|
|
| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | | 23/10/2015 | דרום - אשקלון | מים מלוחים | גלי | 10 - 20 מטר | דיג חופי בים - פתיונות (סרף) |
| תפיסות דגים |
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 22:00 | קלמארי - | לברק-חלק | 1 | 1-1.5 |
הדו"ח:אחרי לחץ חברתי מהפורום עלה הדוח  הייתי באשקלון אצל ההורים ולא מוותר על אף יציאה לא משנה עם העם הפוך או פלטה פשוט יוצא יותר לנפש ועם בא דג אז מה יכול להיות יותר טוב במיוחד חתיכה כזאת אחרי חודש פלוס של יובש בדרך כלל זורק הכי רחוק שאני יכול אבל הפעם א רתי לאבא מה יכול להיות בוא ננסה פה קרוב וזרקתי אחרי 7-8 דקות אני רואה מכה יפה ומרגע המתנתי אחרי עוד שתיי דקות הייתה שוב מכה יפה והחזרתי לה קונטרה בתחלתי לגלגל לא הייתה מלחמה מי יודע מה אז חשבתי לעצמי שוב פעם סרטן עד שראיתי את הדג במים ואת ההרגשה אתם יכולים כבר לנחש .  
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 23, 2015, 18:34:38 PM על ידי MOTI-M
|
|
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
24
|
|
איזה חתיכה !  רוצים לראות עוד דוחות ממך ! 
|
|
-------------------------------
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
יופי של לברק סידרת לך ולגבי הסוג מדובר בלברק חלק
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
מייקל
|
חבר פורום    
מנותקגיל:
37
דייג בוס
|
|
חתיכה יפה ואחלה יציאה  בהצלחה בבאות 
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
פעם אחרונה אני מסדר את התמונות  אחלה של דוח ועוד דג כזה נמצא במקום הנכון עכשיו , יופי של דג אח יקר מחכים לעוד דוחות 
|
|
|
|
|
|
|
תודה חברים
אני לא הכי טוב ולכתוב ככה בגלל זה לקח זמן
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
תודה חברים
אני לא הכי טוב ולכתוב ככה בגלל זה לקח זמן
יוסי רק תכתוב  בקשר לזריקה רחוקה , גם אני קצת ירדתי מהעניין בזמן אחרון ודג יותר בקרוב והולך טוב 
|
|
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
דוח יפה על תפיסה של לברק יפה , מברוק אחי  כחול שתכתוב יותר הכתיבה שלך תזרום טוב יותר ,אל תתבייש לכתוב ולהגיב בהצלחה בהמשך
|
|
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
כבוד גדול על הלברק היפיוף! ניסוי וחדשנות מביאים תוצאות
|
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
|
|
ראשית יופי של דוח עם פרס מכובד כפי שאמרו אכן לברק חלק וחתיכה נאה ביותר 2 טיפים ברשותך..... לברקים בדר"כ לא מסתובבים סולו , אלא בזוגות או בלהקה של 5-6 פריטים, לכן שווה לאותה נקודה שבו נתפס לזרוק שוב , אולי יגיע הבן-זוג  שנית אם מחפשים לברקיםהם תמיד קרוב ולא ברחוק , לברקים נתפסו בעטמק של 50 ס"מ , דבר שדייגי חוף לעתים מסרבים להאמין שיש שם דגים אז בהצלחה בפעם הבאה ואל תשכח לשתף אותנו 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
|
היה חשוך מידי בשביל לדעת לאיפה באמת זרקתי אבל היה ברור לי שאני צריך לזרוק שוב ושוב קרוב
|
|
|
|
|
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #12 ב- : אוקטובר 24, 2015, 15:04:24 PM » |
|
אחלה של דוח ואחלה בחלה של דג.... כמו שאמרו החברים... תרגול מביא שלמות.. ככל דתעלה יותר, זה יהפך קל יותר וטוב יותר.. יישר כוח  Sent from my LG-D802 using Tapatalk
|
|
|
|
|
|
Longcast
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אחלה דוח חתיכה מכובדת אליפות תמשיך להפציץ ולשתף
|
|
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
אחלה לברק בפתיונות  בתאבוןלך. למה צריך לחץ פיזי עדין להעלות את הדו"ח  ? פשוט לא להתבייש ולהעלות 
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|