פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומים כלליים ושרותים לחברים
  שוק פתוח (אחראי: rafi)
   דמויים חדשים בקופסה למכירה של דיוואה |
עמודים: 1 [2]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: דמויים חדשים בקופסה למכירה של דיוואה (נקרא 4532 פעמים) |
הדפסה |
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
צור קח הכל בפרופורציה ואל תשפוט ישר , סה"כ לאחר שרז רשם שהמחיר יותר זול מהאיבי נכנסתי לראות ובאיביי היה יותר זול מהמחיר שהוא הציג , עכשיו אחרי שרשמתם את התגובות נכנסתי שוב לאיביי ושמתי לב לעלות המשלוח גם.
אז אפשר לדבר לפני שמתנפלים ולהציג את הדברים בצורה יותר ברורה.
תודה בכל אופן
ואני מציע שבפעם הבאה תסמוך על מה שהמוכר כותב ואם יש לך ספקות תבצע את הבדיקות שלך רק שתקפיד לעשות אותם כמו שצריך לפני ולא אחרי שמעירים לך בכל מקרא איך שלא תסובב את זה המחיר שהוצע הוא מחיר הוגן והרבא יותר זול מבכל מקום אחר בארץ לדמויים באיכות הזו
|
|
|
|
raz_p
|
דייג זרזור בעיקר חבר פורום    
מנותקגיל:
25
דג באשדוד
|
|
צור קח הכל בפרופורציה ואל תשפוט ישר , סה"כ לאחר שרז רשם שהמחיר יותר זול מהאיבי נכנסתי לראות ובאיביי היה יותר זול מהמחיר שהוא הציג , עכשיו אחרי שרשמתם את התגובות נכנסתי שוב לאיביי ושמתי לב לעלות המשלוח גם.
תודה בכל אופן
ואני מציע שבפעם הבאה תסמוך על מה שהמוכר כותב ואם יש לך ספקות תבצע את הבדיקות שלך רק שתקפיד לעשות אותם כמו שצריך לפני ולא אחרי שמעירים לך בכל מקרא איך שלא תסובב את זה המחיר שהוצע הוא מחיר הוגן והרבה יותר זול מבכל מקום אחר בארץ לדמויים באיכות הזו תודה על העזרה והכנות וההצדקה המחיר באמת זול אומנם אם מזמינים 2 מאיביי זה יוצא פחות משתלם לקנות ממני בכל מקרה מה שטוב שמי שרוצה רק אחד אז יש חיסכון של 6 ש"ח ומי שרוצה 2 ובכלל לקנות זה יגיע יותר מהר ובמיוחד אם הוא בא לקחת אז זה יותר משתלם ויותר מהיר מכל הזמנה באינטרנט, זה מה שטוב שאני כמוכר מעניק למי שרוצה לקנות
|
-------------------------------
|
|
IP: [
מחובר ]
|
|
|
רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תודה בכל אופן
ואני מציע שבפעם הבאה תסמוך על מה שהמוכר כותב ואם יש לך ספקות תבצע את הבדיקות שלך רק שתקפיד לעשות אותם כמו שצריך לפני ולא אחרי שמעירים לך בכל מקרא איך שלא תסובב את זה המחיר שהוצע הוא מחיר הוגן והרבה יותר זול מבכל מקום אחר בארץ לדמויים באיכות הזו תודה על העזרה והכנות וההצדקה המחיר באמת זול אומנם אם מזמינים 2 מאיביי זה יוצא פחות משתלם לקנות ממני בכל מקרה מה שטוב שמי שרוצה רק אחד אז יש חיסכון של 6 ש"ח ומי שרוצה 2 ובכלל לקנות זה יגיע יותר מהר ובמיוחד אם הוא בא לקחת אז זה יותר משתלם ויותר מהיר מכל הזמנה באינטרנט, זה מה שטוב שאני כמוכר מעניק למי שרוצה לקנות אין לך מה להצטדק בכלל אתה 100% בסדר בדבר הזה מי שלא רוצה שלא יקנה אם הוא חושב שזה יקר שילך לזרזר עם כפית חד פעמית
|
|
|
|
raz_p
|
מנותקגיל:
25
דג באשדוד
|
|
 |
|
|
תודה בכל אופן
ואני מציע שבפעם הבאה תסמוך על מה שהמוכר כותב ואם יש לך ספקות תבצע את הבדיקות שלך רק שתקפיד לעשות אותם כמו שצריך לפני ולא אחרי שמעירים לך בכל מקרא איך שלא תסובב את זה המחיר שהוצע הוא מחיר הוגן והרבה יותר זול מבכל מקום אחר בארץ לדמויים באיכות הזו תודה על העזרה והכנות וההצדקה המחיר באמת זול אומנם אם מזמינים 2 מאיביי זה יוצא פחות משתלם לקנות ממני בכל מקרה מה שטוב שמי שרוצה רק אחד אז יש חיסכון של 6 ש"ח ומי שרוצה 2 ובכלל לקנות זה יגיע יותר מהר ובמיוחד אם הוא בא לקחת אז זה יותר משתלם ויותר מהיר מכל הזמנה באינטרנט, זה מה שטוב שאני כמוכר מעניק למי שרוצה לקנות אין לך מה להצטדק בכלל אתה 100% בסדר בדבר הזה מי שלא רוצה שלא יקנה אם הוא חושב שזה יקר שילך לזרזר עם כפית חד פעמית לא הבנתי אותך קצת ולא הבנתי מה הבעיה.. אשמח שתגיד לי מה העיה או מה "לא בסדר" לדעתך ונראה מה אפשר לעשות בעניין (להביע דעה, להגיב בחזרה, לשנות משהו כו') מי שזה יקר לא מוזמן לא לקנות, מי שבאמת יבין בסוך יקנה ויצא לו זול בוא רק לא נגרור את זה לריב וקללות ואפשר לדבר 
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
 |
|
|
תודה בכל אופן
ואני מציע שבפעם הבאה תסמוך על מה שהמוכר כותב ואם יש לך ספקות תבצע את הבדיקות שלך רק שתקפיד לעשות אותם כמו שצריך לפני ולא אחרי שמעירים לך בכל מקרא איך שלא תסובב את זה המחיר שהוצע הוא מחיר הוגן והרבה יותר זול מבכל מקום אחר בארץ לדמויים באיכות הזו תודה על העזרה והכנות וההצדקה המחיר באמת זול אומנם אם מזמינים 2 מאיביי זה יוצא פחות משתלם לקנות ממני בכל מקרה מה שטוב שמי שרוצה רק אחד אז יש חיסכון של 6 ש"ח ומי שרוצה 2 ובכלל לקנות זה יגיע יותר מהר ובמיוחד אם הוא בא לקחת אז זה יותר משתלם ויותר מהיר מכל הזמנה באינטרנט, זה מה שטוב שאני כמוכר מעניק למי שרוצה לקנות אין לך מה להצטדק בכלל אתה 100% בסדר בדבר הזה מי שלא רוצה שלא יקנה אם הוא חושב שזה יקר שילך לזרזר עם כפית חד פעמית לא הבנתי אותך קצת ולא הבנתי מה הבעיה.. אשמח שתגיד לי מה העיה או מה "לא בסדר" לדעתך ונראה מה אפשר לעשות בעניין (להביע דעה, להגיב בחזרה, לשנות משהו כו') מי שזה יקר לא מוזמן לא לקנות, מי שבאמת יבין בסוך יקנה ויצא לו זול בוא רק לא נגרור את זה לריב וקללות ואפשר לדבר  מה לא הבנת  רותם אמר שאתה בסדר גמור ומי שלט מתאים לו שלא יקנה יותר ברר מיזה לא יכול להיות
|
|
|
|
raz_p
|
מנותקגיל:
25
דג באשדוד
|
|
 |
|
|
תודה בכל אופן
ואני מציע שבפעם הבאה תסמוך על מה שהמוכר כותב ואם יש לך ספקות תבצע את הבדיקות שלך רק שתקפיד לעשות אותם כמו שצריך לפני ולא אחרי שמעירים לך בכל מקרא איך שלא תסובב את זה המחיר שהוצע הוא מחיר הוגן והרבה יותר זול מבכל מקום אחר בארץ לדמויים באיכות הזו תודה על העזרה והכנות וההצדקה המחיר באמת זול אומנם אם מזמינים 2 מאיביי זה יוצא פחות משתלם לקנות ממני בכל מקרה מה שטוב שמי שרוצה רק אחד אז יש חיסכון של 6 ש"ח ומי שרוצה 2 ובכלל לקנות זה יגיע יותר מהר ובמיוחד אם הוא בא לקחת אז זה יותר משתלם ויותר מהיר מכל הזמנה באינטרנט, זה מה שטוב שאני כמוכר מעניק למי שרוצה לקנות אין לך מה להצטדק בכלל אתה 100% בסדר בדבר הזה מי שלא רוצה שלא יקנה אם הוא חושב שזה יקר שילך לזרזר עם כפית חד פעמית לא הבנתי אותך קצת ולא הבנתי מה הבעיה.. אשמח שתגיד לי מה הבעיה או מה "לא בסדר" לדעתך ונראה מה אפשר לעשות בעניין (להביע דעה, להגיב בחזרה, לשנות משהו כו') מי שזה יקר לו מוזמן לא לקנות, מי שבאמת יבין בסוך יקנה ויצא לו זול בוא רק לא נגרור את זה לריב וקללות ואפשר לדבר  מה לא הבנת  רותם אמר שאתה בסדר גמור ומי שלא מתאים לו שלא יקנה יותר ברור מזה לא יכול להיות עכשיו אני לא מבין למה לא הבנתי 
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
raz_p
|
מנותקגיל:
25
דג באשדוד
|
|
מעוניין בדמוי 12.8 גרם תמורת מחיר יותר ריאלי
רשמתי מחיר באמת מעולה ויותר זול מאיביי, אומנם משלוח עוד 14 ש"ח בערך אבל בלי משלוח ואם יש אפשרות לאיסוף עצמי יוצא ממש משתלם ביחס למחירים אתה חוסך 6 ש"ח ממחיר באיביי אתה מעוניין בשני הדמויים האלה? (הדיוואה ds בשני הצבעים) אתה קרוב לאשדוד? אם אתה מעוניין אז אולי אסדר לך מחיר יותר זול כמה שאני יכול ומעוניין 
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
 |
|
|
תודה בכל אופן
ואני מציע שבפעם הבאה תסמוך על מה שהמוכר כותב ואם יש לך ספקות תבצע את הבדיקות שלך רק שתקפיד לעשות אותם כמו שצריך לפני ולא אחרי שמעירים לך בכל מקרא איך שלא תסובב את זה המחיר שהוצע הוא מחיר הוגן והרבה יותר זול מבכל מקום אחר בארץ לדמויים באיכות הזו תודה על העזרה והכנות וההצדקה המחיר באמת זול אומנם אם מזמינים 2 מאיביי זה יוצא פחות משתלם לקנות ממני בכל מקרה מה שטוב שמי שרוצה רק אחד אז יש חיסכון של 6 ש"ח ומי שרוצה 2 ובכלל לקנות זה יגיע יותר מהר ובמיוחד אם הוא בא לקחת אז זה יותר משתלם ויותר מהיר מכל הזמנה באינטרנט, זה מה שטוב שאני כמוכר מעניק למי שרוצה לקנות אין לך מה להצטדק בכלל אתה 100% בסדר בדבר הזה מי שלא רוצה שלא יקנה אם הוא חושב שזה יקר שילך לזרזר עם כפית חד פעמית לא הבנתי אותך קצת ולא הבנתי מה הבעיה.. אשמח שתגיד לי מה הבעיה או מה "לא בסדר" לדעתך ונראה מה אפשר לעשות בעניין (להביע דעה, להגיב בחזרה, לשנות משהו כו') מי שזה יקר לו מוזמן לא לקנות, מי שבאמת יבין בסוך יקנה ויצא לו זול בוא רק לא נגרור את זה לריב וקללות ואפשר לדבר  מה לא הבנת  רותם אמר שאתה בסדר גמור ומי שלא מתאים לו שלא יקנה יותר ברור מזה לא יכול להיות עכשיו אני לא מבין למה לא הבנתי  אני רק מפרגן אתה אחלה אם הייתי מזרזר בטוח הייתי שמח מכזה מבצע
|
|
|
|
raz_p
|
מנותקגיל:
25
דג באשדוד
|
|
עדיין רלוונטי שווה ביותר שלא מבין למה עוד לא קנו (אומנם היו מתעניינים אבל חלק לא הבנתי כל כך למה הם לא חוזרים אליי וכו') אז עדיין רלוונטי, דמויים טובים של חברה טובה ומוכרת אם מישהו רוצה משלוח אולי אולי אוכל לסדר לא ומי שיכול לבוא יהיה הכי טוב כך יחסוך את דמי המשלוח ויצא הרבה יותר משתלם במיוחד בקנייה של רק דמוי אחד ויחסוך לי את השליחה בדואר  אז כבר העונה מתחילה ויש נשנושים מצד הדגים מי שמעוניין זה הזמן להתחדש בדמוי אחד או שתיים  אם תהיה היענות ומקווה שכך יהיה אולי אזמין ואמכור עוד כמה דמויים אחרים מעוד חברות מוכרות ובמחיר שווה בארץ ואולי גם מאיביי 
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 24, 2015, 01:39:23 AM על ידי raz_p
|
|
|
|
מחובר ]
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
כרגע נכנסתי ומאוד לא אהבתי את השרשור הזה... ראשית, לטעמי לא לעניין כל ה"עליהום"... מה בדיוק קרה?! נכתב "מוכן לקנות במחיר יותר ראלי"... - הכוונה ברורה שמביע נכונות לרכוש במחיר יותר נמוך... זה אולי לא הניסוח הכי טקטי אך לגיטימי אם סבר שהמחיר מופרז (ומה אילו היה צודק?!)... לאחר מכן לישי ציין כי שגה מאחר ולא שם לב לעלות המשלוח, כאן זה היה אמור להסתיים!!! ברגע שחבר פורום כותב בנימוס כי שגה - מה פשר כל המשך ההתדינות המיותרת בנושא?!! על המשך האמירות המיותרות חבל להרחיב - מאוד מיותרות ולא מתאימות!!! בצדק כתב לישי- אז אפשר לדבר לפני שמתנפלים ולהציג את הדברים בצורה יותר ברורה.
זו תמיד היתה דרכנו וזו תשאר דרכו של הפורום - מדברים ולא מתנפלים. הפינג-פונג בו המשכתם רז ורותם, היו מיותר ולא במקום. מה בדיוק היתה המטרה בזה?!! אגב רז, מטרתך להיות צודק וגיבור - או למכור?!! כי לדעתי - אם איבדת את הקונה שהתעניין, איבדת אותו לא בגלל המחיר אלא בגלל הסגנון... בכל מקרה, בהצלחה במכירה... נ.ב. לא פחות חשוב ומופנה לכולם, מו"מ על מחירים צריך שיתנהל בפרטי ולא בשרשור!!!
|
|
|
|
raz_p
|
מנותקגיל:
25
דג באשדוד
|
|
 |
|
|
כרגע נכנסתי ומאוד לא אהבתי את השרשור הזה... ראשית, לטעמי לא לעניין כל ה"עליהום"... מה בדיוק קרה?! נכתב "מוכן לקנות במחיר יותר ראלי"... - הכוונה ברורה שמביע נכונות לרכוש במחיר יותר נמוך... זה אולי לא הניסוח הכי טקטי אך לגיטימי אם סבר שהמחיר מופרז (ומה אילו היה צודק?!)... לאחר מכן לישי ציין כי שגה מאחר ולא שם לב לעלות המשלוח, כאן זה היה אמור להסתיים!!! ברגע שחבר פורום כותב בנימוס כי שגה - מה פשר כל המשך ההתדינות המיותרת בנושא?!! על המשך האמירות המיותרות חבל להרחיב - מאוד מיותרות ולא מתאימות!!! בצדק כתב לישי- אז אפשר לדבר לפני שמתנפלים ולהציג את הדברים בצורה יותר ברורה.
זו תמיד היתה דרכנו וזו תשאר דרכו של הפורום - מדברים ולא מתנפלים. הפינג-פונג בו המשכתם רז ורותם, היו מיותר ולא במקום. מה בדיוק היתה המטרה בזה?!! אגב רז, מטרתך להיות צודק וגיבור - או למכור?!! כי לדעתי - אם איבדת את הקונה שהתעניין, איבדת אותו לא בגלל המחיר אלא בגלל הסגנון... בכל מקרה, בהצלחה במכירה... נ.ב. לא פחות חשוב ומופנה לכולם, מו"מ על מחירים צריך שיתנהל בפרטי ולא בשרשור!!!אני מעונין למכור במחיר שרשמתי, אולי אם מישהו יקנה את הולם ביחד יהיה אפשר לדבר על מחיר וכמובן יעשה בפרטי המחירים שרשמתי לא יקרים יחסית לדמויים ושווים את המחיר הנ''ל שאר ההתתכבות מאז היה צורך לעבור לשיחה בפרטי אך לא זכור לי למה לא עשיתי זאת באותו יום... בכל מקרה מי שמעוניין עוד רלוונטי והמחיר שווה במיוחד בארץ מי שיבוא לקח יצא יותר משתלם כמו שהסברתי כבר
|
|
עריכה אחרונה: נובמבר 30, 2015, 10:51:02 AM על ידי raz_p
|
|
|
|
מחובר ]
|
|