shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
עודכן
|
-------------------------------
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
יאללה קצת  ומקווים להרבה  שיכנס אלינו סוף סוף  תודה שרגא הצדיק אין כמוך  לא לנגב 
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 22, 2015, 23:39:08 PM על ידי אליהו בנימין
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
נכון מאוד שינוי מאוד גדול ,היה לי תכנון לצאת ב- 3 בבוקר ואני רואה שהים עולה לא רק זה ,שגם מהירות הרוח עולה שזה מה שאני לא אוהב , אני מוכן ללכת לדוג גם בים של 2 מטר רק שלא יהיה רוח 
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
נכון מאוד שינוי מאוד גדול ,היה לי תכנון לצאת ב- 3 בבוקר ואני רואה שהים עולה לא רק זה ,שגם מהירות הרוח עולה שזה מה שאני לא אוהב , אני מוכן ללכת לדוג גם בים של 2 מטר רק שלא יהיה רוח  חברה הים יהיה בסדר עד הצהריים אני יוצא לנסות לאנטיאס בבוקר שרגא אתה בא? גם חבר שלי יריחו יהיה איתי 
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
52
|
|
נכון מאוד שינוי מאוד גדול ,היה לי תכנון לצאת ב- 3 בבוקר ואני רואה שהים עולה לא רק זה ,שגם מהירות הרוח עולה שזה מה שאני לא אוהב , אני מוכן ללכת לדוג גם בים של 2 מטר רק שלא יהיה רוח  חברה הים יהיה בסדר עד הצהריים אני יוצא לנסות לאנטיאס בבוקר שרגא אתה בא? גם חבר שלי יריחו יהיה איתי  אז אני בבוקר בים 
|
|
|
|
shragam
|
מנותקגיל:
57
|
|
יש שוב שינוי בתחזית התחזית אומרת ים גבוה כבר על הבוקר ורוחות צפוניות חזקות.
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
יש שוב שינוי בתחזית התחזית אומרת ים גבוה כבר על הבוקר ורוחות צפוניות חזקות. יותר נכון צפון מזרחיות מה שישאיר את הים נמוך אבל אולי עם ברבורים רק ביום ראשון תשתנה המגמה והרוחות יעברו לדרומיות ולאחר מכן למערביות שירימו את הים בינתיים הים ישאר רגוע
|
|
|
|
GilH99
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
יש איזה שקע שמסתובב בים ומבלבל את התחזיות. אומנם הרוחות צפון מזרחיות, אבל יכולים להיכנס סוואלים מהעומק. בקיצור...תסתכלו לים לפני שיוצאים  גיל
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 23, 2015, 21:32:52 PM על ידי Gh99
|
|
|
|
|
shragam
|
מנותקגיל:
57
|
|
התחזיות כל כמה שעות משתנות  . הים עלה כבר באמצע הלילה בקיצור לחכות שיתייצב ולהסתכל במצלמות על הים לפני היציאה
|
|
|
|
|
נכון מאוד שינוי מאוד גדול ,היה לי תכנון לצאת ב- 3 בבוקר ואני רואה שהים עולה לא רק זה ,שגם מהירות הרוח עולה שזה מה שאני לא אוהב , אני מוכן ללכת לדוג גם בים של 2 מטר רק שלא יהיה רוח  חברה הים יהיה בסדר עד הצהריים אני יוצא לנסות לאנטיאס בבוקר שרגא אתה בא? גם חבר שלי יריחו יהיה איתי  בנצי יקירי עם הבנתי טוב את האיום המרומז אז אני נימצא במרינה בנהריה אתה מוזמן מתי שרק תרצה נבדוק את חוכמת המיקלדת ואם לא הבנתי נכון אז סליחה לא היה כוונה לפגוע
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
נכון מאוד שינוי מאוד גדול ,היה לי תכנון לצאת ב- 3 בבוקר ואני רואה שהים עולה לא רק זה ,שגם מהירות הרוח עולה שזה מה שאני לא אוהב , אני מוכן ללכת לדוג גם בים של 2 מטר רק שלא יהיה רוח  חברה הים יהיה בסדר עד הצהריים אני יוצא לנסות לאנטיאס בבוקר שרגא אתה בא? גם חבר שלי יריחו יהיה איתי  בנצי יקירי עם הבנתי טוב את האיום המרומז אז אני נימצא במרינה בנהריה אתה מוזמן מתי שרק תרצה נבדוק את חוכמת המיקלדת ואם לא הבנתי נכון אז סליחה לא היה כוונה לפגוע דקל אין כאן איום ובטח שלא כלפיך. האזכור של ה"חבר" של בנצי הגיע אחרי תקופה שבה תחושת הבטחון בגלל המצב הבטחוני היתה לא טובה...
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
נכון מאוד שינוי מאוד גדול ,היה לי תכנון לצאת ב- 3 בבוקר ואני רואה שהים עולה לא רק זה ,שגם מהירות הרוח עולה שזה מה שאני לא אוהב , אני מוכן ללכת לדוג גם בים של 2 מטר רק שלא יהיה רוח  חברה הים יהיה בסדר עד הצהריים אני יוצא לנסות לאנטיאס בבוקר שרגא אתה בא? גם חבר שלי יריחו יהיה איתי  בנצי יקירי עם הבנתי טוב את האיום המרומז אז אני נימצא במרינה בנהריה אתה מוזמן מתי שרק תרצה נבדוק את חוכמת המיקלדת ואם לא הבנתי נכון אז סליחה לא היה כוונה לפגוע דקל אין כאן איום ובטח שלא כלפיך. האזכור של ה"חבר" של בנצי הגיע אחרי תקופה שבה תחושת הבטחון בגלל המצב הבטחוני היתה לא טובה... אם באמת כך הדבר אז סליחה אני חוזר בי 
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
|
|
נכון מאוד שינוי מאוד גדול ,היה לי תכנון לצאת ב- 3 בבוקר ואני רואה שהים עולה לא רק זה ,שגם מהירות הרוח עולה שזה מה שאני לא אוהב , אני מוכן ללכת לדוג גם בים של 2 מטר רק שלא יהיה רוח  חברה הים יהיה בסדר עד הצהריים אני יוצא לנסות לאנטיאס בבוקר שרגא אתה בא? גם חבר שלי יריחו יהיה איתי  בנצי יקירי עם הבנתי טוב את האיום המרומז אז אני נימצא במרינה בנהריה אתה מוזמן מתי שרק תרצה נבדוק את חוכמת המיקלדת ואם לא הבנתי נכון אז סליחה לא היה כוונה לפגוע דקל אני דג ביפו בגלל המצב הבטחוני אני מסתובב עם אקדח ברשיון כמובן לא משנה מה יקרה אף פעם אני לא יאיים על אף אחד עם אקדח כי אנחנו לא במערב הפרוע בלי עין הרע אני גם בנוי מספיק טוב כדי להתמודד בידיים כמעט עם כל אחד ואני גם אף פעם לא מדבר ברמיזות כי אני רוצה שהצד השני יבין אותי ולא שינסה להבין אותי אם אני ארצה לאיים על מישהו אני פשוט יאיים ולא ירמוז ועד היום אני לא זוכר שאיימתי על מישהו אי פעם עכשיו כשאתה יודע איפה אני דג ואיפה אתה דג אז אתה מבין שכנראה אף פעם לא ניפגש
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|