החכה והרולר והחוט והתיק עלו לי 1000 ₪ .
אני חושב שזו קניה מוצלחת הרבה יותר מחכת הארג'נטו שהוצעה לי ושרק היא היתה עולה לי 600 שקל כי הcatana לא פחות טובה ממנה והיא בת 3 חודשים ולא 5 שנים.
מה דעתכם על הציוד שנרכש ?
|
|
|
|
דור שגב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
27
|
|
קודם כל תתחדש  אני אמנם לא חזק במחירי השוק, אך הייתי שמח לשמוע כמה עולה אותו ציוד בחנות...לדעתי המחיר מופרז אבל שוב לא בטוח מה המחירים בחנות. מה הדגם של הרולר? לדעתי החוט מיותר, 0.28 מספיק . אני מקווה שהרגשת את החכה ביד והכל נוח ומאוזן אז שוב תתחדש ושהציוד יסריח מדגים כמה שיותר מהר 
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 28, 2015, 19:08:16 PM על ידי דור שגב
|
|
|
|
|
raz_p
|
דייג זרזור בעיקר חבר פורום    
מנותקגיל:
25
דג באשדוד
|
|
דבר ראשון תתחדש  לדעתי 4000 זה גדול ואפילו מאוד 2500 צריך להספיק לך לסט לייט כזה חוט 0.35 די מוגזם, אתה צריך בערך 0.25-0.3 וחוזק של 12 ליברות בערך שאלת כאן לפני הקנייה? החכה היא שימנו קאטנה? איזה דגם החכה? איזה דגם הרולר הזה? ומה הכוונה תיק מנשא? (לחכה או משהו לרולר?)
|
-------------------------------
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אסף ראשית תתחדש לעניין הסט שרכשת 1.הקטנה מקל נחמד שיספק את הסחורה אבל לדעתי לא באותה קטגוריה של הארג'נטו 2.המקל הוא לייט קח בחשבון שאם אתה בונה עליו כמקל אולטרה לייט תהייה לך מגבלה חלק גדול מהדמויים הם מתחת ל 3 ג'ר איתם תהיה לך בעיה מעל אתה תסתדר 3.רולר 4000 זה גדול מידי וסתם מכביד ומסרבל את העבודה ממליץ לך לעבור לרולר מידה 2500 4.חוט 0.30 עבה מידי מציע לך לעבור ל 0.25 תרוויח עוד חוט ברולר ועוד מרחק זריקה
|
|
|
|
Toosh
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
דבר ראשון תתחדש אני גם חושב שהרולר כבד מידי ממליץ לעבוד עם 2500 והחוט עבה מידי שהציוד יסריח מדגים בהצלחה ושבוע מבורך
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
תתחדש אסף 
|
|
|
|
|
אסף בוקר טוב ראשית תתחדש על הסט אבל ברשותך מס' הארות על הציוד ( והארות לא בשגיאת כתיב) המקל שקנית הוא בקטגוריה נמוכה יותר מהארג'נטו שהציעו לך בעבר, זה לא אומר שעם הקאטנה לא תיתפוס דגים אבל על מנת שתלמד קצת את הדברים אני מציין זאת. בנוסף הרולר ששידכת למקל במשקלים הללו - 4000 גדול מידי ופוגע באיזון של הסט , הייתי חוזר לחנות ומחליף לגודל 2500 באמת שמספיק לדמויים והדגים איתם תעבוד בסט כזה. לגבי החוט מסעים כי אתה יכול בשקט לרדת לחוט מידה 0.30 הוא מספיק חזק וישפר לך את מרחקי הזריקה. אם תרצה לשתף אותנו באיזה חנות קנית את הציוד נשמח לשמוע אז בהצלחה ומקווה שנראה ממך דוח תפיסה בקרוב 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מה אני אגיד,יש לי רק דבר אחד לומר לך, לא למדת כלום אבל ממש כלום מהדיון הקודם שפתחת כאן. הציוד שקנית פשוט מאוד לא ממש מתאים הרולר למקל והחוט לסגנון הדייג. והמחיר לדעתי מופרז. שבוע טוב
|
|
|
|
asaf
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
לחברים שלום,
את החכה והרולר והחוט לא קניתי בחנות אלא קניתי מאדם פרטי שבין היתר אמר לי שהחכה היא באותה רמה כמו הארג'נטו.
הוא מכר לי את כל הציוד כולל תיק בד להכנסת החכה במחיר כולל של 1,000 ש"ח.
מאחר ואני חדש בעסק, קיבלתי את דעתו של המוכר שהחכה באותה רמה כמו הארג'נטו ומאחר ועל הארג'נטו המוכר שנעלם ביקשו 600 ש"ח (שהיא חכה בת למעלה מ 5 שנים) - סברתי שלהוציא 1000 ש"ח גם עבור חכה וגם רולר וגם חוט , זה סכום סביר והוגן ...וקניתי.
הבוקר אכנס לחנות דוגית ואקנה 2-3 דמויים ואלך לנסות את כוחי ובין היתר אחליף לחוט 25 כפי שיעצו לי כאן.
אני מאוד מקווה שלא להתאכזב.
תחזיקו אצבעות.
|
|
|
|
dovdov
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כמו שהתייעצת בפעם הקודמת היית מתייעץ שוב והיית מקבל תשובות עינייניות וחוסך 1000 ש"ח מקל כמו שקנית חדש עולה בחנות בסביבות 200-300 רולר ריובי 300-400 תיק בד בסביבות 100 והכל חדש
|
|
|
|
|
כמו שהתייעצת בפעם הקודמת היית מתייעץ שוב והיית מקבל תשובות עינייניות וחוסך 1000 ש"ח מקל כמו שקנית חדש עולה בחנות בסביבות 200-300 רולר ריובי 300-400 תיק בד בסביבות 100 והכל חדש
 הילדים של היום לא שומעים ...לא שומעים ...  מה שהציעו לו שווה כפול , ירד לי האסימון מי הדייג ומהן הנסיבות למכירה 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אסף, אני אנסה לרכז את כול התגובות וגם את התובנות. בכול מקרה של התייעצות וממש לא רק בעניינך, רצוי להתייעץ לפני הקניה ולא אחרי. תמיד. אחרי קניה מה שאני בדר"כ אומר זה "תתחדש ותהנה" גם אם אני לא ממש חושב שעשו מהלך חכם.
הסט שקנית, פלוס מינוס, שווה את מחיר החכה בלבד שהוצעה לך על ידי דני ובכול צורה לא אמור לעלות 1000 ש"ח... אם אתה כבר עושה את ההשוואה בין 5 שנים לשלושה חודשים, מן הראוי שתתחשב בכך שגם 3 חודשים זה עדיין יד שניה... יש לי חכה של טרבוקו במשקלי הטלה זהים ואורך דומה והיא מכסה טווח די גדול של דמויים כך שמהבחינה הזו אני חושב שעשית נכון. לגבי הרולר, גודל 4000 זה גדול מדי ולא מאוזן לחכה. אני מניח שהדבר הראשון שתשים לב אליו הוא שהחוט שיוצא מהרולר לא עובר בקו ישר מהגשר לטבעת הראשונה בגלל המרחק שלו מהחכה. הדבר הזה גורם לחיכוך גדול והורדה רצינית של מהירות היציאה של החוט מהרולר. חוט 0.35 או אפילו 0.30 דווקא מתאים לרולר 4000 אבל הייתי יורד לכיוון ה-0.25, גם בשביל להגדיל קיבולת ומרחקי הטלה וגם כפיצוי על חוסר האיזון בין החכה לרולר. אישית הייתי שוקל החלפה של הרולר לגודל 2500-3000 אבל זה תלוי בך...
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
אסף, אני אנסה לרכז את כול התגובות וגם את התובנות. בכול מקרה של התייעצות וממש לא רק בעניינך, רצוי להתייעץ לפני הקניה ולא אחרי. תמיד. אחרי קניה מה שאני בדר"כ אומר זה "תתחדש ותהנה" גם אם אני לא ממש חושב שעשו מהלך חכם.
הסט שקנית, פלוס מינוס, שווה את מחיר החכה בלבד שהוצעה לך על ידי דני ובכול צורה לא אמור לעלות 1000 ש"ח... אם אתה כבר עושה את ההשוואה בין 5 שנים לשלושה חודשים, מן הראוי שתתחשב בכך שגם 3 חודשים זה עדיין יד שניה... יש לי חכה של טרבוקו במשקלי הטלה זהים ואורך דומה והיא מכסה טווח די גדול של דמויים כך שמהבחינה הזו אני חושב שעשית נכון. לגבי הרולר, גודל 4000 זה גדול מדי ולא מאוזן לחכה. אני מניח שהדבר הראשון שתשים לב אליו הוא שהחוט שיוצא מהרולר לא עובר בקו ישר מהגשר לטבעת הראשונה בגלל המרחק שלו מהחכה. הדבר הזה גורם לחיכוך גדול והורדה רצינית של מהירות היציאה של החוט מהרולר. חוט 0.35 או אפילו 0.30 דווקא מתאים לרולר 4000 אבל הייתי יורד לכיוון ה-0.25, גם בשביל להגדיל קיבולת ומרחקי הטלה וגם כפיצוי על חוסר האיזון בין החכה לרולר. אישית הייתי שוקל החלפה של הרולר לגודל 2500-3000 אבל זה תלוי בך...
סיכום מושלם מכל הבחינות לכל מה שכתבו החבר'ה + התוספות... 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]