| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 1/11/2015 | כללי: ים התיכון | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 8 | - קלאמרי | לוקוס - אירדי (דקרנית אדומה) | 1 | מידה 40 |
הדו"ח:
לפני הדו"ח... (אני לא אחראי לשיר ששמו בסרטון
)לעניינו.. לא נוהג לכתוב דו"חות על אירועים מסוג זה, אבל כשאתה פותח את הפורום ויש ימים שהוא סטטי מדיי בלי תנועה, כיף לרענן מעט ולראות דברים חדשים גם שזה סתם דו"ח בקטנה... וגם כמובן עבר למעלה מחודש מהדג האחרון שהוצאתי... שהיה בגודל נורמאלי...

מוצ"ש: אחרי שהלכנו לנחם את המשפחה של חבר טוב שהלך לבית עולמו- ת.נ.צ.ב.ה, מדברים אני איתי דן ומתן מתי לצאת.... בסוף החלטנו שעת יציאה בין 1-3 והתפצלנו ל2 נקודות שונות 2 זוגות- כמו בקומנדו הימי

אני ואיתי מריצים את הלילה על הוצאת קלאמרי, כאשר אני מוציא 1 והוא 10...חחח
בפעם הקודמת הוצאתי יותר, טוב נו לא חשוב

מפה לשם הלילה נגמר.... אין נגיעות על המקלות של החי, גם בזרזור לא הניב תוצאות, החלטתי לשים קלאמרי קטן שאיתי הוציא- 40 גרם בערך... פצפון

אחרי 20 דקות שומע מכה.... שם יד על החכה וסוגר קלאצ... פתאום כיפופון למקל... הוקסטטטט
ואז איך לא?!
נכנס לסלע... יצא לכמה שניות ושוב נכנס.... המתנתי בסבלות אחרי הוראות של איתי הקברניט, עד שיצא... המסכן ננעל בין זימיו ולא נותר לו סיכוי לחיות
... אחרי זה זרקתי וללא שום דפיקה לא היו קרסים ביציאה מהמים... אבונפחא?? 
מה שכן... שעתיים לפני המקל של איתי רקדדדדדדדדדדדדדדדדד אבל לא נתפס לצערנו... היה משהו טוב זה בטוח...
אז רצינו אנטיאס... ובא מלך הים- (האס) אמנם פעוט בגילו.... אבל תמיד כיף להפגש עם לוקוס באשר הוא

ישתבח המלך... כרגיל!
קישור:

כאן -