פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   ניצני קלמרי |
עמודים: [1] 2
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: ניצני קלמרי (נקרא 3070 פעמים) |
הדפסה |
|
|
|
 |
|
|
| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | | 16/10/2015 | מרכז רחב: חדרה - תל אביב יפו | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים |
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 20:00 | דמוי דג בינוני - | קלמארי (דיונון) | 2 | |
הדו"ח:מחליטים מאתמול שיוצאים לחפש ברקודות בשקיעה. קובעים בשעה שש. אני מגיע בשש וחצי, אחד החברים החליט להאריך את השנ"צ ללילה ולא הגיע.  מקבל אותנו ים עובד, רוח חזקה שמקשה את הזריקה מערבה. כל זריקה חצי שפולה בחוץ. מרגיז נורא  . משעה שש וחצי עד שבע וחצי מנסים וזורקים, מחליפים ומנסים שוב ללא כל תגובה מצד הדגים. בשלב מסויים אני מאיר עם הפנס על המים בסמוך למזח ורואה דג שוחה באדישות במקביל למזח, לא מזהה איזה. זורק זריקה מושלמת, הדמוי שוחה מולו ואין תגובה, מענין  ... אחרי זה הוא כבר נעלם. רבע לשמונה השותף אומר שהוא צריך ללכת, מבקש 5 דקות לחפש קלמרי ונענה בחיוב. מחמש בבובה חדשה זריקה ראשונה, הקפצה אחת והופ! התנגדות ומשיכות! איזה כיף! התחלנו!  השותף ישר מחבר בובה וזורק בתקווה שיחמדו את הדמוי שלו, אך לצערי ללא תוצאות. משחרר את הקלמרי, תמונה, ממשיך לזרוק ובזריקה השישית בערך הופ! יש התנגדות, אומנם חלשה יותר אבל עדיף מכלום! יוצא קלמרי קטן יותר ומצטרף לחברו שמשתזף מאור הירח. ממשיך מספר זריקות, השותף צריך לזוז ואני איתו. מחליט לשחרר את הקלמרי הפעם, אולי פעם הבאה ניקח... מעניין איך היה נגמר הערב אם היינו נשארים עוד. 2 קלמרים מתוך כ 10 זריקות, יחס לא רע.  הם מגיעים! שתהיה עונה משובחת! שבת שלום, דני.   
|
|
-------------------------------
Major Craft Crostage 9'0'' 7-23g --------------- Shimano Rarenium CI4 2500FA ------------------------ YGK G-soul X8 1PE Varivas Violente Ajing Master 7'7'' 0.5-8g --- Shimano Rarenium CI4 1000FB --- Sunline Small Game PE-HG 0.6PE
|
|
|
|
|
אחלה דו"ח  יש יותר ויותר פעילות מצד הקלמרי גם לי יצא ליתפוס היום אחד שהשפריץ לי דיו על על החולצה...  בהצלחה בתפיסות הבאות
|
|
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
כל דוח על קלמרי רק מעלה לי יותר את החשק לנסות לתפוס אותם 
|
|
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
|
|
תענוג לראות שהחייזרים האלה כבר פה ובכמויותת יפות כי אחריהם מגיעים ................האינטיאסים  אכן 2 חתיכות מ 10 זריקות....קונה כל יום  בהצלחה ביציאה הבאה דני 
|
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
יופי של פתיחת עונה גם אני יצאתי אתמול לחפש אותם וזכיתי לפתוח את העונה אם שתי חתיכות
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
זה כבר פרחים, לא ניצנים  אנחנו נוטים להרהר יותר על מה היה קורה אם היינו נשארים עוד קצת וכמה היו נתפסים כי אנחנו דייגים ודייגים זה עם אופטימי אבל הניסיון מלמד שעם קלמארים יש לא מעט מקרים שבזריקה הראשונה יש תפיסה אבל אחר כך אין כלום למשך שעה ארוכה וצריך לעבור מקום... מה היה השיקול לשחרר ולא לקחת?
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
|
תודה על התגובות חברים. זה כבר פרחים, לא ניצנים  אנחנו נוטים להרהר יותר על מה היה קורה אם היינו נשארים עוד קצת וכמה היו נתפסים כי אנחנו דייגים ודייגים זה עם אופטימי אבל הניסיון מלמד שעם קלמארים יש לא מעט מקרים שבזריקה הראשונה יש תפיסה אבל אחר כך אין כלום למשך שעה ארוכה וצריך לעבור מקום... מה היה השיקול לשחרר ולא לקחת? את האמת, אין לי מה לעשות איתם ככ... פתיונות - לא כוס התה שלי, לתת למישהו לפתיונות - אין מכרים בסביבתי, למכור - זה לא אני, לאכול - הבנתי שלא להיט, אלא אם כן יש לך או למישהו מתכון מעניין, אשמח! אם תרצה אשמור לך פעם הבאה, אם אתפוס 
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 17, 2015, 08:48:15 AM על ידי DanyB
|
|
Major Craft Crostage 9'0'' 7-23g --------------- Shimano Rarenium CI4 2500FA ------------------------ YGK G-soul X8 1PE Varivas Violente Ajing Master 7'7'' 0.5-8g --- Shimano Rarenium CI4 1000FB --- Sunline Small Game PE-HG 0.6PE
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
תודה על התגובות חברים. זה כבר פרחים, לא ניצנים  אנחנו נוטים להרהר יותר על מה היה קורה אם היינו נשארים עוד קצת וכמה היו נתפסים כי אנחנו דייגים ודייגים זה עם אופטימי אבל הניסיון מלמד שעם קלמארים יש לא מעט מקרים שבזריקה הראשונה יש תפיסה אבל אחר כך אין כלום למשך שעה ארוכה וצריך לעבור מקום... מה היה השיקול לשחרר ולא לקחת? את האמת, אין לי מה לעשות איתם ככ... פתיונות - לא כוס התה שלי, לתת למישהו לפתיונות - אין מכרים בסביבתי, למכור - זה לא אני, לאכול - הבנתי שלא להיט, אלא אם כן יש לך או למישהו מתכון מעניין, אשמח! אם תרצה אשמור לך פעם הבאה, אם אתפוס  מעריך את ההצעה אבל אחרי ההסבר בהחלט ראוי לשחרר  אני עובד איתם בפיתיונות, חתיכות ושלמים, ואין אחד שמתבזבז (למעט אלו שנטרפים על ידי האבונפחות ביחד עם הקרסים  ) קלמארי אני אוכל במסעדות ובהפקות אצל חברים אבל בבית אני לא מתעסק עם זה...
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
שמח לראות אותם במרכז.  בפעם הבאה צור עימי קשר (אשמח לקבל ולזרוק לאינטיאס)
|
|
|
|
|
|
|
סוף סוף הגיעו!! תודה על השיתוף ואחלה תפיסות!
|
|
|
|
| IP: [
מחובר ]
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
לקחת תפיסת שני קלמארי ועשית מזה דו"ח בונבוניירה  נהניתי לקרוא - יופי של דו"ח... ותמונות יפיפיות... ושלא נתבלבל כי בפוטנציה יום מצוין - נראה כי עוד שעתיים במקום והשלל היה מחומש..
|
|
|
|
|
|
MOGDOG
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אחלה דוח! אני כבר כמה שבועות מנסה ובאמת שאין שום דבר, גם בעכו גם בקריות גם בחיפה וגם בראש הניקרא.. מישהו ניסה בצפון והצליח לאחרונה? או שבאמת תהיה תיקווה ללכת השבוע?( הם באים בלהקות?)
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
אחלה דוח! אני כבר כמה שבועות מנסה ובאמת שאין שום דבר, גם בעכו גם בקריות גם בחיפה וגם בראש הניקרא.. מישהו ניסה בצפון והצליח לאחרונה? או שבאמת תהיה תיקווה ללכת השבוע?( הם באים בלהקות?)
בצפון ראש הניקרא חיפה כבר יש תפיסות לפחות שבועיים אולי יותר אישית תפסתי השבוע באזור נהריה
|
|
|
|
|
|
yoelsh
|
חבר פורום
מנותקגיל:
53
החיים הם כמו גלידה, עם לא מנצלים אותם הם נמסים
|
|
בצפון ראש הניקרא חיפה כבר יש תפיסות לפחות שבועיים אולי יותר אישית תפסתי השבוע באזור נהריה אולי יש תפיסות אך בייחס לקמות הנסיונות זה עדין בחיתולים למרות זאת שווא לנסות לתפוס אותם גם עם הקמוייות קטנות עדיין צור תודה על המידה
|
|
|
|
|
|
צור.
|
חבר פורום
מנותקגיל:
55
052-3770519
|
|
בצפון ראש הניקרא חיפה כבר יש תפיסות לפחות שבועיים אולי יותר אישית תפסתי השבוע באזור נהריה אולי יש תפיסות אך בייחס לקמות הנסיונות זה עדין בחיתולים למרות זאת שווא לנסות לתפוס אותם גם עם הקמוייות קטנות עדיין צור תודה על המידה יואל הכמויות ממש לא קטנות אישית הוצאתי רק 2 אבל אני יודע על אנשים שהוציאו כמויות של 6עד 10 יחידות בערב הלווי כל יציאה תהיה לי כזו כמות בקיצור הם פה ובגדלים יפים
|
|
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2