פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   האם הברק מכה באותו מקום פעמיים? |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: האם הברק מכה באותו מקום פעמיים? (נקרא 4372 פעמים) |
הדפסה |
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אחלה דווח דייג ואחלה תרחון מיפלצון לחבר 
|
|
|
|
|
|
|
טרכון יפייפה!!כל הכבוד לכם! מה קרה גיא?התחלת לעבוד עם סביבלים? 
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
טרכון יפייפה!!כל הכבוד לכם! מה קרה גיא?התחלת לעבוד עם סביבלים?  ממש לא . עד כמה שאני יכול וגם בחכה עם החוט ניילון שאני עובד לאינטיאסים, אני עושה קשר מתחת למשקולת וזהו. בשני הסטים עם החוט בד, אני נאלץ לעבוד עם סיכה בשביל חיבור מהיר לכבל כי אני תופר את הקלמארי לריג עם הכבל בעזרת מחט ואז מחבר את הכבל לקליפס. הקליפס מגיע עם סוויבל ואני לא רואה צורך לפרק אותו אם הוא כבר שם... למרות שלאורך זמן נראה לי שדווקא הסוויבל הופך להיות החוליה החלשה... 
|
|
-------------------------------
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
|
טרכון יפייפה!!כל הכבוד לכם! מה קרה גיא?התחלת לעבוד עם סביבלים?  ממש לא . עד כמה שאני יכול וגם בחכה עם החוט ניילון שאני עובד לאינטיאסים, אני עושה קשר מתחת למשקולת וזהו. בשני הסטים עם החוט בד, אני נאלץ לעבוד עם סיכה בשביל חיבור מהיר לכבל כי אני תופר את הקלמארי לריג עם הכבל בעזרת מחט ואז מחבר את הכבל לקליפס. הקליפס מגיע עם סוויבל ואני לא רואה צורך לפרק אותו אם הוא כבר שם... למרות שלאורך זמן נראה לי שדווקא הסוויבל הופך להיות החוליה החלשה...  ערב טוב גיא.מה זאת אומרת שהסביבל דווקא החוליה החלשה בעיניך?קרו לך מקרים שהוא כשל?שלא תבין אותי לא נכון חלילה.אני אישית לא אוהב להשתמש בסביבלים וסיכות ועוד אביזרים אלא אך ורק בחוטים,קשירות וחביקות על הראשי.סתם מעניין אותי לדעת
|
|
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
24
|
|
מסכים עם fish למה הסוויבל הוא החולייה החלשה ?? אני דווקא אוהב להשתמש בסוויבלים, הזמנתי של 100 מהאיביי ועמדו יפה בלחץ של 5 קילו קשה להאמין שנם החולייה החלשה אולי הבעיה באיכות הסוויבלים שבהם אתה משתמש ?? ( לא שנראה לי שכן..)
|
|
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
טרכון יפייפה!!כל הכבוד לכם! מה קרה גיא?התחלת לעבוד עם סביבלים?  ממש לא . עד כמה שאני יכול וגם בחכה עם החוט ניילון שאני עובד לאינטיאסים, אני עושה קשר מתחת למשקולת וזהו. בשני הסטים עם החוט בד, אני נאלץ לעבוד עם סיכה בשביל חיבור מהיר לכבל כי אני תופר את הקלמארי לריג עם הכבל בעזרת מחט ואז מחבר את הכבל לקליפס. הקליפס מגיע עם סוויבל ואני לא רואה צורך לפרק אותו אם הוא כבר שם... למרות שלאורך זמן נראה לי שדווקא הסוויבל הופך להיות החוליה החלשה...  ערב טוב גיא.מה זאת אומרת שהסביבל דווקא החוליה החלשה בעיניך?קרו לך מקרים שהוא כשל?שלא תבין אותי לא נכון חלילה.אני אישית לא אוהב להשתמש בסביבלים וסיכות ועוד אביזרים אלא אך ורק בחוטים,קשירות וחביקות על הראשי.סתם מעניין אותי לדעת כשהקליפס עם הסוויבל חדש, אני לא דואג. בדקתי אחד כנגד חוט בד 100 ליברות מספר פעמים והחוט נקרע. העניין הוא שעם הזמן הסוויבל מחליד וכמה פעמים ראיתי שהעיגול של הסוויבל מאבד מצורתו ומתחיל להיות יותר אליפטי מעגול. כול כמה יציאות אני מחליף סוויבל וקושר מחדש או מבטל את הסוויבל וקושר ישירות לסיכה.
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
|
 |
|
|
טרכון יפייפה!!כל הכבוד לכם! מה קרה גיא?התחלת לעבוד עם סביבלים?  ממש לא . עד כמה שאני יכול וגם בחכה עם החוט ניילון שאני עובד לאינטיאסים, אני עושה קשר מתחת למשקולת וזהו. בשני הסטים עם החוט בד, אני נאלץ לעבוד עם סיכה בשביל חיבור מהיר לכבל כי אני תופר את הקלמארי לריג עם הכבל בעזרת מחט ואז מחבר את הכבל לקליפס. הקליפס מגיע עם סוויבל ואני לא רואה צורך לפרק אותו אם הוא כבר שם... למרות שלאורך זמן נראה לי שדווקא הסוויבל הופך להיות החוליה החלשה...  ערב טוב גיא.מה זאת אומרת שהסביבל דווקא החוליה החלשה בעיניך?קרו לך מקרים שהוא כשל?שלא תבין אותי לא נכון חלילה.אני אישית לא אוהב להשתמש בסביבלים וסיכות ועוד אביזרים אלא אך ורק בחוטים,קשירות וחביקות על הראשי.סתם מעניין אותי לדעת כשהקליפס עם הסוויבל חדש, אני לא דואג. בדקתי אחד כנגד חוט בד 100 ליברות מספר פעמים והחוט נקרע. העניין הוא שעם הזמן הסוויבל מחליד וכמה פעמים ראיתי שהעיגול של הסוויבל מאבד מצורתו ומתחיל להיות יותר אליפטי מעגול. כול כמה יציאות אני מחליף סוויבל וקושר מחדש או מבטל את הסוויבל וקושר ישירות לסיכה. או מוריד את הסביבל והסיכה וקושר לולאה  אני אישית הכי אוהב כמה שיותר נקי.לולאת קצה מחוט כפול,לולאת תלאי בלולאת הראשי,בדיג על חי וגם בדיג פתיונות רגיל.ככה יש כמה שפחות כאבי ראש של סביבלים,כן תקין לא תקין,יעמוד בעומס או לא יעמוד בעומס.חייב לציין,הרבה מהגישה הזאת הושפעה בעיקר מתקופת תפוז כשעוד היית כותב שם וראיתי שככה אתה עושה
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
 |
|
|
טרכון יפייפה!!כל הכבוד לכם! מה קרה גיא?התחלת לעבוד עם סביבלים?  ממש לא . עד כמה שאני יכול וגם בחכה עם החוט ניילון שאני עובד לאינטיאסים, אני עושה קשר מתחת למשקולת וזהו. בשני הסטים עם החוט בד, אני נאלץ לעבוד עם סיכה בשביל חיבור מהיר לכבל כי אני תופר את הקלמארי לריג עם הכבל בעזרת מחט ואז מחבר את הכבל לקליפס. הקליפס מגיע עם סוויבל ואני לא רואה צורך לפרק אותו אם הוא כבר שם... למרות שלאורך זמן נראה לי שדווקא הסוויבל הופך להיות החוליה החלשה...  ערב טוב גיא.מה זאת אומרת שהסביבל דווקא החוליה החלשה בעיניך?קרו לך מקרים שהוא כשל?שלא תבין אותי לא נכון חלילה.אני אישית לא אוהב להשתמש בסביבלים וסיכות ועוד אביזרים אלא אך ורק בחוטים,קשירות וחביקות על הראשי.סתם מעניין אותי לדעת כשהקליפס עם הסוויבל חדש, אני לא דואג. בדקתי אחד כנגד חוט בד 100 ליברות מספר פעמים והחוט נקרע. העניין הוא שעם הזמן הסוויבל מחליד וכמה פעמים ראיתי שהעיגול של הסוויבל מאבד מצורתו ומתחיל להיות יותר אליפטי מעגול. כול כמה יציאות אני מחליף סוויבל וקושר מחדש או מבטל את הסוויבל וקושר ישירות לסיכה. או מוריד את הסביבל והסיכה וקושר לולאה  אני אישית הכי אוהב כמה שיותר נקי.לולאת קצה מחוט כפול,לולאת תלאי בלולאת הראשי,בדיג על חי וגם בדיג פתיונות רגיל.ככה יש כמה שפחות כאבי ראש של סביבלים,כן תקין לא תקין,יעמוד בעומס או לא יעמוד בעומס.חייב לציין,הרבה מהגישה הזאת הושפעה בעיקר מתקופת תפוז כשעוד היית כותב שם וראיתי שככה אתה עושה תמיד העדפתי כמה שפחות אביזרים וזה עדיין ככה אבל במקרה של כבל ובעיקר עם כוחות גדולים כמו שכלולים בחבילת האינטיאסים, הסוויסל/סיכה עמידים יותר מלולאה של חוט ניילון או בד. בדיג גומברים אני משתמש בלולאה התחתונה (כפולה) ומחבר את הכבל בחיבור לולאה ללולאה ואין בעיה, גם בגלל הבדלי הקטרים המינוריים וגם בגלל שזה רק גומבר ובאיזור חולי ואפשר לעבוד רגוע ובכיף 
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
עמודים: 1 [2]
|
|