פורום הדיג הספורטיבי בישראל
 דוחות דיג
  יומן דו"חות הדיג (אחראים: rafi, shragam)
   הלוקוס שהציל לי את היום... |
עמודים: [1] 2
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
|
דו"ח דיג: הלוקוס שהציל לי את היום... (נקרא 3662 פעמים) |
הדפסה |
|
|
סקומברנוס
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: | | 6/10/2015 | דרום רחב: פלמחים - אשקלון | מים מלוחים | גלי | 0 - 10 מטר | דיג בז'רז'ור מהחוף (מלוחים) |
| תפיסות דגים |
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
הדו"ח:אז יצאתי היום לים, הוא רק עולה ונהיה סוער ומעצבן.. ניסיתי לזרזר והיה קשה כי הרוח עליי ואין לי ניקלים ראויים. ניסיתי לעבוד עם בצק / תולעי סיליקון וכלום.. יום מנחוס  .... ואז קלטתי ש 7 מטר ממני לוקוס תוקף קלאמרי, הקלמארי הועיל בטובו לשחרר דיו על מנת שאני לא אחשוב שאני הוזה, המחזה אגב מרהיב והלוקוס ניצח. לאחר לקיחת 2 נשימות והבנה של המחזה שראיתי ישר החלפתי לבובה לקלאמרי וזרקתי (בקושי רב היו רוחות). בכל אופן תוך זמן קצר יצאו 4 חתיכות , ואז חתכתי הביתה כי אין לי פנס ראש והים עלה עוד יותר ונהיה קצת מסוכן. בקיצור תודה ללוקוס  .
|
|
|
|
עריכה אחרונה: אוקטובר 06, 2015, 20:29:53 PM על ידי סקומברנוס
|
|
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
24
|
|
תוך כדי קריא הייתי בטוח שהחלפת לדמוי שנראה כמו קלאמרי ותפסת לוקוס יאלה תן לנו כמה תמונות 
|
|
-------------------------------
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
|
סקומברנוס
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
תוך כדי קריא הייתי בטוח שהחלפת לדמוי שנראה כמו קלאמרי ותפסת לוקוס יאלה תן לנו כמה תמונות  עכשיו שמתי לב שאולי לא הייתי ברור  אז כן הלכתי על הקלאמרי כי גם יותר קל לתפוס אותם באופן יחסי וגם אני צריך פיתיונות. מצטער אני לא נוהג לצלם או להצטלם.
|
|
|
|
|
|
|
איפה נתפסו הקלאמרי גם אני צריל פתיונות
|
|
|
|
|
|
רועי כהן
|
חבר פורום
מנותקגיל:
24
|
|
היית ברור אחי, פשוט כשכתוב הלוקוס שהציל את היום חשבתי תפסת לוקוס  וכשראית לוקוס חשבתי תתפוס אותו 
|
|
Daiwa lateo 86ml 7-35 Shimano stradic fl3000c xg Major craft dangan x8 0.8pe Ygk fluorocarbon shock leader 16lb
|
|
|
|
סקומברנוס
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אם הייתי רוצה לגלות הייתי כותב את זה, אני חושב שאם אמרתי שתפסתי זה אומר שהם מתחילים להגיע... כל הכיף בדייג הזה זה לחפש אותם בהליכה בין החופים והמזחים. בהצלחה.
|
|
|
|
|
|
סקומברנוס
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
היית ברור אחי, פשוט כשכתוב הלוקוס שהציל את היום חשבתי תפסת לוקוס  וכשראית לוקוס חשבתי תתפוס אותו   הוא אכן הציל לי את היום כי לא הייתי מנסה ללכת על קלאמרי, הים והרוחות בתנאים רחוקים מאופטימליים, הלוקוס ברוב טובו גילה לי שיש קלאמרי וקרוב...
|
|
|
|
|
|
|
אם הייתי רוצה לגלות הייתי כותב את זה, אני חושב שאם אמרתי שתפסתי זה אומר שהם מתחילים להגיע... כל הכיף בדייג הזה זה לחפש אותם בהליכה בין החופים והמזחים. בהצלחה. לכתוב דו"ח זה נחמד ויפה , בעיקר לך , לעשות שופוני ... הרי זאת כל המטרה של פורומי דיג לא ? למה לשתף ? מיותר לגמרי .... דיג של קלמארי הוא עונתי וזה לא שאתה מגלה נקודות של אוצר בלום. אגב הדוח שלי ליום שישי האחרון : יצאתי עם הקיאק ותפסתי אחלה פלמידה שהצילה לי את היום  תהנה מהדוח מר בחור.
|
|
|
|
|
|
yosi asuline
|
חבר פורום
מנותקגיל:
47
אחרי טיפול במכות חשמל עדיין חייב לזרזר
|
|
מגניב השם של הדוח מתעתע אבל הדוח ברור כשמש תענוג אז עכשיו הלוקוסים מלשינים על הקלאמרי ראיתי גם גומבר קטן שהלשין עליהם או יותר נכון הראו לי
|
|
מאחורי כל דייג מצליח יש אישה רעבה
|
|
|
|
סקומברנוס
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
מגניב השם של הדוח מתעתע אבל הדוח ברור כשמש תענוג אז עכשיו הלוקוסים מלשינים על הקלאמרי ראיתי גם גומבר קטן שהלשין עליהם או יותר נכון הראו לי
כל הקטע בדייג עצמו כשאנחנו כבר שם זה לדעת לפקוח את העיניים ולראות מה הים מגלה לנו....
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
אם הייתי רוצה לגלות הייתי כותב את זה, אני חושב שאם אמרתי שתפסתי זה אומר שהם מתחילים להגיע... כל הכיף בדייג הזה זה לחפש אותם בהליכה בין החופים והמזחים. בהצלחה. לכתוב דו"ח זה נחמד ויפה , בעיקר לך , לעשות שופוני ... הרי זאת כל המטרה של פורומי דיג לא ? למה לשתף ? מיותר לגמרי .... דיג של קלמארי הוא עונתי וזה לא שאתה מגלה נקודות של אוצר בלום. אגב הדוח שלי ליום שישי האחרון : יצאתי עם הקיאק ותפסתי אחלה פלמידה שהצילה לי את היום  תהנה מהדוח מר בחור. אין צורך בציניות ... קלמארים זה לא בדיוק שיא התחכום וכשיש, יש... לדעתי המטרה היתה לדווח על הימצאותם של הקלמארים בחופי הארץ ולא יותר מזה. יש כאן חברים שיוצאים כבר תקופה ותופסים ולא מדווחים (ואני ביניהם  ) כי זה לא משהו שאני מייחס לו יותר מדי חשיבות אבל הוא ראה לנכון לציין ולשתף וזו המטרה של הפורום  אם יש לך משהו לספר ולשתף על אחלה פלמידה , נשמח לשמוע בפירוט 
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
|
סקומברנוס
|
חבר פורום  
מנותקגיל:
לא זמין
|
|
אם הייתי רוצה לגלות הייתי כותב את זה, אני חושב שאם אמרתי שתפסתי זה אומר שהם מתחילים להגיע... כל הכיף בדייג הזה זה לחפש אותם בהליכה בין החופים והמזחים. בהצלחה. לכתוב דו"ח זה נחמד ויפה , בעיקר לך , לעשות שופוני ... הרי זאת כל המטרה של פורומי דיג לא ? למה לשתף ? מיותר לגמרי .... דיג של קלמארי הוא עונתי וזה לא שאתה מגלה נקודות של אוצר בלום. אגב הדוח שלי ליום שישי האחרון : יצאתי עם הקיאק ותפסתי אחלה פלמידה שהצילה לי את היום  תהנה מהדוח מר בחור. אין צורך בציניות ... קלמארים זה לא בדיוק שיא התחכום וכשיש, יש... לדעתי המטרה היתה לדווח על הימצאותם של הקלמארים בחופי הארץ ולא יותר מזה. יש כאן חברים שיוצאים כבר תקופה ותופסים ולא מדווחים (ואני ביניהם  ) כי זה לא משהו שאני מייחס לו יותר מדי חשיבות אבל הוא ראה לנכון לציין ולשתף וזו המטרה של הפורום  אם יש לך משהו לספר ולשתף על אחלה פלמידה , נשמח לשמוע בפירוט  תודה גיא, אכן דייקת אני חושב שמה ששיתפתי הוא די והותר מי שיודע מהיכן מוציאים יחפש וימצא (מקווה).
|
|
|
|
|
|
AviramLevi
|
צוות המורים! חבר פורום
מנותקגיל:
37
צוות המורים
|
|
אם הייתי רוצה לגלות הייתי כותב את זה, אני חושב שאם אמרתי שתפסתי זה אומר שהם מתחילים להגיע... כל הכיף בדייג הזה זה לחפש אותם בהליכה בין החופים והמזחים. בהצלחה. לכתוב דו"ח זה נחמד ויפה , בעיקר לך , לעשות שופוני ... הרי זאת כל המטרה של פורומי דיג לא ? למה לשתף ? מיותר לגמרי .... דיג של קלמארי הוא עונתי וזה לא שאתה מגלה נקודות של אוצר בלום. אגב הדוח שלי ליום שישי האחרון : יצאתי עם הקיאק ותפסתי אחלה פלמידה שהצילה לי את היום  תהנה מהדוח מר בחור. שייקה לקחת לי את המילים מהמקלדת
|
צוות המורים!  צוות המורים!
|
|
|
|
|
אם הייתי רוצה לגלות הייתי כותב את זה, אני חושב שאם אמרתי שתפסתי זה אומר שהם מתחילים להגיע... כל הכיף בדייג הזה זה לחפש אותם בהליכה בין החופים והמזחים. בהצלחה. לכתוב דו"ח זה נחמד ויפה , בעיקר לך , לעשות שופוני ... הרי זאת כל המטרה של פורומי דיג לא ? למה לשתף ? מיותר לגמרי .... דיג של קלמארי הוא עונתי וזה לא שאתה מגלה נקודות של אוצר בלום. אגב הדוח שלי ליום שישי האחרון : יצאתי עם הקיאק ותפסתי אחלה פלמידה שהצילה לי את היום  תהנה מהדוח מר בחור. שייקה לקחת לי את המילים מהמקלדת לגמרי אחי ... אנחנו בזמנו היינו מדווחים על מיקום גיאוגרפי (לא נקודות כמובן... יש גבול לשיתוף) היינו מעלים תמונות של השלל ושל הדמויים... וגם סיפור מתח שיעמיד לך את השיערות על העורף !
|
|
|
|
|
|
gaichuk
|
יעד מצומצם חבר פורום
מנותקגיל:
50
יש אכילות ???
|
|
אם הייתי רוצה לגלות הייתי כותב את זה, אני חושב שאם אמרתי שתפסתי זה אומר שהם מתחילים להגיע... כל הכיף בדייג הזה זה לחפש אותם בהליכה בין החופים והמזחים. בהצלחה. לכתוב דו"ח זה נחמד ויפה , בעיקר לך , לעשות שופוני ... הרי זאת כל המטרה של פורומי דיג לא ? למה לשתף ? מיותר לגמרי .... דיג של קלמארי הוא עונתי וזה לא שאתה מגלה נקודות של אוצר בלום. אגב הדוח שלי ליום שישי האחרון : יצאתי עם הקיאק ותפסתי אחלה פלמידה שהצילה לי את היום  תהנה מהדוח מר בחור. שייקה לקחת לי את המילים מהמקלדת לגמרי אחי ... אנחנו בזמנו היינו מדווחים על מיקום גיאוגרפי (לא נקודות כמובן... יש גבול לשיתוף) היינו מעלים תמונות של השלל ושל הדמויים... וגם סיפור מתח שיעמיד לך את השיערות על העורף ! ואז הפסקתם לדווח על מיקום כללי ואז הפסקתם לדווח בכלל ואז הפסקתם גם לכתוב ואז... אז הוא לא כתב שהוא תפס אותם במרכז, אז מה??
|
|
"I don't know half of you half as well as I should like, and I like less than half of you half as well as you deserve."
|
|
|
| 0 משתמשים ו- 1 אורח נמצאים בנושא זה. |
| « הקודם הבא »
|
| הדפסה
|
|
עמודים: [1] 2
|
|