שמע אתה מטורף שאתה מוכר חכה כזאת!
אל תעשה לי חיים קשים sml102;אני עם רגשות מעורבים תאמין לי

יש אפשרות לעשות דואר גוביינא,שאתה משלם בדואר אם בא לך
מה קרה שאתה מוכר את כל הציוד הזה?
כל כך הרבה דמויים טובים שבא לי לבכות

חח
יש לך את כל מה שצריך כדי לחגוג בים, לא צריך יותר מזה (חוץ מים יותר טוב

) (אולי גם בומבט, סיליקונים, ניקלים וג'יגים ששכחתי שאין כאן)
כל הדמויים במצב טוב בלי שריטות וחלודה?
אין אפשרות לשלם דרך פייפאל? (אם אקנה משהו.. בינתיים שמתי עין על 14 דמויים בערך אבל עדיין הרבה כסף..)
למרות שדרך מה שאמרת בדואר יותר טוב למי שמקבל את המשלוח כי ככה הוא ישלם כאשר הוא יקבל בטוח את החבילה
אבל איך בדיוק זה עובד? (חושב אם אפשר לעבוד על מישהו ולא לשלם או לא למסור למי שרצה את החבילה)
לפי מה שאני חושב אמור להיות מחיר לשחרור החבילה שזה המחיר שאתה קובע לדמויים שאותו אחד הזמין
אם זה ככה אז זה די בטוח ככה מי שמוכר לא יצטרך להסתבך אם העניין שלא קיבל את הכסף או רק את חלקו ככה מי שקונה בטוח יקבל את החבילה בלי לאבד את הכסף
בפייפאל יש אפשרות שהקונה לא יקבל את החבילה (בתנאי שמשלם ואז שולחים לו את החבילה) (או להפך למרות שלא הייתי כקונה עושה את ההפך)
מה שטוב בפייפאל שאתה מקבל את הכסף ישירות תוך דקה והוא בחשבון שלך
בכל מקרה לא מאמין שיקרה משהו כי נראה לי כולם פה הגונים (מקווה

) ובסוף תמיד אפשר למצוא את הפתרון אם הייתה בעיה לאחד הצדדים

חח
בכל מקרה יש יתרונות וחסרונות אפשריים בשני השיטות
הבנתי אבל שעדיף (לפחות לקונה) את הדרך של תשלום בדואר וסך הכל זה יעלה לו בסביבות ה 10 ש"ח תוספת לדרך משלוח זאת (אומנם אם צריך לשלוח המחאה של הסכום בחזרה לשולח זה עוד 10 ש"ח שעדיף לחסוך ולוודא עם השולח/מוכר לשלם לו ישירות לחשבון בנק הדואר ככה גם הכסף בטוח יגיע לשולח/מוכר במהירות בלי לחכות או לאבד את הכסף איכשהו
סתם סיבכתי קצת את עצמי אבל טוב לדעת ולחשוב על מה אפשרי שיקרה ומה יותר טוב או פחות רע

על הדרך גם שיתפתי אחרים שידעו ויחשבו