הסרטון זה כבר ליגת! האם הסרטון זה דרך הפינאקל סטודיו שבזמנו הדרכת אותי עליו? האם השיר לדעתך לא יעבור סינון ביוטיוב? מאיפה מורידים ומה החוקים שם ? אני מבלבל לגבי זה!
ופעם הבאה תעלה את החיוך של איתמר בסרטון גם כן סלאמאת סאמח
סאמח היקר משתמש בתוכנה בפינאקל רק שהפעם החלטה הייתה לקנות אותה כי יש הרבה יותר אפשרויות
היום אני משתמש ב- פינאקל 19 החדש כולל רישיון מלא לתוכנה .
ויש עוד כמה תוכנות שאני משתמש במקביל שהם יותר קשות להבנה , אני מגיע מרקע של תקליטן
אז יש עוד כמה תוכנות שאני משתמש לעריכה סרטונים בצורה של קליפים למועדונים , ואז הדברים
נעשים הרבה יותר מורכבים , בקשר לעלות סרטונים ב- YOUTUBE יש דרך הרבה יותר טובה
זה פשוט לקחת שיר שהוא instrumental ואז אין לך בעיה של זכויות יוצרים ,במידה ואתה
לוקח שיר שהוא כולל הזמר כאן מתחיל להיות בעיה ,ואז מורידים לך את השיר מהסרטון .
תודה מוטי איפה אפשר להוריד אינסטרומנטלים כאלו?
עריכה אחרונה: נובמבר 01, 2015, 22:16:43 PM על ידי סאמח הצפר
-------------------------------
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
מוטי, הטרחון זה הפרגון של נפטון לוהמתנה ממנו למינוי שלך כמנהל פורום דיג פתיונות...
יופי של דו"ח על ערב דיג כהלכתו - וההקדשה היא אכן לאיש יקר .... מסתבר כי מי שלא מתיאש לבסוף זוכה בפרס
על הסרטון כל מילה מיותרת, פשוט יפיפה... העריכה עם הקדימון והסיומת זה וואו ענק - סרטון לתפארת ISF דג יפה תמיד כייפ לראות... והצילום של אורגיית הסרטנים מרתק...
אחלה דוח! הסרטנים האלו מכה לא נורמאלית.. יום חמישי שעבר, אכילות בלי סוף (ככה חשבתי) ונאדה! גורנישט! כלום!! עד שאחד החברה בהמשך החוף (פלמחים) הוציא מפלצת עם צבטות.. הלכתי לקשקש איתו קצת.. ומסתבר שזה כבר המפלצת צבטות השלישי שלו.. שהוא היה שם כבר 6 שעות ודג אחד! אחד!!!!!! ועוד דיי מסכן למראה.. מסוג הדגים שאני הייתי מחזיר לים.
תגיד מוטי, בנוגע לחרוזים... יש כאלו עם חור יותר קטן? אני רוצה ריג ממונו 0.35... או שבלי שום קשר אתה ממצליץ לי על 0.40?
דוח מעולה כרגיל מקבלים ממך רק מקצוענות לא רק בדיג אלא גם בסרטונים והטיפים.
לגבי הסרטנים פשוט מוציאים את החשק לדוג , בחודשיים האחרונים כל פעם שהולך מוציא בן 4-7 סרטנים, מחכה לריג המושלם שיגרום להם לדלג על הדג התפור או הקלמארי .
היי מוטי הדלקת אותי על החוט בד 10 ליברה 1 של איזה חברה 2 החכה של יוקי עם הטבעות ההפוכות 3מה משקל המישקולת 4 איזה רולר שימנו החדש ? 5 מה משקל המישקולת 6 לא ניקרע לך החוט בזריקה ? 7 מה המרחק המשוער מעל 150 ? מעל 170 ? תודה ג׳קי