| תאריך הדו"ח | מיקום | סוג | מצב הים | עומק משוער | סגנון הדייג: |
| 2/10/2015 | דרום - אשדוד | מים מלוחים | רגוע ונמוך | מעל 50 מטר | דיג מסירה- ג'יגינג |
| תפיסות דגים | ||||
|---|---|---|---|---|
| שעת תפיסה | פיתיון | סוג הדג | כמות | משקל כולל בק"ג |
| 08:53 | גיג בינוני - Zetz Slow Blatt S 200 gram | לוקוס - דאור (דקר הסלעים) | 1 | 1.8 |
| 9+ | גיג בינוני - | לוקוס - דאור (דקר הסלעים) | 1 | בערך 1.3 +- |
הדו"ח:
שוב מגיע יום שישי ואנחנו שוב יוצאים לים בצוות מלא.
הפעם נדב כבר מצוייד עם סט סלואו החדש שלו, אלון ואודי עובדים ג'יג לייט/סלואו עם הציוד הקיים ומדאי.

הפעם בתכנון עבודת סריקה ומחקר של מקומות חדשים שצריך לבדוק ולאחר מכן מעבר על כמה מקומות מוכרים.
בדרך לעומק עוצרים על ריף קטן וישר בהורדה ראשונה של הג'יג שלי, אני מקבל תקיפה ונעילה. אני לרגע עדיין מופתע, אבל מתאושש ונונתן הוק קטן ומרגיש שיש שם משהו לא גדול.
מאבק של 10 שניות והדג השתחרר לבד
.עוד 3 דריפטים על הריף הזה ללא מענה ואנחנו עולים לעומק (90 -100 מ' למי שמעוניין) .
מתחילים לעבור מאתר לאתר, אני סורק את הגזרה ומסמן לי את הגבולות כדי לדעת איך לעשות דריפטים בצורה האופטימלית ביחס למבנה השטח.
בנקודה השלישית, לקראת סוף הדריפט (אני כבר אומר לחבר'ה להתכונן להרים לתיקון), אני מרים מעט את הג'יג למנוחה קצרה ואז מקבל תקיפה ונעילה בריאה על הג'יג
. אני ישר מתחיל לפמפם את הדג למעלה, מרגיש שיש שם דג מכובד שאפילו זז קצת
. לאחר מחצית הדרך, אני קולט שנדב בחוץ ומבקש ממנו להתחיל לצלם אותי בהוצאת הדג. עוד 2 דקות עוברות ויוצא דאור מכובד שהוערך במשקל של 2 ק"ג.תהנו מהסרט (כמובן מומלץ לצפות ב HD ובמחשב)
לאחר מכן, אני עושה בוק קטן לדג

ועוד אחד לי ולדג

ואז הדג מוכנס אחר כבוד לצידנית.
כמובן שעושים דריפט נוסף והפעם אודי ננעל על דג שמתגלה לאחר כמה דקות כדאור נוסף, קצת יותר קטן משלי. (אודי עבד עם ציוד ג'יג רגיל אבל ג'יג של סלואו ותנועות עם המקל לסימולצית סלואו
).לאחר מכן, אני מחליט לעזוב את הנקודה הזו ולעבור למקום אחר (לא רוצה לשחוט אותה) .
ככה ממשיכים לטייל בין הנקודות, נדב תופס בעיקר סלעים
, אבל מתאמן בלהרגיש ולעבוד עם הסט החדש.בשעה 12:00, מתקפלים חזרה למרינה
הדג נשקל בבית ושקל 1.80 ק"ג.

עוד יום סלואו מוצלח ויציאה מוצלחת עוד יותר מבחינת מקומות חדשים
הציוד:
מקל : Jigging Master Ocean seal 60B XXUL 60-120 gram
רולר: Jigging Master Wiki 900
חוט רולר: Power Pro 30LB עם שוק לידר 35LB .
ג'יג: Zetz Slow Blatt S 200 גרם.

אחלה דג לשבת

לא כבד מידי למקל?!

(גרבידות, פרידות, אינטיאסים וכו')