גם אני לא הייתי מתנצל במקומו,
לא מתנצלים בעסקים ולא כל כך מבין. הוא לא התחייב שזה יהיה המחיר הטוב בארץ ובהחלט יכול בעל עסק למכור המוצר במחיר שונה ונמוך יותר.
שופרסל ומגה עושים את זה פעמיים ביום אחד לשני וזה תקין ואנו כצרכנים צריכים ללמוד לנצל את זה לטובתינו
הראייה שלו כיבואן/משווק שונה מהראיה של כל אחד משלנו כצרכן,
אני מניח שהוא רצה גם לדאוג ובוודאי להתחשב גם בצרכים של בעלי חנויות שלא רצו או לא יכולים להשתתף.
זה לא ענף כל כך רווחי ורק עכשיו יש מכירה בגין סגירת חנות בעכו , לא כל בעלי החנויות רוצים או יכולים להוריד מהמרווח שלהם
בעבר , הייתי הרבה שנים מנהל בחברת שיווק ארצית גדולה. והתנהלות של לקוח שפוגע במבצע מושקע,( חברת בכר השקיעה במבצע באירוע שעשתה, הכינה מלאי ועוד)
היתה מוציאה אותנו מהכלים וגרמה לכל מיני תגובות מצידנו . לכן אני מסתכל על זה בשונה מכם.
לגבי אתרים אחרים, אתם באמת מצפים שהם יתנצלו בפניכם על מה שנאמר באתר מתחרה לשלהם, זה לא קצת נאיבי?
mwmw עד היום נמנעתי מלהגיב ...אמת נאיבי לחשוב שיתנצלו בפנינו אבל לא מתנצלים בעסקים ולא כל כך מבין. הוא לא התחייב שזה יהיה המחיר הטוב בארץ ובהחלט יכול בעל עסק למכור המוצר במחיר שונה ונמוך יותר.
שופרסל ומגה עושים את זה פעמיים ביום אחד לשני וזה תקין ואנו כצרכנים צריכים ללמוד לנצל את זה לטובתינו
הראייה שלו כיבואן/משווק שונה מהראיה של כל אחד משלנו כצרכן,
אני מניח שהוא רצה גם לדאוג ובוודאי להתחשב גם בצרכים של בעלי חנויות שלא רצו או לא יכולים להשתתף.
זה לא ענף כל כך רווחי ורק עכשיו יש מכירה בגין סגירת חנות בעכו , לא כל בעלי החנויות רוצים או יכולים להוריד מהמרווח שלהם
בעבר , הייתי הרבה שנים מנהל בחברת שיווק ארצית גדולה. והתנהלות של לקוח שפוגע במבצע מושקע,( חברת בכר השקיעה במבצע באירוע שעשתה, הכינה מלאי ועוד)
היתה מוציאה אותנו מהכלים וגרמה לכל מיני תגובות מצידנו . לכן אני מסתכל על זה בשונה מכם.
לגבי אתרים אחרים, אתם באמת מצפים שהם יתנצלו בפניכם על מה שנאמר באתר מתחרה לשלהם, זה לא קצת נאיבי?
לא ביקשנו ולא נבקש מהם שיתנצלו כאן וזה כולל החברים והמנהלים כאחד
בקשת ההתנצלות הייתה בפורום השני שההנהלה תתנצל לחברים שקופחו ...הכל שם לא כאן
לא מצפים ולא דורשים...זה העץ שלהם הם יחליטו במה להשקות אותו מים מדושנים או מורעלים
עניין שלהם נטו