|
בדרך לדגים הגדולים עוברים אצל הקטנים , לכל מי שמחפש הנאה וארוחה נאה , נובמבר חודש מומלץ ! למרות האווירה החורפית בתחילת החודש עוד נראה ימים של שמש בהמשך , הם כאן ותוקפים כל מה שזז . לא רק בזירזור , גם בצק מסטיק הניב תפיסות יפות ... שבוע טוב ובתיאבון
https://www.youtube.com/embed/vYShmtytk5gמצ"ב תמונה של מנה על בצק מסטיק בלבד !
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 24, 2015, 13:36:02 PM על ידי cargo plan
|
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
תודה על השיתוף  זה מהיום הסרטון ?
|
-------------------------------
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
לא הצלחתי להכחיד אותם הא אייל כל הכבוד סרטון מושקע ומהנה ביותר תודה 
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
התעלות שנמצאות בסרטון הכוונההעומק שנוצר ממש בחוף ?והאם גםעם פתיונות ילך?
|
|
|
|
|
אפשר עם כל סוגיי הפיתיונות , אפשר גם עם ריג של מצוף + 2 קרסים + בצק - לתת עומק עד לקרקע... זה עובד חזק .
|
|
|
|
|
לא הצלחתי להכחיד אותם הא אייל כל הכבוד סרטון מושקע ומהנה ביותר תודה  יוסי , המתנתי בסבלנות עד נובמבר ... 
|
|
|
|
רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אפשר עם כל סוגיי הפיתיונות , אפשר גם עם ריג של מצוף + 2 קרסים + בצק - לתת עומק עד לקרקע... זה עובד חזק . דוקא מתאים לי  הסגנון הזה מחייב רולר (יש לי בולונז) או גם בוס ילך?
|
|
|
|
|
תודה על השיתוף  זה מהיום הסרטון ? מהשבוע האחרון , דווקא במזג אוויר סגרירי אבל מניסיוני נובמבר עוד יניב ימים קייצים ואז זאת תהייה חגיגה . שלא יהיו טעויות , אני מחפש אריאן לפניי שהם עוברים לצפון ...עד אז מנצל את ההמתנה בדיג מהנה של טלויזיות 
|
|
|
|
|
אפשר עם כל סוגיי הפיתיונות , אפשר גם עם ריג של מצוף + 2 קרסים + בצק - לתת עומק עד לקרקע... זה עובד חזק . דוקא מתאים לי  הסגנון הזה מחייב רולר (יש לי בולונז) או גם בוס ילך? בולונז בא עם רולר ...הכל בקרבת החוף ובטח אפשרי עם בוס .
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
עוד לא הוצאת אחד מהאריענים ??  בהצלחה עם זה 
|
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אפשר עם כל סוגיי הפיתיונות , אפשר גם עם ריג של מצוף + 2 קרסים + בצק - לתת עומק עד לקרקע... זה עובד חזק . דוקא מתאים לי  הסגנון הזה מחייב רולר (יש לי בולונז) או גם בוס ילך? בולונז בא עם רולר ...הכל בקרבת החוף ובטח אפשרי עם בוס . לזה התכוונתי אני יכול לדוג עם בולונז ברולר או עם הבוס סליחה על אי הבהירות במשפט. רצוי יש שקט?
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
תנסה טקסס ריג, משקולת ומעל קרסים, ים תיכוני
עם תולעי סיליקון
|
|
|
|
|
מסכנה האשה לא יכלת לבשל לה את הדגים למה חצי עבודה?
|
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
הקוצים לא מפריעים באכילה ??
|
|
|
|
טרחונסקי
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
בתאבון אחלה ארוחת מטוגנים 
|