| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 4/11/2015 | מרכז - הרצליה | מים מלוחים | גלי | 30 - 40 מטר | דיג מסירה- ג'יגינג |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 6 | גיג בינוני - אימפריאל חביתוש | אינטיאס /שולה / אריצולה (סריול אטלנטי) | 2 | 24 |
הדו"ח:
אז השנה יצאתי קצת לגיג באיזור המרכז והיו תפיסות לא רעות ...כמובן שהיו גם יציאות ללא דגים שלא נתלהב יותר מדי
נתחיל בטונית - יציאה מיפו עם ג'וני הסקיפר התותח ,בתכנון 6 חברים בפעול מגיעים 4 אין מה לעשות סגרנו לנו את הסירה אז עולים . אני עם שני סטים אחד לחי ואחד לגיג . ג'וני שם אותנו על הבוץ ב 40 מטר ותוך רבע שעה יש 10 סנפנים שוחים בגיגית עם חמצן טרי .
עולים לנקודה שם מקל בסטנד עם סנפן ומתחילים לג'גג .שום דבר וכלום
מה לא עושים ואיזה גיג שיש לא מחליפ מיטב החברות והדגמים אבל כלום לא קורה . אחרי שעה ג'וני יוצא מהתא ושולף סט ואחרי 5 דקות מעלה לנו בפנים אינטיאס יםפה של 6-7 קילו. אנחנו בשוק ממנו טוחנים את המים והוא בנונשלטיות יוצא ודופק לנו אחד בפנים .מקבלים מוטיבציה וממשיכים לעבוד . קובי נותן בטונית יפה של 6.5 קילו נעילה ראשונה בגיג והבחור בשמיים עבודה יפה קובי ! . אחרי שאני כבר בקריזה שלא נוגע כלום מצהיר רק שיגע פעם אחת ואני משחיל אותו !!! ואכן זה קורה טונית חמורה דופקת לי ונותן שתי ריצות יפות מאוד - יותר מ 70 מטר חוט בחוץ עבודה רגועה ואיטית וג'וני נותן לה לטעום גנצ' ..
כיף של פייט למרות שהתאכזבתי רציתי אינטיאס ! בהמשך שני סוסים דופקים על שני חברים אחרים שפשוט לא מצליחים לעצור אותם כנראה באמת סוסים רציניים ואנחנו עם ציוד לא כבד במיוחד . בסטים של החי לא הייתה נגיעה .
יציאה שניה לגיג הפעם באיזור הרצליה . ארבע שעות של כלום פשוט לא להאמין רק פלמידה גדולה שלקחה לי בכל יציאה גיג אהוב
דריפט אחרון מכריז הסקיפר וכמו שכתוב בספרים מכה יפה אצלי נותן לו הוק סט לאבטח אותו ויאאלה לעבודה אחרי 3-4 דקות מעלה אינטיאס יפיוף של כמעט 7 קילו ואני מבסוט עד השמיים
סוף סוף אינטיאס ! טסים למרינה יום עבודה לפנינו ...יציאה שלישית לגיג שוב איזור הרצליה גם פה כמו במקרים הקודמים טוחנים את המים בשלל גיגים במשקלים שונים לקראת תשע וחצי +- מכה יפה על המקל שלי הפעם אני מרגיש משקל טוב אבל לא זכרתי שסגרתי את הקלצ' כל כך חזק . מלחמה טובה עם כמה יציאות חוט ואחרי 5-6 דקות עולה צללית מכובדת מהמים הסקיפר נותן לה גנצ' והיא בסירה ... אני לא מאמין דו"ס של כמעט 17 קילו !!! אושר גדול אצלי
בבדיקה של האסיסט הוא פוצץ אחד ועלה על קרס בודדת כנראה הנגיחות קרעו אחד מהם . מסופק מהדג שולח תמונות ויושב לXL קריר ...ציוד גיג - מקל פרו טרסט עד 150 גרם
שימנו ספרוס PG 8000
חוט ליין סיסטם 43 ליברה 2.5 PE
אסיסטים של decoy ,vankfoot
בציאה (ללא תמונה ) עלה זרזיר של 2.5 קילו שקיבל את הכבוד להיות על שולחן ראש השנה שלי ...
עוד בתמונה זוג גומברים שעלו על DUO SLD 125 ביציאה מהחוף - השנה היו הרבה גומברים נחמדים , אקשן כיפי שלא נירדם בקיץ ...
אשתדל להעלות יותר דוחות סמוך לתפיסות ...

צוות המורים!