תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
30/10/2015 | צפון: שבי ציון -עכו | מים מלוחים | שקט עד גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים | ||||
---|---|---|---|---|
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
05:30 | דמוי דג בינוני - Xorus Patchinko 100 | גומבר (גומבר טורפני) | 1 | 50 גרם אולי :) |
06:00 | גיג בינוני - Hayabusa Jack eye | טרכון ים תיכוני | 1 | 800 גרם |
הדו"ח:
אחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא יודע איך להתחיל את הדוח בכללל

נתחיל עם השבוע הזה, הרבה דברים קרו.
מבחנים קשים, לימודים 12 שעות ביום, נולדה לי אחיינית , ועכשיו הדג

את הציוד קיבלתי לפני שבועיים בערך, לא יצא לי לצאת לדוג איתו בכלל, לא התאפשר.
לפני כמה ימים אמרתי אין מצב אני לא יוצא השבוע, שני אחים שלי לא יכולים כי לאחד נולדה בת לשני פשוט לא התאפשר.
אז מחליט לגרור חבר.
כבר כל השבוע מפנטז על הדג, אפילו על הדמוי שיתפוס את הדג, ווואלה צדקתי חח על אותו הדמוי שפינטזתי עליו תפסתי.
מתעורר ב-4 , 4 וחצי כבר באוטו בדרך לחבר ומשם לים.
מגיעים לים, מסדרים את החכות ומנסים קלמרי, לא יוצא כלום..
סבבה, התחיל להיות יותר מואר אז מחליט להתחיל לנסות את החכה עם דמוי כלב Xorus Patchinko 100 , זורק ורואה שעובד יפה ומאוד כיף לתפעל את הדמוי עם החכה, פתאום משום מקום אני מקבל ברקס נחמד ממש על החוף, אמרתי בטח בגלל החזרה של המים לים הדמוי נמשך.. מסתבר שלא.. מושך ומעיף דג לחוף..
מסתכל ו.. וואללה גומבר קטן קפץ לבקר, תמונה ושחרור.
ממשיך לדוג, עובר מקומות ולא עובד כלום.
נזכרתי בדיוק שדיברתי עם ארז (fish factor) על עבודה עם הג'יג hayabusa jack eye והוא הסביר לי בדיוק מה לעשות.
אמרתי יאללה ננסה, הוצאתי את הג'יג עליתי על השובר ופשוט זרקתי לקיבינימט, מרחק מטורף, חכה מעולה שעשתה לי את היום.
מתחיל להקפיץ, כל פעם משנה את כמות ההקפצות ומשחק עם הדמוי.
פתאום בא ה - ברקס!
מתחיל למשוך ועדיין לא מבין מה קורה, עד שהדג מחליט שבא לו לשחק איתי קצת ומתחיל לפתוח מבערים.
רץ ימינה ושמאלה ונצמד לשובר לסלעים ואני רק מתפלל שלא יקרע (הייתי עם לידר פלורו) מביא אותו אלי קרוב וקולט שאין לי איך להרים אותו, שואל מסביבי אם יש למישהו רשת ולאף אחד אין.. כבר הייתי מוכן להסתכן ולרדת לכיוון הדג אבל פתאום במזל מישהו מרחוק הגיע עם רשת ועל זה אני חייב להגיד תודה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
מרימים את הדג, מביאים אותו למקום מבטחים, תמונה מהירה, שליחה לקבוצה של המשפחה וחזרה לנסות.
זורק כמה פעמים עד שהג'יג נתקע בסלע ונקרע (את האמת טעות שלי, כי הסתכלתי לפני וראיתי שהלידר משופשף אבל המשכתי בכל זאת)
לפחות הלידר נקרע קרוב לקשר ולא איבדתי מהחוט הראשי.
אמרתי יאללה נפרוש, היה כיף ומספיק דג אחד

ציוד:
חכה - Graphiteleader Tiro EX 4-22g
רולר - Shimano Rarenium C3000HG
חוט - Varivas P.E LINE Seabass Max Power Tracer #0.8
פלורו: Seaguar R18 16LB
דמויים: Xorus Patchinko 100 , Hayabusa Jack eye
ושיהיה לכולם חוטים מתוחים