הז'ירז'ור בלילה בהחלט אפשרי ומניב תוצאות

בכנרת אני מניח שזה פחות בעייתי מאשר בירדן בגלל שאין את העצים בצד השני...

תפסתי עדדים וביניות כשהיה כבר חשוך לגמרי ואפילו הפתעה קטנה לפני כמה שנים ב-22:00 בלילה בגשר אריק ...
http://www.israelsportfishing.co.il/index.php?option=com_smf&Itemid=41&topic=11747.0היה נעים להיזכר אז מצורף גם חלק מהדוח המקורי שעלה בתפוז לפני 5 שנים:
"כבר דימדומים ובצד השני נשמעים רישרושים בין הקנים.
שתי דקות לאחר מכן יוצאות 3 לוטרות יפיפיות ורצות לאורך הגדה הנגדית במעלה הנחל.
ראיתי אותן לפני כשבועיים וגם אז לא הצלחתי לצלם כי כבר לא היה מספיק אור והייתי רק עם הנייד אבל היום קיוויתי שהן יופיעו מוקדם יותר כי לא היו קיאקים (כנראה בעקבות התאונה המצערת שבה נהרג בחור צעיר מנפילת עץ).
בכל אופן,השלישיה רצה לה במעלה הזרם ונכנסה למים אבל הפעם לא היה את אותו האפקט שהיה בפעם הקודמת שבה ביניות עפו לכל הכיוונים כמו בסרטון של נשיונל ג'יאוגרפיק...
אחרי כמה דקות הן נעלמו.
ממשיך לז'רז'ר בתקווה לשינוי מגמה והזמן עובר.
השעה כבר כמעט 9 ואני אחרי החלפה של בערך 10 דמויים שונים ללא תגובה ואז אני מחליט לחזור לדמוי הקטלני של העונה,הסטרייק פרו 19-C עם הגב הורוד ולאחר כמה דקות של עבודה איטית מגיעה משיכה קטנה שתפסה אותי קצת לא מוכן.
הז'ירז'ור בלילה שונה מז'ירז'ור באור יום מכמה סיבות.
1. אתה לא תמיד יודע איפה הדמוי ומסתמך על הערכה מהיכרות עם השטח והתוואי. ההערכה שלך מתחרבשת לגמרי ברגע שאתה מוריד מהירות גילגול ל-1/4 בערך...
2. אתה תמיד צריך להיות בהיכון למכה כי היא באה בהפתעה ובדר"כ אחרי זמן ארוך של כלום...
3. העיניים הולכות מניסיונות שווא לראות מה קורה במים השחורים שמתחת לרגליים שלך.
4. תנים, חתולים, חזירים, נברנים, שועלים ומי יודע מה עוד מטיילים מאחוריך ...
5. אולי יש תנינים...
גילגול נוסף לאט לאט ומגיעה מכה קצת יותר רצינית.
הוק סט מהיר והריצה באה...
כמה דקות של מלחמה מוזרה ולהפתעתי יוצא לו קרפיון בר של קילו וקצת.
לצערי התמונה בהתאם לשילוב המנצח של פנס ראש לדים ומצלמה של נייד מדור המייסדים...
צילום ושחרור ואחרי זה עוד חצי שעה בערך של כלום..."