| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 17/10/2015 | צפון רחב : חיפה - חדרה | מים מלוחים | גלי | 20 - 30 מטר | דיג מסירה- ג'יגינג |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| צהריים | גיג גדול - gigging world 215 gr | נצרן ים-תיכוני (חזיר ים) | 2 | 2 קילו |
| 1600 | גיג גדול - gigging world 215 gr | פלמידה לבנה / פלמוד (סקומברן זריז) | 1 | ברח והשאיר מזכרת |
הדו"ח:
כוח לקום בבוקר אין כלכך.
מחליט על יציאה מאוחר בתקווה שהים נשאר רגוע בצהריים...התחזית השתנתה אבל התכנון נשאר כמו שהוא.
3 יציאות בסגנון סלו פיטש לא הניבה דגים!
הפעם זה כן הצליח...הנה סיכום:
הגעה לנקודה, איתור סימני נצרנים(ראו תמונה-ומקווה שכל אחד יתאמץ לקחת תמונות שמהם אפשר ללמוד המון) והורדה עליהם אצלי בסלו, ואצל חבר (דרגאם) בג'יגלייט, שתי נעילות על סלו פיטש ובזה שבירת יובש בסלו

הרוח מתחזקת, הים עולה ומתברבר, מקווים שיירגע עד החשיכה אבל זה לא השתנה בכלל.
לעלות לעמוק יותר כבר לא רלוונטי! נעילה אצלי עוד פעם ושחרור בלי לדעת מה היה. אצל דרגאם כמה אבו נפחות שהיה להם חשק על הג'יג שלו

ירידה לרדוד...סוף דריפט, מעלים ג'יגים...בא להניע מנוע, רואה בפיש פיינדר סימנים של הרבה דגים שכנראה לא ביזרי אלא משהו גדול, אבל סימנים כחולים בצורה שלא הכרתי...הבעיה שהסימנים כבר בסוף המסך (לא צולם)..יעני שהם עברו אותנו. בכל זאת שוב מורידים מהר בתקווה למשהו...כמה הקפצות ואצלי נעילה יפה על הג'יג אבל שתי שניות ומשתחרר
בלי לדעת מה היה שם ולמרות 4 קרסים על ג'יג הסלו!!!!!!אבל, מעלה את הג'יג ומתגלה לי ג'יג שקיבל כמה חורים שלא הייתי מאחל אותם לאצבע שלי..ממש במרכז הג'יג! התלבטות בין חניתן לפלמידה בסוף היה ברור שזה פלמידה לבנה\פלמוד! והלהקה כנראה היתה של פלמודים שהם כבר פה!
כך הסתיים יום נחמד מאוד של דיג...,תודה לדרגאם על כל העזרה והליווי
אגב, לגבי פלמודים, ראו מאמר שהעליתי לגבי גרירה עבורם בפורום דיג מסירהhttp://israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=23685.msg278535;topicseen#new
חוטים מתוחים לכולם

אז תודה רבה לך על עוד יציאה כייפית ומהנה,תמשיך בדרכך ובהצלחה. 

צוות המורים!