פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   יומן מסע - אילת 2015 , צוות WOW FISHING TEAM |
עמודים: 1 [2] 3
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: יומן מסע - אילת 2015 , צוות WOW FISHING TEAM (נקרא 6345 פעמים) |
הדפסה |
|
|
זיו גולדברג
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
חבר בצוות יורדי הים
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #15 ב- : נובמבר 13, 2015, 17:38:57 PM » |
|
גדול פשוט ענק. אחלה חויה
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
|
|
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
קודם כל אבי תפיסה  שנית כבוד' שיש לכם צוות כזה מגובש ולפי התמונות זה כך  ושיחה שלך והדולפין צריך להיות מעניין מאוד  אבל תגיד שזה כיף לפגוש דולפין  ברור שלפגוש דולפין זו חוויה מטורפת בטח ובטח כשהוא נצמד אליך ולא סתם שוחה אלא פשוט "עומד" מולך ומתחנן לחטיף. כשכל זה קורה למשך דקה , שתיים או או עשר זה מטורף.. אבל שעה ?? הלו.. באתי לדוג ! ולדוג זה היה בלתי אפשרי.. הוא צלל אחרי כל מה שירד למים.. ולתפוס דולפין באילו בטעות ממש לא בא בחשבון ! הפחד הגדול היה שפשוט "יתיישב" לי על הקיאק ויהפוך אותי.. אז פשוט "התעצבנתי" והתחלתי לדבר אליו עם אצבע מורה ומאשימה.. שלחתי אותו לחברים מסביבי כך שגם הם יהנו מהחוויה ויסבלו גם הם קצת 
|
-------------------------------
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תפיסה מרשימה, החוויה עם הדולפין פשוט מהממת !
|
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
|
|
אבי מה לומר  אחד הדוחות שיזכרו אצלי ....אחלה צוות עם מסע דייג מענג פה אצלינו (לא חו"ל ולא נעליים), חוויות הביחד על החוף, תפיסה של דג מדהים וטעים  וכמובן הדולפין שגונב את ההצגה  שאפו ענק 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #19 ב- : נובמבר 14, 2015, 04:06:27 AM » |
|
יופי של חוויה מענגת המשלבת הנאה בכול מרכיב שלה. דג מרשים דולפין שזה בכלל כיף ענקי ומעל לכול חוויה עם צוות מגובש שהלוואי ויירבו כמותו. המשך להינות וכמה שיותר.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
|
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
|
zinger
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
תשמע אבי יא לוחש לדולפינים , בסרטון זה נראה כאילו אתם מכירים  תמונה שווה הכל הכלללללל שמע זה מדהים הקטע של הדולפין שהדג בכלל לא תופס מקום בסרטון וואווו פשוט וואוו חלום הייתי מוציא תמונה מזה וממסגר בגדול בסלון  צוות שלא מותר כל שנה באילת וכל שנה חוויה , האומנם היו חסרים לי משה ושגיא בסרטון אבל בטח היה להם סיבה מספיק טובה לא לבוא , ובשנה הבאה אשמח להיות חבר יורדי הים מצורף אליכם ולשלם לרגע ככה עם דולפין  דוח מדהים
|
|
מנכ"ל צוות יורדי הים
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
אתה צריך לצאת יותר  יופי של חוויה ולמרות הדולפין הנודניק עדיין היו לך גם חוויות דיג ותפיסה יפה  היית עם כבל? ולמה משקולת של חצי קילו??
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
|
|
אתה צריך לצאת יותר  יופי של חוויה ולמרות הדולפין הנודניק עדיין היו לך גם חוויות דיג ותפיסה יפה  היית עם כבל? ולמה משקולת של חצי קילו?? אהלן גיאצ׳וק  לשאלותיך. הייתי ללא כבל. שוק לידר 60LB. זה היה אלתור של רגע. בדרך כלל מכין הכל בחוף ויוצא מוכן. לא תכננתי לעבוד חי. עכשיו החי נכנס בי חזק. משקולת של חצי קילו בגלל הדריפט המטורף והעומקים שאתה עובד בהם באילת. ההבדל בין 40 ל 50 מטר זה 20 מטר קו אוירי. מ 50 ל 60 כנל. חייבים משנו כבד.
|
|
|
|
|
D_A
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #23 ב- : נובמבר 16, 2015, 18:59:44 PM » |
|
כבוד לאבי "המפתיע" על הברקודה הטעימה. תנאי הדיג היו בלתי אפשריים ולמרות זאת היה טיול מלא כיף.
|
|
WOW FISHING TEAM
|
|
|
|
מרקו בים
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
65
|
|
אחלה דו"ח ואחלה סרטון. פשוט לקרוא, לראות ו......לקנא 
|
|
|
|
|
|
דודיפלגי
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אבי בוקר טוב ,
קודם כל תענוג לקרוא את הדו"ח ולראות את הסרטון ,בתור אילתי שיוצא כל שבוע עם הקיאק אני מבין בדיוק על מה אתה מדבר . לגבי הדולפין יכול מאוד להיות שזה הוא ,הם כבר כמה פעמים אכלו לי את הפתיון בחודש האחרון . יש לי שאלה לגבי שיטת הדייג עם פתיון חי בדריפט חזק , האם אתה מוריד את המשקולת עד הרצפה ? ואם כן איך אתה מונע ממנה להתקע לך בסלעים ?
|
|
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
|
|
אבי בוקר טוב ,
קודם כל תענוג לקרוא את הדו"ח ולראות את הסרטון ,בתור אילתי שיוצא כל שבוע עם הקיאק אני מבין בדיוק על מה אתה מדבר . לגבי הדולפין יכול מאוד להיות שזה הוא ,הם כבר כמה פעמים אכלו לי את הפתיון בחודש האחרון . יש לי שאלה לגבי שיטת הדייג עם פתיון חי בדריפט חזק , האם אתה מוריד את המשקולת עד הרצפה ? ואם כן איך אתה מונע ממנה להתקע לך בסלעים ?
בוקר נפלא. אני רוצה להאמין שזה לא היה הדולפין. היא חיה חכמה מידי לדעתי אבל כדאי מאוד שתברר עם צוות ריף הדולפינים האם יתכן שהדולפין הוא זה שאוכל לך את הפתיון ומה לעשות במקרה ויתפס חלילה  לגבי הורדת הפיתיון לקרקעית.. לא הורדתי לקרקעית  הורדתי לפי תחושה בערך 30 מטר. בפועל יצא מהשפולה יותר כי החוט יורד באלכסון חזק עקב הדריפט. אבל ללא ספק הפתיון לא היה קרוב לקרקעית אלא ריחף באמצע הגובה פלוס מינוס.
|
|
|
|
|
דודיפלגי
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אחלה ,תודה רבה
לגבי הדולפין ,אני בטוח שזה היה הוא מפני שהוא עלה ביחד עם החכה (לא על הקרס כמובן)
אשמח לצאת איתכם בפעם הבאה שאתם מגיעים לאילת
|
|
|
|
|
|
|
|
|
מדהים! וכל מילה אחרת מיותרת איזה תענוג לראות צוות שכזה !! לגבי הברבוניה השנייה לדעתי ייתכן שזה היה דולפין. ועוד משהו קטן פעם הבאה שאתה רואה אותו תן לו לנשנש איזה ברבוניה הוא לא ימות מזה.
|
|
תן לו דג והוא יהיה שבע ליום,למד אותו לדוג והוא יהיה שבע,מבסוט,רגוע,טוב לב לכווללל החיים!! :-)
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2] 3
|
|