פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   ים שמנוני ותובנות |
עמודים: [1]
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: ים שמנוני ותובנות (נקרא 2603 פעמים) |
הדפסה |
|
|
סקומברנוס
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | | 14/10/2015 | כללי: ים התיכון | מים מלוחים | רגוע ונמוך | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים |
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
הדו"ח:אז היום הייתי בים בשעות הצהריים, ריק אין דייגים ... ניסיתי לזרזר תחילה לקאלמרי במספר נקודות ונאדה.. לא היה כלום למרות ים שקט, ניסיתי תולעים לאוטאוט ושפיץ גם כלום, ניסיתי בובות לטורפים וגם כלום.. בקיצור ממש באסה ואז חשבתי לעצמי על משהו... לים יש מחזוריות מסויימת, לפני כמה ימים בדיוק יום לפני שהים עלה ממש והיה הגשם הראשון הדגה הייתה פצצה הוצאתי שפיצים ואוטאוטים בכמויות, הכל עבד ואפילו ראיתי תקיפות מטורפות של טורפים ברציפות של 15 דקות על להקות דגים - מחזה יפייפה. היום לאחר שהים ירד, נראה שהוא "שמנוני" יש הרבה פסולת שצפה, ומרגיש שאין להקות... אני מניח שהן יכנסו שוב בימים הקרובים...
|
|
|
|
|
|
|
ראשית נשמת ים וזה כבר דבר טוב  שנית לגבי התובנות שלך , לדעתי אתה צודק בהחלט , ים נמוך ו,שמנוני" הוא לא הים שמחפשים בדייג חופי אבל תודה על השיתוף במחשבות ובתבונות 
|
-------------------------------
דייג זה קודם כל בשביל הנשמה 
|
|
|
|
shragam
|
הערוץ שלי מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
57
|
|
בדיוק כמו שרשמת. העיקר נשמת ים ונהנת. 
|
|
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
56
|
|
תרשו לי לחלוק עליכם גם ים שמנוני הוא ים טוב אבל השאלה היא מה מטרגטים קודם כל הלכת בצהריים שזאת לא בדיוק זמן טוב לדיג עיקר פעילות הדגים היא זריחה ושקיעה אמנם לפעמים גם בצהריים יש אכילות אבל הזמנים היותר טובים הם כמו שרשמתי דבר שני ים צלול ורגוע זה ים שדווקא דניסים יבואו לאכול או שתנסה זרזור לקלמארי או סבידות וכמו שאמרתי רצוי בלילה
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
לפי זכרוני, ככלל בדיג חוף, ים פלטה בשעות היום כמעט תמיד זה אין אכילות... גם דוח של אין תפיסות זה מידע תורם מה גם שהועלה בצירוף תובנות  תרשו לי לחלוק עליכם גם ים שמנוני הוא ים טוב אבל השאלה היא מה מטרגטים קודם כל הלכת בצהריים שזאת לא בדיוק זמן טוב לדיג עיקר פעילות הדגים היא זריחה ושקיעה אמנם לפעמים גם בצהריים יש אכילות אבל הזמנים היותר טובים הם כמו שרשמתי דבר שני ים צלול ורגוע זה ים שדווקא דניסים יבואו לאכול או שתנסה זרזור לקלמארי או סבידות וכמו שאמרתי רצוי בלילה
העניין הוא שכאשר אין בריחות מהכלובים ודניס הבר (אג'אג') בקושי יש - קשה לדעתי למצוא דניסים.... ולפי הזכור לי מדיג חופי משך שנים - הרבה פחות טוב מאשר ים עובד עם תנועה וקצף.... אכן, בים כזה וכפי שציינת - הלילה נותן יותר סיכויים מאשר שעות היום... רק דעה אישית, כי מעל 25 שנים כבר לא הייתי בדיג חופי ונסמך על זכרון מהימים ההם...
|
|
|
|
|
|
(אלון)
|
חבר פורום
מנותקגיל:
56
|
|
לפי זכרוני, ככלל בדיג חוף, ים פלטה בשעות היום כמעט תמיד זה אין אכילות... גם דוח של אין תפיסות זה מידע תורם מה גם שהועלה בצירוף תובנות  תרשו לי לחלוק עליכם גם ים שמנוני הוא ים טוב אבל השאלה היא מה מטרגטים קודם כל הלכת בצהריים שזאת לא בדיוק זמן טוב לדיג עיקר פעילות הדגים היא זריחה ושקיעה אמנם לפעמים גם בצהריים יש אכילות אבל הזמנים היותר טובים הם כמו שרשמתי דבר שני ים צלול ורגוע זה ים שדווקא דניסים יבואו לאכול או שתנסה זרזור לקלמארי או סבידות וכמו שאמרתי רצוי בלילה
העניין הוא שכאשר אין בריחות מהכלובים ודניס הבר (אג'אג') בקושי יש - קשה לדעתי למצוא דניסים.... ולפי הזכור לי מדיג חופי משך שנים - הרבה פחות טוב מאשר ים עובד עם תנועה וקצף.... אכן, בים כזה וכפי שציינת - הלילה נותן יותר סיכויים מאשר שעות היום... רק דעה אישית, כי מעל 25 שנים כבר לא הייתי בדיג חופי ונסמך על זכרון מהימים ההם... והלילה היה לידי דיג אחד(ערבי) שהוציא דניסים  וכמו שציינתי בדוח שלי הים היה רגוע ונמוך
|
|
|
|
|
|
MOTI-M
|
איש השנה 2012-2013-2014 מקום שני תחרות דייג חופי - מקום שלישי תחרות הטלה לרחוק לכל שאלה: surf casting 0549259774 חבר פורום
מנותקגיל:
53
|
|
רפי , אני יכול להגיד לך ביציאות האחרונות שאני יוצא לדייג לילה הכמות תפיסות קטנה מאוד זה כמה טלוויזיות , קצת מרמירים , דייג לא משהו , אבל לילה שלם כדי לתפוס כאלה דגים אפשר לצאת ביום , אבל התפיסות היותר טובות ,הם משעה 3 בבוקר עד 9 בבוקר רואים הרבה תנועה של דגים גם בים פלטה , הטרחונים אני תופס במשך כל הבוקר , דניסים נתפסו בלילה גם כאן בקריות . לכן גם המסקנה שלי עדיפות לצאת בשעות האלה לדייג חופי ,ולא כל הלילה או לפני השקיעה גם עובד טוב , הבעיה היחידה שיש זה סרטנים מוזרים שיש עכשיו בחופים . 
|
|
|
|
|
|
|
אני לא יודע איפה אתה דג. הייתי היום בחוף בשעה מאוחרת 11:00 וברצועת חוף שסרקתי ראיתי מעל 20 לברקים לפעמים עלו שלושה על הבובה. לצערי ים שקוף ולא הצלחתי לשכנע אותם לתקוף  שים לב יש לברקים.
|
|
|
|
|
|
אבי חכם
|
מנהל פורום חבר פורום    
מנותקגיל:
47
חפשו אותי בגוגל : דיו חכם בע"מ
|
|
גם אני בדעה שבים שקט ושמנוני אחוזי התפיסות הם נמוכים מאוד (בכל מה שקשור לדגים). בעונת הקלאמרי תפסתי גם בשעות היום בים שכזה ובטח ובטח בלילה. לגבי לברקים , זו באמת תחילתה של העונה אבל לברק לא נמצא בכל מקום לכן צריך להכיר טוב את איזורי המחייה שלו , לחפש ולסרוק לפעמים ק"מ שלמים. דבר אחד אני חייב להעיר וזה לזכותך - לפעמים דו"ח ללא דגים יותר מעניין מכזה שמלא בהם וזו בדיוק מטרת הדו"ח , ללמד אותנו 
|
יאלללה בשמחות  וכן , אני "חכם" "יפה" ו "מבריק" .. ואישתי בחיים לא תירשם לפה 
|
|
|
|
zinger
|
חבר פורום
מנותקגיל:
49
|
|
 אין חוקים בים מתי תלמדו 
|
|
מנכ"ל צוות יורדי הים
|
|
|
|
אליהו בנימין
|
"תן לי דג- ואוכל היום. למד אותי לדוג- ואוכל אותה כל ימי חיי" חבר פורום
מנותקגיל:
39
|
|
 אין חוקים בים מתי תלמדו  נשמע כמו בריחה זינגר  אבל לעיתים זה נכון, כשנגמרות לנו התשובות  הכל עניין של סבירות.. זריחה + שקיעה = סבירות יותר גבוהה כיוון שיש יותר פעילות של רוב הדגים בדר"כ, הם מחפשים יותר מזון.. גם במשך היום לא חסר יוכיח אדון שרון, אבל תודה שיותר קשה לשכנע אותם לתקוף מאשר אור ראשון  בכל מקרה דוח מעולה שפותח פתח לדיון מעניין 
|
|
|
|
|
|
rafi
|
מנהל אתר חבר פורום    
מנותקגיל:
62
|
|
 |
|
|
העניין הוא שכאשר אין בריחות מהכלובים ודניס הבר (אג'אג') בקושי יש - קשה לדעתי למצוא דניסים.... ולפי הזכור לי מדיג חופי משך שנים - הרבה פחות טוב מאשר ים עובד עם תנועה וקצף.... אכן, בים כזה וכפי שציינת - הלילה נותן יותר סיכויים מאשר שעות היום... רק דעה אישית, כי מעל 25 שנים כבר לא הייתי בדיג חופי ונסמך על זכרון מהימים ההם... והלילה היה לידי דיג אחד(ערבי) שהוציא דניסים  וכמו שציינתי בדוח שלי הים היה רגוע ונמוך כמו שאמרתי, בשנים האחרונות אני בעומק ולא בחוף - אז כנראה לא מספיק מעודכן.... על מה שאתה כותב לגבי דיג חופי - בעקרון אני חותם בשתי ידיים... ניסיתי לחלוק - לא הלך...  בכל זאת, מעל 25 שנים מאז דגתי מהחוף - ואז לא היו דניסים מהכלובים אלא רק אג'אג'ים - שאכן נתפסו בים פלטה, שמנוני ולא שמנוני... אז מה שכתבתי נותיר אותו כמתיחס לסרגוסים - זה בטוח לא השתנה... 
|
|
|
|
|
|
סאמח הצפר
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
הים לא משהו, וישתנאים שהוא עוד פחות טוב...מסכנות נכונות
|
|
בלי להתחיל מדגים קטנים קשה להעריך באמת דגים גדולים
|
|
|
|
ilan62
|
חבר פורום
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תובנות מעניינות  בהצלחה בפעם הבאה 
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
תובנות אישיות זה חשוב 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
עמודים: [1]
|
|