פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 פורומי דיג מקצועיים
  דיג פתיונות מהחוף - מים מלוחים (אחראים: rafi, אבי חכם)
   קרסים לגומברים - מה גודל וסוג הקרסים המועדפות עליכם לגומבר?! |
עמודים: [1]
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
נושא: קרסים לגומברים - מה גודל וסוג הקרסים המועדפות עליכם לגומבר?! (נקרא 2827 פעמים) |
הדפסה |
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
קרסים רבותי, קרסים... עלתה שאלה באחת התגובות באחד הדוחות שהועלו ביומן דוחות הדיג... ואז חלפה בי המחשבה: מדברים כל כך הרבה על מקלות ורולרים... וחוטים... ופתיונות... אבל למה בקושי מדברים על קרסים?!
מעניין לשמוע ממטרגטי הגומברים מה הקרס/ים המומלצת/ות שלכם לדיג גומברים, סוג וגודל, וכמובן - מדוע הבחירה ומה היתרונות....
ואם כבר, מעניין לשמוע מפי מביני הדבר, איזו קרס לדעתכם איננה מתאימה לדיג גומברים - ומדוע...
זכות הדיבור למביני הדבר...
|
-------------------------------
|
|
|
|
לא כזה מבין גדול אך התפיסה האחרונה של גומבר הייתה על קרסים של 4/0 .
|
|
|
|
Longcast
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אז ככה האמת שרק בזמן האחרון התחלתי לטרגט אותם ואני עדיין לומד בעצמי מימה שלמדתי כאן מהפורום מגיא , מישה , הלל ועוד רבים ובנוסף מהניסיון שלי בהתחלה תפסתי כמה על קרס מס 4 והחלטתי לעבור לקרס מס6 ומעלה על מנת לסנן את הקטנים עד קילו קרס הזאת
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אני אוהב את הקרסים האלו  צוואר קצר, מפתח רחב, OFFSET קל ועין ישרה ולא מעוקמת... קרס חד ביותר, מגיע בקופסאות של 50 יחידות ובמחיר סביר לייעוד שלו 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
IZHAK
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
לא מתיחסים אליך משמע אתה לא קיים
|
|
אני אוהב את הקרסים האלו  צוואר קצר, מפתח רחב, OFFSET קל ועין ישרה ולא מעוקמת... קרס חד ביותר, מגיע בקופסאות של 50 יחידות ובמחיר סביר לייעוד שלו  איזו חנות מחזיקה אותן?
|
אתה ואנחנו ====זה כולם=====נכון?
|
|
|
|
אני אוהב את הקרסים האלו  צוואר קצר, מפתח רחב, OFFSET קל ועין ישרה ולא מעוקמת... קרס חד ביותר, מגיע בקופסאות של 50 יחידות ובמחיר סביר לייעוד שלו  מה המחיר ? ואיפה אפשר לקנות ?
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
אני אוהב את הקרסים האלו  צוואר קצר, מפתח רחב, OFFSET קל ועין ישרה ולא מעוקמת... קרס חד ביותר, מגיע בקופסאות של 50 יחידות ובמחיר סביר לייעוד שלו  איזו חנות מחזיקה אותן? את אלו קניתי במכירת החיסול בקניון החיות אבל יש בחנויות נוספות, אני בטוח  ממליץ לבדוק תמיד את החבילות של קרסים בתפזורת. גם הקרסים שאני עובד לביניות בירדן וגם קרסים לגומברים בים,נקנות בתפזורת ובמחיר שפוי  אני אוהב את הקרסים האלו  צוואר קצר, מפתח רחב, OFFSET קל ועין ישרה ולא מעוקמת... קרס חד ביותר, מגיע בקופסאות של 50 יחידות ובמחיר סביר לייעוד שלו  מה המחיר ? ואיפה אפשר לקנות ? על האיפה עניתי למעלה. המחיר בין חצי ש"ח ל-1 ש"ח, תלוי איפה אתה קונה ובשאר משתנים כמו בכמה קנית, היכרות עם המוכר, אם החנות סוגרת את הבסטה ועוד... 
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
leonzack
|
חבר פורום 
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
גייצ'וק מה החברה של הקרסים ?
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
23
|
|
קניון לחיות יש גם בב"ש.. גיאצוק מניסיון אישי עם הרשת הם עושים טיפולים לרולרים מחליפים חלקים וכו' ?? המחירים אצלם סבירים, יש מבחר והכל. חנות נקייה. גם אחת הזכרונות הטובים שלי בתור ילד הייתי בכל נסיעה לביג מבקש ללכת לשם בחזור, לקנות דגים לאקווריום שהיה לי משם הגיע התחביב משם ומעוד מיליון דברים שונים
|
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
49
יש אכילות ???
|
|
קניון לחיות יש גם בב"ש.. גיאצוק מניסיון אישי עם הרשת הם עושים טיפולים לרולרים מחליפים חלקים וכו' ?? המחירים אצלם סבירים, יש מבחר והכל. חנות נקייה. גם אחת הזכרונות הטובים שלי בתור ילד הייתי בכל נסיעה לביג מבקש ללכת לשם בחזור, לקנות דגים לאקווריום שהיה לי משם הגיע התחביב משם ומעוד מיליון דברים שונים
אני לא חושב שקניון לחיות בבאר שבע זה סניף מרשת ושהם קשורים לחנות המיתולוגית שהיתה בעכו . בכול אופן, זה לא חייב להיות בדיוק הקרסים האלו ולמעשה כול קרס עם צורה דומה יהיה בסדר מבחינתי כשאני מחפש תחליף. מפתח רחב, צוואר קצר, חוד רציני ועין ישרה בלי כיפוף, רצוי פרופיל דק שלא יהיה כבד מדי ושהמחיר לא יעלה על שקל ליחידה... גייצ'וק מה החברה של הקרסים ?
החברה של הקרסים בתמונה היא PHOENIX
|
|
|
|
צחי.א
|
חבר פורום
מנותקגיל:
51
|
|
אני נכנסתי לתחום הגומברים בשנה האחרונה, כמובן שלמדתי הרבה ממהמאמרים שבפורום ובנוסף ע"י גיאצ'וק במספר מפגשים על החוף, הקרס שנתנה לי הכי הרבה תוצאות עם כמעט אפס פספוסים היא גודל 0/6 צוואר ארוך של חברת היבוסה, הצוואר הארוך מאפשר לתפור רצועה של פילה בורי תוך השארת כמעט רוב הקצה חופשי לנעיצה, התוצאות על הקרס הזו היו נהדרות.
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
אני נכנסתי לתחום הגומברים בשנה האחרונה, כמובן שלמדתי הרבה ממהמאמרים שבפורום ובנוסף ע"י גיאצ'וק במספר מפגשים על החוף, הקרס שנתנה לי הכי הרבה תוצאות עם כמעט אפס פספוסים היא גודל 0/6 צוואר ארוך של חברת היבוסה, הצוואר הארוך מאפשר לתפור רצועה של פילה בורי תוך השארת כמעט רוב הקצה חופשי לנעיצה, התוצאות על הקרס הזו היו נהדרות.
לפי התוצאות שלך בקיץ האחרון, נראה צחי שהקרס עובדת מצוין , גם מבחינת הצגת הפתיון - לראיה התקיפות שאתה מקבל... גם מבחינת נעיצת הדג - לא זכור לי דיווח שלך על ריבוי בריחות ובעצם לא זוכר בריחות..
|
|
|
|
0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
« הקודם הבא »
|
הדפסה
|
|
עמודים: [1]