פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 הוואי הפורום, שמירת הים ודיני דיג
  על החוף (אחראים: rafi, Kobiarava)
   היום זה יום מושלם לקלמארי |
עמודים: [1] 2
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: היום זה יום מושלם לקלמארי (נקרא 2675 פעמים) |
הדפסה |
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
לכל דיגי הקלמארי אין יום יותר מושלם מהיום לדוג קלמארי צאו בלילה ותדוגו קלמארי כי הם יהיו בכל מקום ובבוקר תנו לאנטיאסים בראש 
|
-------------------------------
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
מה עם מחר בחמש ככה?
|
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
מה עם מחר בחמש ככה?
|
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
מה עם מחר בחמש ככה?
5 בבוקר עדיין טוב 5 בערב תשכח מזה
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
מתי להערכתך מתחיל הזינוק בגובה הים? מניסיוני האישי כ-10-12 שעות לפני העלייה הם כבר נעלמים או פשוט לא מגיבים ...
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
אז מצבי טוב  אם אני לא יתעצל לזרזר אותם..
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
מתי להערכתך מתחיל הזינוק בגובה הים? מניסיוני האישי כ-10-12 שעות לפני העלייה הם כבר נעלמים או פשוט לא מגיבים ...
אני מעריך שבסביבות 10 בבוקר יתחיל השינוי פלוס מינוס שעה
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אני מעריך שבסביבות 10 בבוקר יתחיל השינוי פלוס מינוס שעה נראה שהפעם פיספסנו כולנו... השנוי התחיל עוד באמצע הלילה ובאור ראשון כבר היה מבולגן...
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #8 ב- : אוקטובר 24, 2015, 11:26:03 AM » |
|
בדיוק כך גיא ,אני מגיע לחוף ב 3:00 בבוקר, ים רגוע בשעה 4:00 בבוקר מתחיל רוח חזקה מאוד וכך הים עולה , בשעה 6:00 קיפול של הציוד והביתה ,להחזיק את החכה ביד לא הייתי יכול בגלל הרוח , מזל שאני כבד אחרת הייתי עף .
Sent from my G7-L01 using Tapatalk
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #9 ב- : אוקטובר 24, 2015, 16:26:53 PM » |
|
בדיוק כך גיא ,אני מגיע לחוף ב 3:00 בבוקר, ים רגוע בשעה 4:00 בבוקר מתחיל רוח חזקה מאוד וכך הים עולה , בשעה 6:00 קיפול של הציוד והביתה ,להחזיק את החכה ביד לא הייתי יכול בגלל הרוח , מזל שאני כבד אחרת הייתי עף .
בטח בנצי המניוק שלח את כולנו לדוג ונשאר לישון 
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #10 ב- : אוקטובר 24, 2015, 16:32:57 PM » |
|
בטח בנצי המניוק שלח את כולנו לדוג ונשאר לישון  אל תדאג גם אני הופתעתי בדיוק כמוכם  הספקתי להוציא 4 קלמארי מושלמים לזריקה פתאום משום מקום קמה רוח רעה שהעיפה לי כל זריקה את הדמוי חזרה לפרצוף  והגלים לא איחרו לבוא נשארתי לראות את הזריחה כשהים כבר לא מאפשר זריקה לאנטיאס והלכתי הבייתה מנופח מאוויר של ים אם רידינג היה פתוח הייתי זורק בתוך הבריכות שגם שם נכנסים אנטיאסים
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #11 ב- : אוקטובר 24, 2015, 16:36:59 PM » |
|
בטח בנצי המניוק שלח את כולנו לדוג ונשאר לישון  אל תדאג גם אני הופתעתי בדיוק כמוכם  הספקתי להוציא 4 קלמארי מושלמים לזריקה פתאום משום מקום קמה רוח רעה שהעיפה לי כל זריקה את הדמוי חזרה לפרצוף  והגלים לא איחרו לבוא נשארתי לראות את הזריחה כשהים כבר לא מאפשר זריקה לאנטיאס והלכתי הבייתה מנופח מאוויר של ים אם רידינג היה פתוח הייתי זורק בתוך הבריכות שגם שם נכנסים אנטיאסים סתם מסתלבט  מקווה שתקבל הזדמנות להחזיר את הקלמארים למים בקרוב 
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #12 ב- : אוקטובר 24, 2015, 16:38:12 PM » |
|
בטח בנצי המניוק שלח את כולנו לדוג ונשאר לישון  אל תדאג גם אני הופתעתי בדיוק כמוכם  הספקתי להוציא 4 קלמארי מושלמים לזריקה פתאום משום מקום קמה רוח רעה שהעיפה לי כל זריקה את הדמוי חזרה לפרצוף  והגלים לא איחרו לבוא נשארתי לראות את הזריחה כשהים כבר לא מאפשר זריקה לאנטיאס והלכתי הבייתה מנופח מאוויר של ים אם רידינג היה פתוח הייתי זורק בתוך הבריכות שגם שם נכנסים אנטיאסים סתם מסתלבט  מקווה שתקבל הזדמנות להחזיר את הקלמארים למים בקרוב  כבר הצתברו לי יותר מידי קלמארי להחזיר למים 
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #13 ב- : אוקטובר 24, 2015, 16:40:15 PM » |
|
בטח בנצי המניוק שלח את כולנו לדוג ונשאר לישון  אל תדאג גם אני הופתעתי בדיוק כמוכם  הספקתי להוציא 4 קלמארי מושלמים לזריקה פתאום משום מקום קמה רוח רעה שהעיפה לי כל זריקה את הדמוי חזרה לפרצוף  והגלים לא איחרו לבוא נשארתי לראות את הזריחה כשהים כבר לא מאפשר זריקה לאנטיאס והלכתי הבייתה מנופח מאוויר של ים אם רידינג היה פתוח הייתי זורק בתוך הבריכות שגם שם נכנסים אנטיאסים סתם מסתלבט  מקווה שתקבל הזדמנות להחזיר את הקלמארים למים בקרוב  כבר הצתברו לי יותר מידי קלמארי להחזיר למים  אויייי, מסכככככןןןןןןןןן 
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
 |
בעניין:
« הגיב #14 ב- : אוקטובר 24, 2015, 16:52:43 PM » |
|
בטח בנצי המניוק שלח את כולנו לדוג ונשאר לישון  אל תדאג גם אני הופתעתי בדיוק כמוכם  הספקתי להוציא 4 קלמארי מושלמים לזריקה פתאום משום מקום קמה רוח רעה שהעיפה לי כל זריקה את הדמוי חזרה לפרצוף  והגלים לא איחרו לבוא נשארתי לראות את הזריחה כשהים כבר לא מאפשר זריקה לאנטיאס והלכתי הבייתה מנופח מאוויר של ים אם רידינג היה פתוח הייתי זורק בתוך הבריכות שגם שם נכנסים אנטיאסים סתם מסתלבט  מקווה שתקבל הזדמנות להחזיר את הקלמארים למים בקרוב  כבר הצתברו לי יותר מידי קלמארי להחזיר למים  אויייי, מסכככככןןןןןןןןן  תאר לעצמך מה זה לפתוח את המקרר ולראות 30 קלמארי קפואים שהיו יכולים להיות פוטנציאל ל-30 אנטיאסים  לא מסכן? 
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2