(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #30 ב- : ינואר 07, 2016, 20:29:36 PM » |
|
בואו נעשה מכרז. מי שמציע הכי זול נקנה ממנו ₪
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
אני על זה..... 18 ליחדה...ועולה....  17.90 ליחידה  בגללך עלה ב- 1.90.....  אני מוריד ל-0.5 אונקיה זהב  אני משווה מחיר...גם 0.5 !!! קארט יהלומים.... טוב נו כמעט ניצחת אותי אבל אני ישווה אלייך גם 0.5 אורניום מועשר  ובימים האלה שסערה רודפת סערה ואין פתיונות זה גם זול 
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 07, 2016, 20:30:41 PM על ידי בנצי (אלון )
|
|
-------------------------------
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
לומר לחבר שיושב לידך בדיג : "יש לך סרטן...." ?
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #31 ב- : ינואר 08, 2016, 02:22:08 AM » |
|
אני על זה..... 18 ליחדה...ועולה....  17.90 ליחידה  בגללך עלה ב- 1.90.....  אני מוריד ל-0.5 אונקיה זהב  אני משווה מחיר...גם 0.5 !!! קארט יהלומים.... טוב נו כמעט ניצחת אותי אבל אני ישווה אלייך גם 0.5 אורניום מועשר  ובימים האלה שסערה רודפת סערה ואין פתיונות זה גם זול  וואלה ??....  תמיד ידעתי שיש בך משהו חשוד.... עד שהתקשר אלי קונה פוטנציאלי שאמר שכמעט סגר עסקה עם בחור שרצה למכור לו קלמארי שלדבריו של המוכר כאשר היו עוד חיים הם החליפו צבעים , היו עם עיניים זוהרות בצבע ירוק , וירקו חומר שחור !!! אמרתי לו שכנראה הבן אדם הזה תפס אותם בשיטה לא מקובלת בארצנו... עכשיו אני מבין למה אתה צריך אורניום !!!!  בקיצור....הבטחתי לו שלשלי יש בשר לבן , הם לא זורחים וכל אחד יהלום ....חצי קארט !!  בדרך לעוד לקוח מרוצה.... 
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #32 ב- : ינואר 08, 2016, 03:41:21 AM » |
|
אני על זה..... 18 ליחדה...ועולה....  17.90 ליחידה  בגללך עלה ב- 1.90.....  אני מוריד ל-0.5 אונקיה זהב  אני משווה מחיר...גם 0.5 !!! קארט יהלומים.... טוב נו כמעט ניצחת אותי אבל אני ישווה אלייך גם 0.5 אורניום מועשר  ובימים האלה שסערה רודפת סערה ואין פתיונות זה גם זול  וואלה ??....  תמיד ידעתי שיש בך משהו חשוד.... עד שהתקשר אלי קונה פוטנציאלי שאמר שכמעט סגר עסקה עם בחור שרצה למכור לו קלמארי שלדבריו של המוכר כאשר היו עוד חיים הם החליפו צבעים , היו עם עיניים זוהרות בצבע ירוק , וירקו חומר שחור !!! אמרתי לו שכנראה הבן אדם הזה תפס אותם בשיטה לא מקובלת בארצנו... עכשיו אני מבין למה אתה צריך אורניום !!!!  בקיצור....הבטחתי לו שלשלי יש בשר לבן , הם לא זורחים וכל אחד יהלום ....חצי קארט !!  בדרך לעוד לקוח מרוצה....  כידוע דיגי האנטיאס מחפשים פתיון זוהר עם טיפה אחת של אורניום אני עושה אותם זוהרים לכל העונות אצלי הלקוחות לא מחפשים יהלומים לבנים אצלי הם מחפשים פתיונות זוהרים אז אתה בדרך לעוד לקוח מרצה אצלי הלקוחות כבר חזרו לקחת עוד כמה פעמים ובמסרים אני גם יכול לומר לך מי  לקוח מרוצה זה לקוח שחוזר  יאלה חברים בעל הבית השתגע מוכר סבידות בצמוד לחתימה על משכנתא מי אמר אני ולא בא  תעזרו לי להוכיח לטל שאצלי הסחורה יותר טובה
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #33 ב- : ינואר 09, 2016, 22:26:10 PM » |
|
אני על זה..... 18 ליחדה...ועולה....  17.90 ליחידה  בגללך עלה ב- 1.90.....  אני מוריד ל-0.5 אונקיה זהב  אני משווה מחיר...גם 0.5 !!! קארט יהלומים.... טוב נו כמעט ניצחת אותי אבל אני ישווה אלייך גם 0.5 אורניום מועשר  ובימים האלה שסערה רודפת סערה ואין פתיונות זה גם זול  וואלה ??....  תמיד ידעתי שיש בך משהו חשוד.... עד שהתקשר אלי קונה פוטנציאלי שאמר שכמעט סגר עסקה עם בחור שרצה למכור לו קלמארי שלדבריו של המוכר כאשר היו עוד חיים הם החליפו צבעים , היו עם עיניים זוהרות בצבע ירוק , וירקו חומר שחור !!! אמרתי לו שכנראה הבן אדם הזה תפס אותם בשיטה לא מקובלת בארצנו... עכשיו אני מבין למה אתה צריך אורניום !!!!  בקיצור....הבטחתי לו שלשלי יש בשר לבן , הם לא זורחים וכל אחד יהלום ....חצי קארט !!  בדרך לעוד לקוח מרוצה....  כידוע דיגי האנטיאס מחפשים פתיון זוהר עם טיפה אחת של אורניום אני עושה אותם זוהרים לכל העונות אצלי הלקוחות לא מחפשים יהלומים לבנים אצלי הם מחפשים פתיונות זוהרים אז אתה בדרך לעוד לקוח מרצה אצלי הלקוחות כבר חזרו לקחת עוד כמה פעמים ובמסרים אני גם יכול לומר לך מי  לקוח מרוצה זה לקוח שחוזר  יאלה חברים בעל הבית השתגע מוכר סבידות בצמוד לחתימה על משכנתא מי אמר אני ולא בא  תעזרו לי להוכיח לטל שאצלי הסחורה יותר טובה מקווה שהלקוחות שלך לא לקחו אותם למאכל....  אצלי הלקוח חי , בריא , מרוצה וחוזר עם הדגים הביתה....  יאללה חברים....הקונה קלמארי בודד בחמישים שקלים יקבל ברכה מהרב פינטו לחיים מאושרים מאחורי הסורגים !!! הקונה שניים בתשעים שקלים....יקבל גם מדים ! 
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #34 ב- : ינואר 10, 2016, 00:30:19 AM » |
|
אני על זה..... 18 ליחדה...ועולה....  17.90 ליחידה  בגללך עלה ב- 1.90.....  אני מוריד ל-0.5 אונקיה זהב  אני משווה מחיר...גם 0.5 !!! קארט יהלומים.... טוב נו כמעט ניצחת אותי אבל אני ישווה אלייך גם 0.5 אורניום מועשר  ובימים האלה שסערה רודפת סערה ואין פתיונות זה גם זול  וואלה ??....  תמיד ידעתי שיש בך משהו חשוד.... עד שהתקשר אלי קונה פוטנציאלי שאמר שכמעט סגר עסקה עם בחור שרצה למכור לו קלמארי שלדבריו של המוכר כאשר היו עוד חיים הם החליפו צבעים , היו עם עיניים זוהרות בצבע ירוק , וירקו חומר שחור !!! אמרתי לו שכנראה הבן אדם הזה תפס אותם בשיטה לא מקובלת בארצנו... עכשיו אני מבין למה אתה צריך אורניום !!!!  בקיצור....הבטחתי לו שלשלי יש בשר לבן , הם לא זורחים וכל אחד יהלום ....חצי קארט !!  בדרך לעוד לקוח מרוצה....  כידוע דיגי האנטיאס מחפשים פתיון זוהר עם טיפה אחת של אורניום אני עושה אותם זוהרים לכל העונות אצלי הלקוחות לא מחפשים יהלומים לבנים אצלי הם מחפשים פתיונות זוהרים אז אתה בדרך לעוד לקוח מרצה אצלי הלקוחות כבר חזרו לקחת עוד כמה פעמים ובמסרים אני גם יכול לומר לך מי  לקוח מרוצה זה לקוח שחוזר  יאלה חברים בעל הבית השתגע מוכר סבידות בצמוד לחתימה על משכנתא מי אמר אני ולא בא  תעזרו לי להוכיח לטל שאצלי הסחורה יותר טובה מקווה שהלקוחות שלך לא לקחו אותם למאכל....  אצלי הלקוח חי , בריא , מרוצה וחוזר עם הדגים הביתה....  יאללה חברים....הקונה קלמארי בודד בחמישים שקלים יקבל ברכה מהרב פינטו לחיים מאושרים מאחורי הסורגים !!! הקונה שניים בתשעים שקלים....יקבל גם מדים !  אני נכנע  כי חוץ מהרב פינטו הם ירצו לראות גם את אולמרט, קצב ועוד רבים ו"טובים" ונגד זה אין לי עוד מה להציע חוץ מוענונו 
|
|
|
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #35 ב- : ינואר 10, 2016, 10:28:02 AM » |
|
מישהו מוכר באזור המרכז קלמרי ? תודה 0529218925
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #36 ב- : ינואר 10, 2016, 11:55:51 AM » |
|
מישהו מוכר באזור המרכז קלמרי ? תודה 0529218925
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
זה שנכנע בהודעה שלפניך מוכר !! ממליץ בחום !! 
|
|
|
|
yossid
|
הים הוא המרגוע האמתי שלי חבר פורום
מנותקגיל:
64
דייג חוף ומז'רז'ר
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #37 ב- : ינואר 10, 2016, 23:11:02 PM » |
|
טל כנראה שמחר נתאם מפגשון לקחת קלאמרי ואם יש לך גם סבידה או שתיים יהיה עוד יותר מושלם. ואם אתה יוצא מחר להריח ים, רק תגיד
|
תמיד תזכרו... שהדג שיושב אצלכם בצלחת, נמצא שם רק כי הוא פתח את פיו לאכול!!!
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #38 ב- : ינואר 12, 2016, 11:59:34 AM » |
|
טל כנראה שמחר נתאם מפגשון לקחת קלאמרי ואם יש לך גם סבידה או שתיים יהיה עוד יותר מושלם. ואם אתה יוצא מחר להריח ים, רק תגיד
בכיף.
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
טל ובנצי איזה פריירים אתם כולכם שניים, מה נכנסים לתחרות..תלמדו מעניין חברות הסלולאר, תתאמו ביניכם מחיר שוק קבוע וגבוה ותרוויחו יותר  עד שיבוא כחלון ויראה לכם מאיפה משתין הדג  (לא במקרה של חברות הגז ופיצוי המכמורתנים אני מסתייג)
|
|
עריכה אחרונה: ינואר 18, 2016, 19:10:27 PM על ידי סאמח הצפר
|
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
טל ובנצי איזה פריירים אתם כולכם שניים, מה נכנסים לתחרות..תלמדו מעניין חברות הסלולאר, תתאמו ביניכם מחיר שוק קבוע וגבוה ותרוויחו יותר  עד שיבוא כחלון ויראה לכם מאיפה משתין הדג  (לא במקרה של חברות הגז ופיצוי המכמורתנים אני מסתייג) סאמח אתה אולי לא שמת לב אבל המחירים מתואמים אנחנו כבר מדברים באונקיות של זהב וקראטים של יהלומים לסבידה אחת בודדה 
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
|
|
טל ובנצי איזה פריירים אתם כולכם שניים, מה נכנסים לתחרות..תלמדו מעניין חברות הסלולאר, תתאמו ביניכם מחיר שוק קבוע וגבוה ותרוויחו יותר  עד שיבוא כחלון ויראה לכם מאיפה משתין הדג  (לא במקרה של חברות הגז ופיצוי המכמורתנים אני מסתייג) סאמח אתה אולי לא שמת לב אבל המחירים מתואמים אנחנו כבר מדברים באונקיות של זהב וקראטים של יהלומים לסבידה אחת בודדה  
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
טל ובנצי איזה פריירים אתם כולכם שניים, מה נכנסים לתחרות..תלמדו מעניין חברות הסלולאר, תתאמו ביניכם מחיר שוק קבוע וגבוה ותרוויחו יותר  עד שיבוא כחלון ויראה לכם מאיפה משתין הדג  (לא במקרה של חברות הגז ופיצוי המכמורתנים אני מסתייג) סאמח אתה אולי לא שמת לב אבל המחירים מתואמים אנחנו כבר מדברים באונקיות של זהב וקראטים של יהלומים לסבידה אחת בודדה   מקווה שיש הנחה לחברי פורום על הקאראט
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
לכל מי שהיזמין קלמרי אין כבר כמעט קלמרי ועכשיו יש סבידות כרגע אני עמוס בבקשות לסבידות חיים בעיקר בימי חמישי אם מישהו צריך באמצע השבוע אני אשתדל להשיג לכם נא לתאם איתי לפני
|
|
|
|
טל.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
50
|
|
לכל מי שהיזמין קלמרי אין כבר כמעט קלמרי ועכשיו יש סבידות כרגע אני עמוס בבקשות לסבידות חיים בעיקר בימי חמישי אם מישהו צריך באמצע השבוע אני אשתדל להשיג לכם נא לתאם איתי לפני
ואצלי זה הפוך....יש קלמארי בשפע. בפרטי למעוניינים.
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|