אתמול ביום שישי אני ואיציק מהצוות יצאנו בנתניה, קבענו להיכנס ישר לעומק אבל הרוחות היו נורא חזקות והחלטנו להשאיר ברדוד. הגענו לכמה נקודות והיה קצת אקשן עם 2 לוקוסים חמודים. אחרי כמה זמן של ים קשה החלטנו לרדת קצת למטה לכיון היציאה דרך נקודה ,כשגענו ראיתי שיש אקשן בגלאי ואחרי 20 דקות של גיג עלו 2 אינטיאסים בגיג וכשבדיוק רצינו לצאת הרוחות נחלשו אבל כבר היה מאוחר
בהחלט יציאה מוצלחת מאור... תפיסות יפות וכמו שכתב שי - עם שחרור ברוח הצוות הנתנייתי...
חייב לשאול: לפי הסרטון (הראשון) - אתה נראה מפדל בזמן הג'יגג'וג... הסבר לגבי הרעיון/השיטה?! בסרטון השני - נראה שאתה מגלגל מהר, ואז עובר לגלגול איטי - ואז מגיעה הנגיסה.. זו שיטה או שהיתה סיבה למעבר ממהיר לאיטי?!
בהחלט יציאה מוצלחת מאור... תפיסות יפות וכמו שכתב שי - עם שחרור ברוח הצוות הנתנייתי...
חייב לשאול: לפי הסרטון (הראשון) - אתה נראה מפדל בזמן הג'יגג'וג... הסבר לגבי הרעיון/השיטה?! בסרטון השני - נראה שאתה מגלגל מהר, ואז עובר לגלגול איטי - ואז מגיעה הנגיסה.. זו שיטה או שהיתה סיבה למעבר ממהיר לאיטי?!
היי רפי ותודה
לשאלתך היה דריפט נורא חזק והיה נורא קשה להישאר במקום ,אז אני נשאר על במקום תוך כדי פידול נורא איטי ובאותה תקיפה ראיתי משהו באמצע גובה בגלי דגים ועצרתי באצמע גובה כדי לקבל את התקיפה והיא הגיעה
היי רפי ותודה
לשאלתך היה דריפט נורא חזק והיה נורא קשה להישאר במקום ,אז אני נשאר על במקום תוך כדי פידול נורא איטי ובאותה תקיפה ראיתי משהו באמצע גובה בגלי דגים ועצרתי באצמע גובה כדי לקבל את התקיפה והיא הגיעה
שאלה שגם אני רציתי לשאול
-------------------------------
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים