| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 23/11/2015 | מרכז - תל אביב | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| דמוי דג בינוני - x 120 | ברקודה (אספירנה פסוסה) | 7 | 7 | |
הדו"ח:
ערב טוב,
אז בהמשך לדוח הקודם סוגרים שבחמישי הזה אין מבריזים ויוצאים בהרכב מלא אני,עדן, דור, ואור.
יום חמישי, הגעה לנקודה סביב ה3 בלילה, מצויידים במקלות זרזור ורולר חוף.
חלקנו מחברים לזרזור חוט ניילון ומנסים לתפוס קטנים עם שניצל לתפירה, והאחרים מנסים לזרזר קלמרי לתפירה .
במשךשעה שלמה היענות מצד הדגים אין , אבל סרטנים יוצאים בכמויות על השניצל. נראה שכאילו כל הרצועה מולנו עמוסה בהם.
מבינים שלא נתפור היום וכולם מתישבים על הסלע לרגע הטוב ביותר - הקפה

יושבים שותים צוחקים ומחכים לאור ראשון.
במהלך הישיבה רואים מישהו רחוק מאיתנו נלחם עם משהו גדול מאוד, מתקרבים לראות ומזהים שהבחור הרים לוקוס מכובד של 2 וחצי קילו לפחות.
חוזרים ומיד מתחילים להכין את הזרזור.
אור ראשון, כולנו במים חצי שעה עם כלום, ופתאום המים מולנו מתחילים לגעוש ולרתוח , אור שהכי קרוב לרתיחה זורק ממש לתוכה ובום נעילה כיפית על ברקודה ברחוק.
מיד אחרין עדן ננעל אבל די קרוב, ושניהם צועקים לי להביא את הרשת - עוזב הכל רץ לרשת ומוציא את שניהם.
צועק לאור שחוזר בינתיים לדוג עם מה הוא עובד , והוא בחזרה צועק לי " שים את הX120 בורי שלך" , שומע בקולו ומיד אני איתו במים.
זריקה ראשונה גלגול איטי ובום גם אני נעול, מלחמה כיפית ויוצאת לה ברקודה גדולה.
לא יפרט יותר מידי אבל בסופו של דבר חוזר חלילה,סה"כ נתפסו משהו כמו 7 ברקודות 3 חזרו לשחות וכל אחד לקח אחת ( וכל זה בחצי שעה)
יציאה הכי טובה שחוויתי בזרזור ומאחל יציאות כאלה לכולנו!!!
מקווה שנהנתם

)