| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 3/11/2015 | דרום - אשדוד | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 30 - 40 מטר | דיג מקיאק בים - ג'יגינג |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 0600 | גיג בינוני - | אינטיאס /שולה / אריצולה (סריול אטלנטי) | 1 | 3-4 |
| 0700 | גיג בינוני - | לוקוס - חפש (דקר אלכסנדרוני) | 1 | 2.5 |
| 0730 | גיג בינוני - | פלמידה לבנה / פלמוד (סקומברן זריז) | 1 | 1.5 |
| 0930 | גיג בינוני - | פארידה (ספרוס מצוי, שינן החוט) | 1 | 1.2 |
הדו"ח:
שבת בבוקר וצוות יורדי הים כמעט בהרכב מלא מתייצב בחוף ( נעדרים – זינגר שעובד משה הצדיק ששומר שבת וערן שבטח רץ איזה 60 ק"מ איפה שהוא)

הנבחרת כוללת 3 קיאקים ממונעים ( דורון , גילי וזיו) 3 הובי אאוטבק (מוטי ,רונן ואנוכי ) ואחד חותר (קובי)
10500 והתמונה של 6 רכבים עם קיאקים על החוף. מזכיר תמונה לפני מבצע, פורקים ציוד מתארגנים
דורון הפטריוט מניף דגל על הקיאק כאילו פתח התנחלות .....

נכנסים לים רוח מזרחית קלילה ונעימה ומתחילים לעבר הנקודה הראשונה. בדרך גוררים אבל אין תגובה מצד הדגים.
מגיעים לנקודה ומתפרסים, מתחילים לעבוד וכעבור זמן קצר מכיוון ההובי הצהוב של מוטי נשמע ...הופ....הופ...הופה יש לי משהו חזק..
מצמצם לכיוונו (אולי יצטרך עזרה) אבל הבחור עובד יפה ומעלה אינטיאס ראשון שמוערך 3-4 קילו , שמחה וששון ,
אינטיאס ראשון של מוטי אי פעם והבחור עומד בהבטחתו ונעמד על הקיאק ומתחיל לרקוד.
.... אני בטוח שתיכף נצטרך לדוג אותו אבל לבחור יש שווי משקל .....רונן ננעל על לוקוס קטן שמקבל טיפול עדין נשיקה וחוזר למיים
אני עובד עם ג'יג 60 גרם (מאיה בולט) כסוף עם גב ירוק לימוני , בדרך למעלה כמה הקפצות והופ....... משהו עוצר את החכה הוקסט קטן גלגול ועוד אחד ויש ריצה למטה ...... עובד איתה בנחישות ופתאם כלום חוט רפוי ...
אני מקלל ומניח את החכה על הברכיים וכבר חושב בטח חתכה את החוט ... הלך הגי'ג האהוב ...
אבל פתאום בוווום ריצה מטורפת שוב והחכה כמעט בורחת לי ( אל דאגה מאובטחת)
מתעשת מהר וממשיך להביא אותה חצי דקה והיא ברשת על הקיאק
פלמידה יפה של קילו וחצי 
בהמשך גילי עם לוקוס יפה של 2.5 קילו

וקובי מפציץ עם פרידה של קילו מאתיים, חתיכה ורודה ויפיפיה
.צהריים הרוח הופכת לצפונית ומברברת את הים , מורידים רצועות קלאמר והפרידות מתחילות לנשנש אבל ללא תפיסות חוץ ממוטי שמוציא עוד אחת חמודה לצלחת.
(בפעם הבאה ריג סביקי לפרידות – לקח מבצעי )דורון משחרר 2 לוקוסים קטנים
ורק אצל זיו העסק יבש..... אין מה לעשות ככה זה לפעמים
בדרך חזרה מתחברים לממונעים ושרותי גרירה יוצאים לדרך..
זה הזמן להתרווח לאחור למשמש אפרסמון ולחכות לחוף.מוטי חייב לסגור את היציאה המהנה הזו בהתהפכות עם גלי החוף שבאים מהצד ואם אתה לא שם לב מרביצים לך לרוחב הקיאק ושולחים את הציוד ואותך למיים... הסיפור נגמר במזל ללא שברים של החכות אבל הרולרים אוכלים חול

יציאה מהנה ביותר של צוות מדהים עם שלל מגוון שכל אחד מוציא משהו אחר

בחנייה אחרי העמסת הכלים והציוד ,,,כמובן קובי האחד והיחיד שם קפה על הגזייה ושולף חבילת וופלים והיציאה הזו מקבלת טעם מתוק תרתי משמע

אז מקווה שבפעם הבאה הצוות יהיה שלם ונשתדל באמצע שבוע בשביל משה