פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   ספירת המלאי הראשונה |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
דו"ח דיג: ספירת המלאי הראשונה (נקרא 2310 פעמים) |
הדפסה |
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
 |
|
|
תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | 28/10/2015 | צפון: ראש הנקרה-נהריה | מים מלוחים | גועש | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
תפיסות דגים |
שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
20:00 | - בובל,ה פשוטה | קלמארי (דיונון) | 6 | לא חשוב |
הדו"ח:חמישי בצהריים מקבל טלפון מצור "אולי יוצאים לקלאמרי היום, יש לך סרבל?" ברור שלא , עוד לא תפסתי משהו ששוה לקנות סרבל בשבילו , אבל אתם יודעים, בכל זאת זה צור, ואם הוא מזמין לדייט , כדאי להתלבש בהתאם. מרים טלפון לרוני בכרמיאל ושואל אם יש סרבל במידה שלי , התשובה חיובית. יורד אחרי העבודה ומצטייד בלבוש המתאים. שעה 18:10 טלפון מצלצל ממספר שאני לא מכיר , על הקו צור " הלך לי הטלפון רשום מספר של גיא" , רושם את המספר ומתאמים את נקודת המפגש. מתארגן ויוצא מהבית , עם כל הבלאגן במזג אויר לאחרונה אני מאושר שאין גשם , אך ככל שאני מתקרב לים יורד גשם זלעפות , מרים לגיא טלפון באמצע הדרך לשאול אם הם עדיין בכיוון , ואכן כן , הם ממשיכים בשלהם, אז אם כבר התלבשתי , ממשיך. ככל שאני מתקרב לים הגשם נחלש , וכאשר הגענו כבר למקום היו כמה טיפות שעוד התעקשו לבקר, אבל זך הכל היה יבש. אז יוצאים צור,גיא ואלון מהרכב , שלום שלום ומתפצלים לזוגות ומתמקמים. לאחר כמה זריקות רואים מופע של ברקדוה על המים , כמו אבן שזורקים על פני המים היא מקפצת לה , כיוון שעוד לא תפסנו כלום , צור מציע לנסות עם דמוי. מרכיב דמוי ומנסה קצת , אבל ברגע שצור מוציא את הקלאמרי הראשון נכנס בי התקף קנאה (קטן ) ואני חוזר לנושא הדייט. בשעתיים וחצי שהייתי עם החברה , יצאו שישה קלאמרי , אחד מהם נאה ביותר. אז תודה לצור על ההזמנה , תודה לשמיים שהצליחו להתאפק ולא להשתין עלינו לכמה שעות. ולאח שלי יהיו עכשיו כמה קלאמרי ליציאות הבאות שלו  המשך יום טוב זוהר 
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 29, 2015, 07:49:34 AM על ידי TookTook
|
|
-------------------------------
!Preserving Recreational Fishing, One Fisherman at a Time
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יפה! מדהים הברק שלהם כשהם טריים.
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אחלה דוח . למה באמת לא ניסיתם לטרגט את הברקודה? האם זה בכלל אפשרי לזרזר בלילה
|
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
ניסיתי במשך כמה דקות , אבל המטרה של היציאה היתתה קלאמרי.
|
|
|
|
|
אחלה קלמרי שבעולם! מקווה סופש סוף סוף לצאת לנסות את הציוד קצת
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
|
|
|
|
אחלה דוח .
מדהים לשמוע על אנשים שהגשם לא עוצר אותם מלהגיע לים.
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
יופי של דוח סידאת לנו אכן היתה אחלה יציאה שהתחילה במופע ברקים מרהיב באופק והסתימה שעה אחרי שהלכת בגשם תורדני ים שעלה וגל גדול שעשה לי מקלחת למרות הסרבל  ולמי שמתעניין במלאי אזכך זוהר 6 אלון 6 צור 7 גיא 9
|
|
|
|
dayagos
|
חבר פורום
מנותקגיל:
38
|
|
מברוק איזה חברותא מדהימה  ותענוג של שלל מה הייתה שיטת העבודה עם הבובה?
|
הג'יגים האלו קורצים לכם? דברו איתי ולא תתאכזבו 0528000694
|
|
|
TookTook
|
חבר_ISF חבר פורום
מנותקגיל:
50
מי שם? ....זוהר
|
|
מה הייתה שיטת העבודה עם הבובה?
אני באופן אישי ביצעתי גם את שיטת צור , זריקה , המתנה , הקפצה,גלגול איטי, המתנה וכו' וגם את שיטת אלון ( הצצתי ) , זריקה , גלגול מהיר עם הקפצה, המתנה,גלגול מהיר עם הקפצה,המתנה,גלגול איטי נראה לי שתיהן עובדות.
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
מברוק על ספירת המלאי הראשונה שלך  רק מאוחר יותר שמעתי מצור שזו הפעם הראשונה אבל אם היינו יודעים עוד בחוף, חבל לך על הזמן איזה קולולולולולולו וצהלולים ופאדיחות  היה כיף להיפגש ושלא תחשוב שהרבצנו כמויות אחרי שהלכת. יצאו עוד 4 חתיכות וזהו...
אני באופן אישי ביצעתי גם את שיטת צור , זריקה , המתנה , הקפצה,גלגול איטי, המתנה וכו' וגם את שיטת אלון ( הצצתי ) , זריקה , גלגול מהיר עם הקפצה, המתנה,גלגול מהיר עם הקפצה,המתנה,גלגול איטי נראה לי שתיהן עובדות. כנראה שלא הצלחת להציץ לי 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
קיבלתי הזמנה מצור, אז כדאי מאוד לנצל אותה  שלל קלמרי מכובד לכל הצוות שלכם ביציאה הזו 
|
|
|
|
רותם.ב
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
ניסיתי במשך כמה דקות , אבל המטרה של היציאה היתתה קלאמרי. הבנתי כל הכבוד על ההתמדה במטרה
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
אני באופן אישי ביצעתי גם את שיטת צור , זריקה , המתנה , הקפצה,גלגול איטי, המתנה וכו' וגם את שיטת אלון ( הצצתי ) , זריקה , גלגול מהיר עם הקפצה, המתנה,גלגול מהיר עם הקפצה,המתנה,גלגול איטי נראה לי שתיהן עובדות. אלה בדיוק השיטות להדליק את הקלאמרים, לא משנה איזו מהם כל עוד יש הקפצה טובה  הסבידה לעומתם לא דורשת יותר מגלגול איטי ומשעמם  אחלה יציאה עם חבר'ה לתרפיית הקלאמרים, גיאצוק כרגיל מוביל 
|
|
|
|
AviramLevi
|
צוות המורים! חבר פורום
מנותקגיל:
36
צוות המורים
|
|
איזה מקבצים לכולכם  מרגיש כאילו כישפתם את הבובות סחטיין סחטיין! פתיון והרבה!!!
|
צוות המורים!  צוות המורים!
|
|
|
|
יופי של ספירה  אכן לילה של דייג קלאמרי יכול להיות מהנה מאד בעיקר שיש חברה כאלה איתך  ובטח כאשר הייזרים הקטנים משתפים פעולה  . היה לכם ערב מענג ללא ספק  שאפו
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|