|
סןפש הבא אני מגיע לאילת לאיזה שבת חתן מה שאומר שיש לי איזה שקיעה וזריחה לדייג.. אז מה מומלץ עכשיו? להביא קלמרי מהבית או שתופסים טוב מהחוף? מה אוכל עכשיו? איך הולך בזרזור? להביא סט פופינג או סט זרזןר לייט ולחפש ברקודות וכו??
תודה לעוזרים אחלה סופש חברים
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
|
|
|
|
|
אהלן רהב אני יפרט איזה דגים יש עכשיו ואתה תכוון לפי זה ,ניראה לי הכי הגיוני פלמידות לבנות אינטיאסים אריצולות צהובות וגי טי ברקודות יש מלא ביזרי ומהסוג הטוב ( סילבר סייד )שמביא דגים ,אבל קלמארי מאוד חלש אז עדיף שתביא שיהיה לך ובקשר לברקודות אחרי השקיעה יש יותר פעילות רוב התקיפות היו לי באזור שבע שמונה בערב (בזירזור)
|
|
|
|
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #3 ב- : נובמבר 27, 2015, 19:48:00 PM » |
|
אוללה יש למה לצפות.. אז רגע להשאיר את הסט זרזןר עד 24 גרם בבית? לקחת רק זרזןר כבד?
|
|
|
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #4 ב- : נובמבר 27, 2015, 19:55:54 PM » |
|
עכשיו אם יש פה צדיק שיכווין אוצי כדי למנןע תמרונים מיותרים. . הרודס או המפלט האחרון? Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
|
|
|
|
ofek144
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
30
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #5 ב- : נובמבר 27, 2015, 20:46:33 PM » |
|
עכשיו אם יש פה צדיק שיכווין אוצי כדי למנןע תמרונים מיותרים. . הרודס או המפלט האחרון? Sent from my GT-I9500 using Tapatalk שמע אחי תנסה בשניהם אי אפשר לדעת היום הייתי בהרודס בשקיעה דווקא היו רתיחות ולא נתפס כלום לדעתי ההרודס מתאים לזריחה ולשקיעה לעומת המפלט האחרון שלזרזור עדיף בזריחה אבל שוב אחי זה הים ואי אפשר לדעת בשני החופים האלה היו תפיסות לא קטנות
|
|
|
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #6 ב- : נובמבר 28, 2015, 08:45:11 AM » |
|
תןדה רבה אפק .. נקוןה להפגש בחוף;) אני ישלח הודעה שאני מגיע לאיזןר הדייג
|
|
|
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #7 ב- : דצמבר 01, 2015, 05:31:10 AM » |
|
אז הסופש מתקרב.. לענייננו..
בנןגע לעבודה על הברקודות הבנתי שמדובר על השעות הראשונות לאחר השקיעה. באיזה דמויים מומלץ להשתמש? מינויים ארוכים למיניהם? או גם גיגים כמו לפלמודים ושאר סוגי הטונות.
|
|
|
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #8 ב- : דצמבר 01, 2015, 06:22:43 AM » |
|
אז הסופש מתקרב.. לענייננו..
בנןגע לעבודה על הברקודות הבנתי שמדובר על השעות הראשונות לאחר השקיעה. באיזה דמויים מומלץ להשתמש? מינויים ארוכים למיניהם? או גם גיגים כמו לפלמודים ושאר סוגי הטונות.
בעיקר דרטרים ארוכים קח בחשבון שרוב הסיכוי שעם תפסת ברקודה אז הדמוי הלך יצא לעוס וגמור
|
|
|
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #9 ב- : דצמבר 02, 2015, 11:18:08 AM » |
|
לא אכפת לי העיקר לתפוס.. שאתה אומר דרטרים מה הסיבה? מינויים ארוכים לא ייתנו מענה טוב?
הזרזור לברקודות איטי כמו הספרנות של הים התיכון או לעבוד במהירות גלגול בינונית?
|
|
|
|
|
לא אכפת לי העיקר לתפוס.. שאתה אומר דרטרים מה הסיבה? מינויים ארוכים לא ייתנו מענה טוב?
הזרזור לברקודות איטי כמו הספרנות של הים התיכון או לעבוד במהירות גלגול בינונית?
מינו יכול לעבוד יופי ,אני מעדיף דרטרים כי אני דג אותן באזור יחסית רדוד וכבר יצא לי לשבור כפית או שתיים ובקשר לעבודה עם הדמוי מה שאתה מכיר (אני הרבה זמן לא דגתי בים תיכון). למשל את האחרונה תפסתי שהייתי סטטי לגמרי כמה שניות ארוכות אז כן יחסית גילגולים בינוני ואו איטי טויצים ועצירות
|
|
|
|
|
והכי חשוב הדרטר פשוט נותן תוצאות
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
רהב, שיהיה בהצלחה עם תפיסות יפות...  וחסר לך שלא נראה דו"ח ביומן דוחות הדיג... 
|
-------------------------------
|
|
|
|
היי רהב בהצלחה!!  אני אהיה באילת בשבוע הקרוב (שלישי בלילה עד חמישי בוקר). אשמח לשמוע איך הלך לך, לשמוע קצת עצות, כיווני עבודה ומיקומים. איפה מותר (חוץ מבהרודס) ואיפה אסור לדוג באילת?
|
|
|
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #14 ב- : דצמבר 05, 2015, 14:33:02 PM » |
|
טוב אז את האמת שעד כה לא היו תוצאות.. נצפס בהרודס סרגוס אילצי חתיך כזה עם קוצים צהובים.. נשלח ל200 מטר עם בלון וחזק חי ובןעט בלי שבלעו אותו.. מעסר לזה מעט קפיצות במרחק שלא יכןלתי להגיע.. עכשיו יוצא לזרזןר שקיעה ממקווה שהניסיון האחרון להפעם באילת יביא תוצאות.
אמיתי איפה יש מקומות רדודים שמותר לדוג בהם? בווילג ? כי טני הלכתי רק למקומות העמוקים.. הרןדס והמפלט
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|